![]() |
Re: Vanzari diverse piese/accesorii Dacia numai pentru Bucuresti (Piese care nu au to
ornamentele cromate le vreau eu:D:D
|
Re: Vanzari diverse piese/accesorii Dacia numai pentru Bucuresti (Piese care nu au to
Quote:
|
Quote:
|
2 Contacte Neiman Made in France 40 RON
1 Carburator Solex Made in France 50 RON 1 Bord R12 Made in France 70 RON 1 Bara Fata R12 - 70 RON 1 Ceas de Bord Jeager 1310 Made in France - 40 RON 1 Ceas de Bord Jeager 1300 Made in France - 40 RON 1 Ceas de Bord Tokason Veglia - 25 RON ( montat pe Dacia Delta) 2 Ceas de Bord Veglia R12 Made in France - 50 RON 4 Amortizoare Gas-Matic Monroe Made in France - 120 RON 1 Sticla Lampa 1300 Dreapta - Seima Made in France 1 Ceas Benzina Jaeger - 10 RON + Alte Piese + Multe maruntisuri.... Se poate Intreba Pt orice Piesa Contact 0766 28 14 13 ( PT BUCURESTI) POZE pe : https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare/126615-vand-piese-dacia-1300-1310-made-france.html |
vand diverse piese dacia 1300-1400,daca va intereseaza accesati pagina de jos
|
o mocheta pt 1310?? are careva? sa nu fie rupta :-s.. sa fie cat de cat ok.... ca a mea e cam termianta...
|
vand sabotii frana spate pentru dacia 1310 ... noi nouti .
|
am si eu de vanzare geamuri fatasi spate dacia berlina,luneta,ornamentele cromate de la 1300 acelea de la aerisire,macarale geamuri,fete de usi(nu sunt tocmai noi unele),banchete spate,motor 1.3,cv 4 tr..daca mai vreti cv..intrebati-ma...
adaug si un set de arcuri spate solenza,noi-noute...nemontate p masina.pretul este de 90 ron.le-am luat din pitesti si nu am stiut k sunt mai scurte decat cele de supernova.pret discutabil.eu atat am dat p ele...am bon la ele |
are cineva un volan si burdufe de caseta de directie ?
|
Quote:
punte normala sau break? stima cumpar si eu kit de ambreiaj dacia 1310 cred ca 180...ma intereseaza placa si disc!dati-mi PM cu oferte!stima |
un vitezometru si un turometru pentru o 1310 din 2001 are cineva???
|
am eu un bord dar fara turometru.iti foloseste??mai am de vanzare si 2 arcuri spate nova..cine vrea sa coboare masina-dacia 1310....0722896134
|
Salut. Am si eu de vanzare urmatoarele pentru Dacia 1310: punte(cu totul,doar de pus pe masina), tot ansamblul de pe fata de port-fuzeta cu fuzeta, discuri, etrieri si 4 jante tabla negre cu, cauciucuri Bridgestone uzura mica(1 are galma, dar merge). Pretul este negociabil. Tel 0721754154 sau [email protected] .
|
ma intereseaza: Contraaripi 1310 cn3, bscule&arcuri fata 1310
Vand luneta + haion 1325 luneta ionizata+haion albastru metalizat.100 ron Vand usa fata/spate dreapta model 1994 (oglinda retrvizoare fara reglaj interior)30ron ambele. |
vand contact NEIMAN Made in France.....30 ron urgent
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:30. |
- Copyright 2026 4Tuning