![]() |
Re: Benzina sau motorina ?
ei nu am luat mainele de pe volan :D ... doar ca am ramas uimit cat de tare poate sa fuga un diesel mai nou
|
facusem un calcul mai devreme sindrom, pt un astra 1.7cdti, care are aproape 2000 de euro in plus fata de 1.6 benzina 115 cp. cu un average de 30 000 de km pe an, iti scoti diferenta in aprox 4 ani... nu e putin deloc, dar eu cred ca merita.
|
in 4 ani o vinzi si'ti iei alta...na...acuma fiecare cum crede...intradevar in oras motorina e tare buna...consuma mai putin...da' pt putina adrenalina merge benzina:D
|
a .. deci e mai buna benzina ca ofera adrenalina mai mare un motor de 60 cai benzinar decat un diesel de 200 cai.. ceee dieselu nu e adrenalina! Sunteti copii rau de tot...naivi
|
da' nu benzinar de 1.2 cu 60 de cai fratele meu...asa ceva nu e bun de nimic...sa aiba macar un 1.6 de 101....o pisicuta sau chiar un opel vectra de prin 96 :dribble:....nu vb aici de carucioare...nu?!
|
ok, pune o pisica 1.8 de 116 cai stock contra skoda octavia RS TDI de 170 cai, sau GOLF GT de aceeasi putere, TDI .. DIESEL.. ( motorina pt tine ).. sau 2.0 Diesel de la BMW de 163 ( parca? ).. pune pisica aia benzinara contra astea.. sa vedem cine cum unde sta :)
|
136 are bmw'u :)...da' hai sa punem 2 masini din aceeasi generatie...sa vedem care fuge mai tare?!
|
136 are ala din 98 :) care nici p'aia nu ii mai are ! eu vorbeam de astea de acu ! Ok punem 316 benzina din 2000 contra 320 Diesel.. sau mai bine.. 318 i contra 318 d.. sa vedem care castiga.
pe site-ul oficial zice asa: <table style="width: 536px; height: 74px;" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody><tr><td class="data" valign="top">Capacitatea în cmc</td><td class="data" align="right" valign="top">1,995</td></tr><tr><td colspan="2">http://www.bmw.ro/_common/html/img/p...1x1_999999.gif</td></tr><tr><td class="data" valign="top">Alezaj/cursă în mm</td><td class="data" align="right" valign="top">90.0/84.0</td></tr><tr><td colspan="2">http://www.bmw.ro/_common/html/img/p...1x1_999999.gif</td></tr><tr><td class="data" valign="top">Putere maximă în kW la 1/min</td><td class="data" align="right" valign="top">130 (177 cp)/4,000</td></tr></tbody></table> |
atunci gresesc eu :) ... ei...oricum eu zic ca prefer benzina...motoru mai silentios...ii poti pune si un filtru sport fara sa'l incurci si e mai fiabil...parerea mea....eu acuma conduc o masina pe motorina si abia astept sa mi'o schimb...chiar daca nu's dezamagit de asta...e prima mea masina si o iubesc :P ...da' vreau ceva care fuge un pic mai tare :) de asta zic ca prefer benzina
|
Quote:
|
Quote:
|
:)) ...misto cu bmw tau...si sa raspund lu the_mask eu am 75 de cai...da' mie imi place ca un motor sa arate ingrijit
|
si ce treaba are curatenia cu mersu motorului?
|
Quote:
mai fiabil ? CAND VREODATA O BENZINARA VA FI MAI FIABILA DECAT UN DIESEL ?? CAND? |
fiecare cu mania lui....la mine in masina e intruna curat...la fel si motoru...is spal saptamanal...ca lucrez la o spalatorie...si calu ala in plus e bine venit sub capota mea...ce vreti daca eu vreau sa dau banii pe ceva ce mi s'o pus pata...treaba...eu muncesc pt ce pun in masina nu voi ;)....sper ca nu am suparat pe mine nu remarca asta
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:54. |
- Copyright 2026 4Tuning