![]() |
super pozele :) mai tot asa :D romancele sunt cele mai frumoase parerea mea :) !
aR99bMw :) ai o masina super faina :) ! |
Re:
Quote:
|
tu vorbesti? :lol:
PS: abia astept sa pun mana pe niste poze, le-am vazut pe un cd, cu fosta/actuala/viitoarea....nici eu nu mai stiu :twisted: - d-alea rele pe capota masinii!!! |
3 Attachment(s)
E plecata :cry2: 8 zile... in finala Miss World Romania :roll:
|
dragutzik foc dar se vede k e pustoaica ... de curioazitare cati ani are(eu ii dau vreo 17) ciao
|
ahahhaha :)
vezi ca e un topic pe aici in care lumea se lauda cu .... balcoanele iubitelor/prietenelor si etc :) :) poate dai o fuga pe acolo lasand gluma la o parte ... foarte scumpa .. eu zic 16 juma :) |
1 Attachment(s)
Eu zic aproape 19 :P
PS: uite ca am imbracat-o, special pentru tine, Santos :lol: |
Buna idee cu balcoanele,poti sa dai un resize la portiunea aia f importanta :lol:
Apropo,dragutza tipa,ii dau vreo 16-17. :wink: |
Am spus si mai sus, are 18 (face 19).
Balcoane... postati voi. Eu n-am si, chiar daca as avea, le-as pastra pt. mine. Am 2 fese si-o bucata de bikini, de marti, de la piscina, da' nu le pot da (fesele) jos de pe telefon. Si... chiar daca le-as putea da jos (de pe telefon), nu le-as posta :P Next :arrow: :wink: |
Niki MMS nu merge? :lol:
Promitem k nu postam niki noi mai departe!Doar sa vedem cu ce esti atat de mandu :wink: |
Nu, ca nu imi merge MMSu' :lol:
Si eu promit ca, dupa ce se intoarce din beauty-campu' MWR, o sa postez alte poze cu ea (tinuta de zi, de seara, costum de baie, etc.). Chiar sunt curios daca o s-o mai recunosc :lol: Cica s-a tuns, vopsit, pensat, bla, bla, bla... :wink: |
Re:
Quote:
|
Nu-mi fac griji :wink:
|
aleks tata roaga-te sa te mai cunoasca ea pe tine chiar are dreptate :D dar a promis sigur ca se mia intoarce :))) :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :wink: bafta si respect
|
2 Attachment(s)
Cineva ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:52. |
- Copyright 2026 4Tuning