![]() |
1 Attachment(s)
va mai dau dar nush daca o sa va placa...mie imi plac...acum sunt mixuri din kristal din bucureshti si cele 2 promise...
|
hai k le`am bubuit p toate :) ... asteptam flash get`u sa`si faca treaba apropos daca mai vreatzi muzica .. incercatzi un ftp.undernet.ro ... merge doar de pe cateva retele de ISP
|
Re:
Quote:
PS:sorry pt off-topic :P |
1 Attachment(s)
...o cauta cineva ...pe mess :D dar nu mai stiu cine ...doar k era de pe forum :P
|
Am gasit-o pe net ms mult de recomandare ... melodia e faina .Merci :D
|
@orlando-vezi ca \"new house mix(club BAMBOO)\" e din cel putin 2004,nu mai urca toate vechiturile de pe DC++,sau nu mai baga cu \"new\" ca ma dezorientezi :wink:
|
nu conteaza ... io nu le am p nici unele ... mai vreau si eu nishte mix`uri d`alea rele .. ashea cum ati pus mai sus da ...
hai k acu ma duk sa ascult melodia la CLAXON :) .... kiss me 5 :) |
mult prea tare remix-ul...
|
are careva sesion`urile lu` barbulescu de pe la kiss sau de prin alte cluburi .. sau o adresa unde pot gasii .. fara dc ++ k nu`mi mere
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
2. completeaza toate alea cum trebuie [ro][oras][servici internet][porecla] 3. vezi sa treci la IP exact IP-ul tau 4. scuze de offtopic :) |
psycho uite ce mai am cu vali barbulescu :wink:
mai amcateva de a lui vali barbulescu de anu trecut de cand era la 21 le vrei si pe alea? daca da diseara le pun si pe alea... |
Re:
Quote:
|
Pentru cei care v-ati certat / ati fost parasiti cu/de gagica...
e cat de cat potrivita asta, desi e destul de veche :) |
| All times are GMT +2. The time now is 03:52. |
- Copyright 2026 4Tuning