![]() |
Re: Masina mea...
"suna" bine modificarile aduse, bv
|
:D mersi mersi :D
Ce vroiam sa va intreb. Daca aveti ceva intalniri pe aicea prin SIbiu unde si la ce ora ca as veni sa vad comunitatea voastra :D |
4Tuning nu se prea intalneste, sau se intalneste mai "Incognito", in schimb M.R. de cateva ori pe sapt ...
|
ehh..poi nu conteaza care. eu mai sunt prin sibiu luna asta pana in 20 dupa aia ma duc inapoi la mures sa ma pregatesc de 13-14 martie la Buc. si pana atunci vroiam sa va cunosc si pe voi :D
|
pentru Is@k, pune xenon pe masina aia ca daca nu data viitoare cand te vad intru direct in tine ne-am inteles? :D
|
felicitari pt masina ! bafta
|
Quote:
|
I5@K, fa o poza la motorul tau, ma intereseaza zona de la servo, sau trimite-mi pe mess, id: dydysoft , mersi.
|
pe opel nu ai!
|
Quote:
|
ce-mi place de voi cand va ciondaniti :D
|
6 Attachment(s)
va arat si eu masina mea, c 200 cdi, 136 de cai, 2008, 30000 km, plina de dotari, in videoclipul cu liniuta am umilit un bmw 330xi.
.......... bi-xenon adaptiv, piele alba, navi, telefon, pdc, acoperis panoramic, cutie automata, dvd, TV, cd-changer, scaune incalzite...si altele |
misto masinuta...;)
|
faina masina,sa ai parte de ea
suna prea urat "umilit" :D e totusi un 330xi |
:Ddaca l-am lasat in urma cum se cheama?
adevarul e ca am mintit putin, nu e 200 cdi, este 320 cdi v6 224 de cai + powerbox de 30 de cai |
| All times are GMT +2. The time now is 16:15. |
- Copyright 2026 4Tuning