![]() |
Re: Onesti
eee de rank nu mai pot yo :)))))) dar asa sa calmez lumea ! ;)
|
s`ar putea sa nu pot veni la intalneala acuma.. :| am de ales .. ori majorat.. ori chef la o cabana prin munti.. :) da`.. mai vedem ce`o sa fie..
|
zic ca ar fi muuuult mai bine ca de acum sa venim doar astia care au masini ca sa evitam....scurgerile de info.multa lume s-a plans ca vin multi care nu au nici o gara cu masinile si cu tuning-ul si....cred ca asa si este PUNCT!!!
|
Sunt de acord cu Dexter si sunt bucuros ca s-a ajuns la aceasta decizie :)
Bravos !!! |
Quote:
Quote:
cine credeti , sincer ,ca nu ar mai trebui sa mai vina?? |
curios...
:-?? |
nu as vrea sa se faca mare tam-tam din ce am zis.vreau doar sa fiu ascultat si atat.
|
da niste exemple dex .........
|
Pai in mare parte mai dex suntem fara permis....si...deci stam aksa de acu...asta vrei sa zici?
|
rulllzzzz..imi place cum da stikerul pe mashina lui varmiu....ii fac o data poza si pun pe mashinili userilor si din onesti......;) ;)
|
Quote:
|
pai de ce???tea deranjat cineva cu ceva??au fost de la noi sau in principal de la mine scurgeri de informatii???nu inteleg....toate "cluburile" care exista ai si ei junior members..la noi de ce sa fie altfel....cine tea deranjat?am fost la toate intalnirile , sunt activ pe forum nu am deranjat pe nimeni nicodata???eu de ce sa numai vin???
|
nu stiu ce sa zic...eu sunt de acord cu ce zice dexter....
|
ma bucur ca tu ai inteles ideea si sper ca si restul sa intelegeaga la fel de bine si repede ce am vrut sa zic in numele meu si a celor care vin cu masinile
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:38. |
- Copyright 2026 4Tuning