![]() |
Re: Nissan 200sx 1991
Ms ms, mai am de mancat mult...mai trebuie o sesiune cat de curand ! :mrgreen:
|
Cam micut totusi circuitu ala , nu iti ajunge sa te desfasori! Va astept la Piatra Neamt :) E ceva mai lat, mai lung insa calitatea la asfalt nu e aceeasi dar a iesit un show frumos acum 2 saptamani!
Bafta in continuare ! Ne vedem la Cluj :D https://www.youtube.com/watch?v=BvweoDZI_uI - ca idee https://www.youtube.com/watch?v=psU80dOUbf0 |
Quote:
|
S13`le si ursu au mers cel mai frumos! congrats!
|
Multumesc domnilor !
Mah Alin circuitul asta este mult mai mare doar ca sa filmat dintr-o parte.As veni la Piatra dar este atat de departe, Ghimbavul este la 200 km si ajungem imediat acolo, mai ales ca eu merg cu masina pe roti pana acolo ;) |
Inteles , stiu cum e cu deplasatu, totusi daca va ganditi sa ajungeti o gasca;) luam legatura !Pana atunci ...evolutii bune va urez la Cluj toti celor din team-ul Performance Zone & friends . Ne vedem
|
Quote:
|
eu as veni la piatra neamt de la mine sunt numai ca. 200km din brasov
da-mi si mie addy tau de mess ca poate facem o gashka si venim cu toti la tine |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Hehe...de unde a plecat masina si cat de departe a ajuns:D Speram sa te vedem la toamna la Drift la 4TuningFestival! Succese!
|
de ce nu si la King Of Europe cluj ? ;)
|
Quote:
|
Felicitari pentru prestatia de la CLUJ !!!!;) Pacat de tabla ...dar se face nu-i o problema .....in rest pacat a nu ne-am putut intilni ...caci oamenii de ordine au fost prea vigilenti ....asa ca ...inca o data ...BRAVO !!!
|
1 Attachment(s)
Bravooooooooooo tineo tot asa Tarnafes kitul se repara !!! :woowoo:
|
1 Attachment(s)
Misto tare masinuta, arata muuult mai bine live :D,dupa cum spuneam, sunetul BOV-ului ma baga in boala :D si aluneca destul de frumos!
Cat despre accident, tabla se indreapta, e pacat ca sa intamplat, dar putea fi si mai rau :( O poza si de la mine :D |
| All times are GMT +2. The time now is 20:32. |
- Copyright 2026 4Tuning