![]() |
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
Am facut-o eu acasa dupa una de urs dar vreau sa o dau jos in curand ca am gasit un spoiler original si cu bara lui.Depinde cand o sa ma apuce cheful pentru asta.:???::lol::lol:
|
1 Attachment(s)
Quote:
CRED CA STIU MODELUL CU GALERIA DE ADMISIE NEAGRA ,SI CAPACUL DE CULBUTORI ,NEGRU CU DUNGILE DE CULOAREA AL.ARATA BINE .CRED CA MODELUL ESTA CAM CA SI CEL DIN POZA... |
baieti azi am fost la R.A.R sa imi fak actele masini pe numele meu si sa imi omologhez motorul si am avut neplacuta surpriza sa mi se descopere ca am seria masinii la caroserie masluita..adica mai pe intelesul tuturor pot sa ii dau foc lui Monica mea...
|
7 Attachment(s)
Quote:
UITE CE AM MAI FACUT LA AL MEU,ADICA AM INCEPUT CU VOPSITUL.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
MAINE O SA VOPSESC PLASTICURILE SI BORDUL,PE CARE L-AM RECONDITIONAT,IN FUNCTIE DE CAT TIMP MAI RAMANE O SA MONTEZ DIN PIESELE PE CARE LE-AM DAT JOS DE PE MOTOR,ADICA O MARE GRAMADA,SI SAMBATA O SA-L VOPSESC COMPLET. NU AI CUMVA UN ETRIER DE RECHIN PENTRU SPATE DREAPTA? |
Nu am ca ale mele amandoua au fost cu motoare mici.
P.S.Tu mergi sambata sau duminica la Cluj? |
Quote:
MAI ESTE SI LA SATU MARE DUMINICA VIITOARE ,DAR SINCER NU STIU DACA TERMIN PANA ATUNCI. MAI AM O GRAMADA DE LUCRU LA MASINA TAPITERIE INTERIORUL E DERPT CA MI-AM TAPITAT TAVANUL SCAUNELE SI BANCHETADAR TRE SA LE SI MONTEZ,IAR SCUNELE TREBUIESC ADAPTATE UN PIC ,ACU AM SCUNE RECARO |
Poate ca o sa ma duc dar numai duminica ca sambata lucrez pana tarziu.M-as duce mai mult sa mai plimb un pic masina:lol:
|
Quote:
|
Quote:
so vand pe bucati sau sa imi iau un rechin cu actele si seriile ok si sa apuc de transplanturi..datiministe sfaturi!:???: |
ia o caroserie cu actele in regula si treci la treaba .. nu e scumpa o caroserie... si daca stai o sapt de masina o termini.. ce pacat ca is din Ploiesti ca daca eram mai de aproape te ajutam si eu :sad:.. bafta
|
Quote:
|
Super abia astept . Dupa poze pare lucrata bine dar cand o vezi in marime naturala observi unele detalii .Oricum a mea e departe de a fii macar functionala asa ca ......... nu am dreptul sa critic nimic . Oricum motivele pt care a mea e inca in fata blocului si nu la tinichigiu sunt foarte intemeiate (vreo 7 metrii lungime ) . Am fost azi pe la atelier si am facut ceva poze cu motivul . O sa le pun zilele urmatoare pe aici desi sunt ca off topic merita vazute,ca nu vezi zilnic asa ceva .
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:14. |
- Copyright 2026 4Tuning