![]() |
Re: Club Fiat Punto Tuning
in romania
|
Quote:
Am vorbit cu omul si a zis ca nu platesc niciun tva in Romania. Doar daca pretul depaseste 10.000 euro M-am scos |
k..nu stiam de varianta asta ....
|
Dar noi cand ne mai vedem?Antonio,Monk,Zair,DarkSun.
|
asta am intrebat si eu...
|
eu sunt la brasov ...ajung maine seara - duminica
|
Sper ca maine sa ne vedem pe la 6 daca se poate.ASta daca ajunge si Antonio.Sunt tare tare curios sa-i vad masina lui Lucian.:D
|
Salut baieti!
5 Attachment(s)
Salut si stima pt toti fanii punto!!!
Am si eu un punto frumos foc pe care din pacate trebuie sa-l vand din ceva lipsa de bani...masina este super si sunt foarte multumit de ea...Pentru cei care sunt interesati id: misu_best_2001 ! " Punto HGT, an 2000, 68.000 km reali, 1.800 cmc, 180 CP, chip putere, ABS, TCS, 4 airbag-uri, AC, City Servo, volan reglabil+schimbator piele, scaune sport reglaj lombar, geamuri+oglinzi electrice, suspensii sport, frane pe 4 discuri, esapament Remus, sonorizare Blaupunkt 6 boxe+subwoofer, jenti Borbet 225/45 ZR 16, tuning Austria. Masina se gaseste in Brasov. Rog si ofer maxima seriozitate ! Pret : 6500 eur. negociabil " |
:)
As fi mult mai multumit daca as reusi sa-l vand unui entuziast...macar asa stiu ca va avea grija de el :)
|
super masina ....as lua o eu , dar cine sa il cumpere pe al meu ??!
|
Pana la urma ne intalnim Sambata sau Duminica?Antonio,Monk,Zair,DarkSun si alti doritori.
|
Frumoasa masina, Mircea. Bafta la vanzare!!!
Pana la urma am ales sa-mi cumpar din Germania. Miercuri noaptea/Joi dimineata ajunge in Brasov din Germania. Sa vad daca pot sa-i legalizez actele si sa-i fac RAR-ul pana sambata pt. ca luni sa o inmatriculez permanent :d O puteti vedea la "My Photos" |
Dar cand si unde va intalniti? sambata sau duminica?
venim si noi.....mandrii posesori de punto:) |
In general ne intalnim la rond la Kisellef in Bucuresti.Daca puteti sa ajungeti va asteptam cu cea mai mare placere.
|
Cu toate ca as fi vrut sa vin dar nu pot sa ajung la intalnire ..nu am sa fiu in Bucuresti.. next time;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:34. |
- Copyright 2026 4Tuning