![]() |
Re: DreamWorks
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
21 Attachment(s)
O parte din poze ...:arrow:
|
Quote:
Quote:
|
5 Attachment(s)
o parte si de la mine, mi-a cam tremurat mana..la cat de "cald" era acolo in parcare
|
Quote:
|
Din 2007 puncte de penalizare ? Din cate tin minte se anuleaza dupa 6 luni.
|
Quote:
Quote:
Quote:
Marfa pozele....arata bine masinutzele cu parasolare :) |
Multumim pentru poze Zeta :D.
Nenea Tyf...imi pare rau...induri si tu 1 luna :(.Poate ne vedem saptamana viitoare sa-ti dau parasolarul si o mica "spaga". Rog sa postati daca va deranjeaza ceva la acest club, in desfasurarea intalnirilor etc. Pnm...aseara a fost o intalnire oarecum reusita...trebuie sa discutam despre functiile de presedinte-vicepresedinte si purtator de cuvant...nu-mi convin anumite lucruri... Una peste alta...Bufu este membru oficial DreamWorks cu Bmw e30 - 2.5 24v si o mica surpriza...asteptam noi poze cu masina. Mai tarziu voi reactualiza lista cu membri. |
TYF-ule imi pare rau pentru permis :(. Capul sus...trece repede si ne vedem din nou pe strazi :D
@All: Scuze ca nu am putut sa ajung aseara :sad:. Vinerea viitoare voi fi prezent sa vedeti si ochelarii :D @Alex: Pe mine personal chiar nu ma deranjeaza nimic...ba mai mult sunt surprins ca totusi s-a facut ceva intr-un timp foarte scurt! Tot asa inainte nenea ;) |
Quote:
Am si eu de zis urmatoarele : -Cand un membru nu poate venii la intalnire(poate presedinte) nu se discuta in ABSENTA LUI ! CLAR? -Nu se uita cine a facut imaginea clubului! -Daca X are ceva cu Y i se va spune in fata si nu pe forum ! URASC chestiile astea , sa moara mama , nu am putut venii odata si deja asemenea posturi?Adica gen" dute;n *** iesi afara , cine esti tu , nu?" NU VA FI ASA ! :) ! :) ! VA ASIGUR ! Am terminat ce am de zis! |
Tweety nu te mai enerva aiurea man...ca nu a spus nimic de tine sau de altcineva. A spus in general...
|
3 Attachment(s)
Salut baieti.Posed un cielo '95 W.I.P si as dori sa intru in clubul Dream Works.Pun si cateva poze cu masina in "halul" in care arata macar sa va faceti o idee.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:27. |
- Copyright 2026 4Tuning