Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   DreamWorks (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/214822-dreamworks.html)

Tyfu 14-01-11 19:45

Re: DreamWorks

Quote:

Originally Posted by micutu11 (Post 3985641)
cum ai ramas fara permis ? :|

Puncte de penalizare din 2007 frate :))))) 18 bucati :)

Sonny™ 14-01-11 20:42

Quote:

Originally Posted by Tyfu (Post 3985863)

faci economie la bani acu, nu mai bagi benzina...;)

NXdev 14-01-11 23:15

Quote:

Originally Posted by Tyfu (Post 3985498)
Bravo mai baietzi si fete !!!!!

Felicitari Zeta pt achizitie si bafta in continuare!!!

Azi am predat permisul la ''cofetari'' abia astept sa vina 14 feb sa il iau inapoi si sa ma apuc de treaba cu TYF :).

Quote:

Originally Posted by Tyfu (Post 3985863)

Ce idioti notorii :(, cum sa faca asa ceva...:|, numai in Romania "totul e posibil"...macar ai abonament RATB :lol:?

NXdev 14-01-11 23:46

21 Attachment(s)
O parte din poze ...:arrow:

bib_andrey 14-01-11 23:50

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3986586)
Ce idioti notorii :(, cum sa faca asa ceva...:|, numai in Romania "totul e posibil"...macar ai abonament RATB :lol:?

Numai e sigur nici RATB`ul..:)) Si stii la ce ma refer Alex..:))
Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3986671)
O parte din poze ...:arrow:

Frumoase pozele ;)

Zeta 15-01-11 00:06

5 Attachment(s)
o parte si de la mine, mi-a cam tremurat mana..la cat de "cald" era acolo in parcare

Sonny™ 15-01-11 00:22

Quote:

Originally Posted by Zeta (Post 3986731)
o parte si de la mine, mi-a cam tremurat mana..la cat de "cald" era acolo in parcare

am zis si o sa ma repet, masina lu micutu e crima...ultima poza e tare;)

robby207 15-01-11 00:40

Din 2007 puncte de penalizare ? Din cate tin minte se anuleaza dupa 6 luni.

Tyfu 15-01-11 10:38

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3986586)

Nu am ...o sa il chinui pe taicamiu pentru servici si restu...vedem:):)

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3986061)
faci economie la bani acu, nu mai bagi benzina...;)

Da k tot e protest....eu am protestat intr-un mod unic ...m-am dus si am predat permisul :D:D:D

Quote:

Originally Posted by robby207 (Post 3986783)
Din 2007 puncte de penalizare ? Din cate tin minte se anuleaza dupa 6 luni.

Se anuleaza daca nu mai faci altele....eu in 6 luni am facut 18 :D:D.

Marfa pozele....arata bine masinutzele cu parasolare :)

NXdev 15-01-11 16:14

Multumim pentru poze Zeta :D.
Nenea Tyf...imi pare rau...induri si tu 1 luna :(.Poate ne vedem saptamana viitoare sa-ti dau parasolarul si o mica "spaga".

Rog sa postati daca va deranjeaza ceva la acest club, in desfasurarea intalnirilor etc.
Pnm...aseara a fost o intalnire oarecum reusita...trebuie sa discutam despre functiile de presedinte-vicepresedinte si purtator de cuvant...nu-mi convin anumite lucruri...
Una peste alta...Bufu este membru oficial DreamWorks cu Bmw e30 - 2.5 24v si o mica surpriza...asteptam noi poze cu masina.
Mai tarziu voi reactualiza lista cu membri.

Alex30 15-01-11 16:44

TYF-ule imi pare rau pentru permis :(. Capul sus...trece repede si ne vedem din nou pe strazi :D

@All: Scuze ca nu am putut sa ajung aseara :sad:. Vinerea viitoare voi fi prezent sa vedeti si ochelarii :D

@Alex: Pe mine personal chiar nu ma deranjeaza nimic...ba mai mult sunt surprins ca totusi s-a facut ceva intr-un timp foarte scurt! Tot asa inainte nenea ;)

Tweety_rzw 15-01-11 17:26

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3988145)
Multumim pentru poze Zeta :D.
Nenea Tyf...imi pare rau...induri si tu 1 luna :(.Poate ne vedem saptamana viitoare sa-ti dau parasolarul si o mica "spaga".

Rog sa postati daca va deranjeaza ceva la acest club, in desfasurarea intalnirilor etc.
Pnm...aseara a fost o intalnire oarecum reusita...trebuie sa discutam despre functiile de presedinte-vicepresedinte si purtator de cuvant...nu-mi convin anumite lucruri...
Una peste alta...Bufu este membru oficial DreamWorks cu Bmw e30 - 2.5 24v si o mica surpriza...asteptam noi poze cu masina.
Mai tarziu voi reactualiza lista cu membri.

Am si eu de zis urmatoarele :
-Cand un membru nu poate venii la intalnire(poate presedinte) nu se discuta in ABSENTA LUI ! CLAR?
-Nu se uita cine a facut imaginea clubului!
-Daca X are ceva cu Y i se va spune in fata si nu pe forum !

URASC chestiile astea , sa moara mama , nu am putut venii odata si deja asemenea posturi?Adica gen" dute;n *** iesi afara , cine esti tu , nu?"

NU VA FI ASA ! :) ! :) ! VA ASIGUR ! Am terminat ce am de zis!

Alex30 15-01-11 21:19

Tweety nu te mai enerva aiurea man...ca nu a spus nimic de tine sau de altcineva. A spus in general...

promiseland 15-01-11 22:01

3 Attachment(s)
Salut baieti.Posed un cielo '95 W.I.P si as dori sa intru in clubul Dream Works.Pun si cateva poze cu masina in "halul" in care arata macar sa va faceti o idee.

NXdev 15-01-11 22:08

Quote:

Originally Posted by promiseland (Post 3989090)
Salut baieti.Posed un cielo '95 W.I.P si as dori sa intru in clubul Dream Works.Pun si cateva poze cu masina in "halul" in care arata macar sa va faceti o idee.

Salut Razvan, felicitari pentru proiectul ambitios, cu siguranta finalul va fi unul unic si placut, mi-ar face placere sa devi membru DW.Te asteptam vineri la intalnire sa ne cunoastem mai bine, si esti bine venit.

All times are GMT +2. The time now is 15:27.

- Copyright 2026 4Tuning