![]() |
Re: Club astra bertone
nu, spun ca merg pe cutia care e pe bertone...respectiv f23...nu le avem pe bertone :), la noi cursa e cat calu de lunga, mereu schimb prost a-2-a la limita..eu mi-am comandat asa ceva si ma gandeam ca ar mai fi doritori pt comanda asta...
|
Quote:
|
se desface pur si simplu maneta (ce e in poza e schimbatorul), are 3-4 suruburi...nu dai nici o cutie jos :)..e ca si cum ai schimba knob-ul....
vinde si regal asa ceva...la pret dublu: http://www.regal-shop.co.uk/cgi-bin/...%23a1232#a1232 |
Quote:
cu Regal F23 Quick Shift kit Astra G este un kit complet? acolo nu vad mare lucru despre ele te intreabam daca sti cumva cares avantajele si cares dez , ms frumos! |
eu aduc ce am pus in poza
se potriveste pe 2.2 cum ai tu este kit complet avantaje sunt ca schimbi mai repede, e mia precis, eviti "becul spart in cutie" cum se zice. dezavantaje nici unul :) |
Quote:
|
ma ai in lista
sunt mihai_spanachi.....:) |
Quote:
|
trebuie sa verifici daca ai cutia f23...adica daca marsarierul tau este in dreapta-spate (cum ar veni e viteza a 6-a) si se activeaza prin ridicarea inelului
|
Cred ca se referea la cutia de viteze disponibila pe Bertone adica F23.
|
La mine marsalierul este stanga sus, in stanga vitezei 1 .. deci nu cred ca ar fi f23 ...
|
nu, nu e f23...
|
Mare atentie ca F23 au fost montate si pe diesel insa acele cutii au sincroanele schimbate pentru a rezista puterii si cuplului de pe diesel. Stie cineva cam ce cuplu rezista pe cutiile de pe Bertone Turbo?
In alta ordine de idei, am iesit zilele astea la munte si consumul dupa 400 de km 10.4. Am cam tras de ea pe serpentine insa mi se pare cam maricel consumul. Elspa tu cam ce consum ai in afara?? @Sabothor- sef dami te rog un mesaj cu numarul tau de tel. Multam. |
Florinike, ai pm man. Hai ca vreau sa iti spun personal urarile de bine despre noua ta achizitie :D
|
in oras cam 14
afara cam asa 10... dar la mine sunt alte injectoare, stage3, etc...posibil sa fie putin mai mare decat ala stoc.... |
| All times are GMT +2. The time now is 09:27. |
- Copyright 2026 4Tuning