![]() |
Re: B 89 Wrc
asa vreau sa iasa si a mea dar am de munk nu gluma:(
|
masina e la mine !
|
si ce te lauzi:))glumeam .. pai prezintane si noua stadiul actual al masini...ce vrei sa ii faci...etc,florin...cred ca omul poate sa contunue prezentarea masinii pe topicul asta,nu?
|
1 Attachment(s)
|
eu cred k iti bati joc de munca omului...:((dc ai luat`o daca nu duci traditia in continuare....
|
crezi tu ca poate sa se abtina ?
|
daca ii trebuia o dacie 1300 trebuia sa se duca la remat k gasea acolo pe placul lui...;):P
|
eu abea mi-am luat carnetu' si mi-am luat si eu o dacie ca sa invatz sa merg !
asa... sa nu ma doara inima daca o lovesc sau dastea... |
Nu si-a batut joc de ea, inteligentilor, asa a cumparato, cu rotile si cu mecanica din poza.
|
macar mai spal-o si tu daca altceva nu ai de gand sa-i faci!:(
|
1 Attachment(s)
weed macar trebuia sa iti cumperi si tu o masina fara atata istorie in spate daca tu tot zici ca ai cumparat-o doar asa ca sa inveti sa mergi cu masina,pacat si asta este inca o dacia care avea istorie si acum a ajuns rau,rau,arata in ultimul hal,macar cumpara-i jantele alea care le-a avut inainte ATS, ca alea sunt pt ea si lasa dungile gordinii ca nu ii trebuie ei asa ceva,cine stie cunoaste.
o poza memorabila cu doua dacii smechere,scuze ca am folosit poza ta WRC dar trebuie sa ii aducem aminte omului care a cumparat-o ,cum era si cand o sa se uite la masina va realiza ce a facut dintr-o dacie cu istorie. RIP-SGM RIP-TAU RIP-WRC niste dacii prea frumoase au murit! |
Quote:
da, ciudat ca dungile amintitde de tine sunt de mult pe masina, nu? :lol: |
eu zic ca cel mai bine este sa ne abtinem de la comentarii aiurea,sunt convins ca va face din aceasta masina ceva,in primul rand chiar FLorin a spus pe forum ca masina a fost vanduta tot unui pasionat care va continua traditia acestei masini!!!asa ca,putem fi sigur ca peste ceva timp o sa o vedem pe strazi din nou!!!!
bafta multa weed |
baiatu' din gaesti ! SA TRAIESTI !
si pune si tu niste inaltatoare pe spate la masina ta ca ar da super bine ! |
Unii vorbesc fara sa gandeasca..cand m-am luat de ei m-au inteles gresit si s-au aberat..asta e:sad::rolleyes2
Weed felicitari pt achizitie si sunt sigur ca stii tu mai bine ce trebuie sa faci cu aceasta piesa;)8) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning