![]() |
Re: Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts
Da-mi add pe mess. s3b4s7i4n e id. Am pe cineva interesat de masina...
|
pentru vento puteti sa ma contactati pe yahoo messenger marius276263
|
Quote:
Sau poate este doar de la filtrul de motorina, incearca sa il schimbi. Bafta si sper sa iti rezolvi problema! |
salut la toata lumea! imi ziceti si mie va rog cum sa dau jos panourile! si cum sa dau jos ornamentele de pe ushi...! mutumumesc mult!
|
dak ai mentiona la ce masina poate si-ar da lumea q parerea
|
golf 4 variant! scuze
|
vezi ca sunt niste suruburi jos (nu se vad) si unele in maner. de desface parte din fata de la maner si o sa si o sa vezi ca sunt niste suruburi acolo! dupaia tragi usor de panou ca mai are cleme!
|
Salut , am si eu o problema .
Am un VW PASSAT din 2002 si imi intra apa in spate in ambele parti la podea Aveti idee pe unde intra apa? MS. |
da. aceasi problema abia rezolvata . in compartimentu unde sta bateria ai 2 scurgeri , infundate !
|
Salut! am si eu o mica/mare problema! am un passat din 2005, si la schimbator ..mi s-a uzat pielea.....si arata aiurea! as vrea sa o schimb! ma poate ajuta...cineva cu un sfat...ceva....pt ca nu gasesc:|
Multumesc! anticipat |
https://forum.4tuning.ro/322-zona-teh...-3-urgent.html am si io o problema
|
Salut caut si eu o cutie de viteze de polo 2001 6n2 !! gasesc la cineva ??
|
^
^ ^ [email protected] 0721.529.256 INTRE ORELE 9-19 Cornel are parc de dezmembrari, suna si intreaba ! |
salut,am schimbat uleiul in cutie castrol 80w(gl 4)si mia spus cineva ca nu ar fii bun.la un golf 4 1.6 16v.ce parere aveti?
|
Buna ziua am siu eu un vento acidentat am sa postez niste poze cu el, va rog dativa cu parerea cat mar costa reparatu si cum ar trebui sa fac sa tau lonjeronu indoit sau amndoua lonjeroanele.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:28. |
- Copyright 2026 4Tuning