![]() |
Re: E36 - Refreshed
Niciodată să nu îi mai pui folie ;)!
|
Quote:
|
Speechless!
Arata perfect contrastul albastru/rosu,sincere felicitari! P.S Si mie imi place sunetul ceasului de pe e36 cand il regelezi :) si totusi is in cautare de un OBC,altfel cred ca ar arata si la tine interiorul cu un OBC frumos. Succes pe mai departe! |
SUPERBA
|
un fleac,ne'ai ciuruit!!8) bomba a iesit! meserias zugravu' tau frate!!!:rolleyes2 din ratusca cea urata iata ce'a scos nosu'!!!!!!!!!!:D:D:D
|
cred ca daca nu era topicul asta nimeni nu credea ca din ratusca aia urata s-a facut masina asta :)) bine, am schimbat chiar tot la ea mai putin caroseria si usile :)) bun de tot zugravu, sunt suuupeeer multumit de ce treaba a facut, motzu l-a recomandat, sper sa nu-i faca masina mai faina ca a mea ca ma oftic :lol:
@ manu - urmeaza si obc de 18 in curand si cam gata, mai bag benzina, o pozez si am grija de ea. @ crysty - nici nu ma gandesc sa mai pun, chiar imi place cum arata fara :D oricum e putin intunecat interiorul de la plafonul negru. |
Motzu l-a recomandat si masina mea l-a aprobat :)))))
|
a iesit bine culoarea.....e alta masina. frumos.
|
Congrats!
Parca altfel sta treaba acum... :weee::bunch:
|
1 Attachment(s)
o poza mai artistica, made by a friend :shock:
|
Quote:
|
Degeaba arata extraordinar masina daca nu ai BBS-uri originale, asa ca mine :lol::lol:
|
Claaar vezi ca nici tu n-ai embleme la ele :)) asta e legat de ce a zis un "cunoscator" acum cateva zile ca era fain daca aveam BBS originale, el a zis ca daca e emblema cu bmw nu sunt BBS. Te doare si capul de la tunerii lu' peste :))
|
Daaa .. lasa ca fac un imprumut si imi iau si eu sigle cu BBS nu cu BMW :)
Sa vezi atunci stance :lol: |
2 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:27. |
- Copyright 2026 4Tuning