![]() |
Re: Peugeot 407
De obicei o masina pe air ride e bine sa si arate ca are asa ceva, te-ai gandit daca o sa iti intre janta sub aripa ?
|
Quote:
|
Quote:
Alin..Nu stiu de unde..asa a venit masina..e M techik cred.. |
Quote:
Firma Autocrom asta la care ai avut tu masina face reconditionari elemente cromate? Am cateva croame care necesita atentie:rolleyes2 la ursu meu:) |
Nu cred :(..vb cu yackone de pe forum pt elementele cromate..
|
Normal ca la maxim o sa o lasi doar la show-uri, nici nu se pune problema de mers cu ea asa.
Ma gandeam doar la latimea si diametrul noilor jante daca o sa aiba loc sub aripa dar daca te-ai gandit la asta e perfect, spor. |
Intra..nu are de ce sa nu intre..eu am si aripile latite..
|
multumesc mult pentru poe.e prima data cand vad asa ceva...bmw pickup....masina o sa fie senatie cu jante pe 20 si air ride dar la mers ai sa ai timp sa analiei peisajele foarte bine..mai ales pe drumurile din iasi...
|
2 Attachment(s)
New updates :D
|
Quote:
Frumoase scurgerile din capota :-) |
am putut sa jur ca pt tine fac baietii capota... :)) doar cand am auzit ca e de 407 am zis e pt cristi .. f. frumoasa sa o porti sanatos si fara pietricele:d
|
arata intr-un mare fel capota .... :shock:
|
Astazi s-a finalizat comandata pt air ride si jante+anvelope 20`.. Am mari emotii sincer dar cu Dumnezeu inainte..
|
O sa ne rugam impreuna :D :D
Now we wait.. |
bad nu te`am mai prins pe mess sa vorbim de jantele alea :D, astept un buzz de la tine, sa vedem un pret dimensiuni etc etc...
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:05. |
- Copyright 2026 4Tuning