![]() |
Re: Berlina B-83-DAC
ma asa era inainte...dupa itp a ajuns acolo...sa inteleg ca place mai mult cum era inainte...nu e mare lucru sa il mut acolo mai ales ca nu e nevoie sa dau alta gaura ;)
|
Quote:
Si daca ai putea sa-l muti acolo fara suportul acela ar fi perfect:) E prea badaran |
o sa vad ce fac si cu suportul ala...din cate stiu eu e problema cu lipsa suportului de numar
|
misto masina reusita...dar parerea mea(subliniez) k pragurile alea cu gti nu preau dau bine...
|
stai linistit au un motiv foarte intemeiat...vor mai sta pe masina o vreme atata timp cat nu am resurse sa imi fac pragurile care le vreau...sub ele este vaselina asa ca nu am de gand sa le dau jos :)
|
Quote:
|
nu am de ce sa ma supar...daca imi placeau atat de mult poate aveam un motiv,dar cum nu imi plac totul e bine si frumos...cand le-am luat nu prea aveam cu cine sa vb sa imi iau altele asa ca am ramas cu GTI-urile :))))...vreau sa se faca frumos sa pot sa mai fac una alta pe la ea
|
1 Attachment(s)
ce ziceti era mai bine inainte??
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Poi daca e asa .. tin sa te felicit .. pentru ce ai facut din ea si clar .. e mult mai bine asa :) Felicitari si respect :oops: |
merci merci o sa caut zilele ce vin sa vad daca mai gasesc poze cu ea cand era saraca praf...ca idee laterala asta e laterala buna pe partea cealalta era gaura prag.podea cu priza de aer..o nebunie :))
|
deci ....am ramas fara cuvinte...m`ai omorat cand mi`ai trimis poza =))) :D......e bine ca ai reusit sa faci ceva frumos :) ;)...bafta in continuare! si respect :P
|
nu prea imi vine sa cred vreau mai multe poze :)
|
vor mai veni stai linistit intai sa le gasesc :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:34. |
- Copyright 2026 4Tuning