![]() |
Re: Provocari ! Cine cu Cine ?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
a mea nu are decat soft.. intercooleru nu face nici o diferenta cu turbina stock |
Quote:
1. nu am permis momentan ... nu am motor de fuga ... 2. nu vorbesc in numele clubului pt ca nu sunt purtator de cuvant dar iti promit ca dupa ce fac swap-ul cu cea mai mare placere ... |
Exista Messenger ... continuati acolo.
|
Quote:
si n-are rost...daca e tot e topic pentru asa ceva ai sa o dam cu "capota ridicata", n-are rost sa ne aburim doar ca sa fim sigur ca, castigam o liniutza. cu BAU m-am dat da cu alta masina |
topicu e provocari...daca vrei incercam dar n-are rost...ti-am mai zis...
|
Quote:
|
AEV nu mai visa placut ca nu eu ti-am sters posturile si nu ti-au fost sterse doar tie , sunt destui moderatori care sterg cand vad ca nu e in regula. ( asa ca nu mai arunca pastile ca are un moderator ceva cu tine )
Din curiozitate , cine ti-a luat carnetul ... cum se numea politistul? |
Quote:
|
haahhahaah e fost coleg de generala cu mine .. hahahahahahahahahahahahahahahahahah
dar de ce ti l-a luat ?!?!? data viitoare cand te opreste transmitei salutari din partea lu` capatana :)) |
Quote:
|
explica-i tu frumos lu AEV ce poti face cu un intercooler mai mare ;) ca de la asta a inceput totul
m-am dat si cu masini mai puternice...pe unele le-am facut:-) pe altele nu:sad: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:47. |
- Copyright 2026 4Tuning