![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
@Sonny™: Asa parca mai venim de pe 4tuning:lol:. A plans dupa badboy...si la primit. Mersi...si eu sper ca la anul sa fac tot ce am in plan
@pustiu_FUG: Prima data asa ma gandisem mai agresiv...da eu zic ca da bine si asa. Nu imi place capota neagra...poate decat plafonul o sa il fac dar asta cand o sa ajung la vopsire. Nu vand nimic de pe ZUZ...:-) @SV25MBN: Normal ca face treaba buna...asta se vede prin lucrarile lui. Mergea si mai incruntata dar parca a inceput sa-mi placa mai mult asa @bib_andrey: Se uita urat la toti acum..chiar si la mine:lol:. Mersi man @NXdev: Mersi Alex :*...si eu zic ca ii sta bine asa @B-99-SAA: Sa vad man...eu zic ca ii dau un spray acolo dar sa se mai incalzeasca putin macar.Vorbim man ;). Apropo era sa lesin aici nebunule cand ai zis ca ai o veste proasta :)) ca nu citisem in continuare...Asa e, se vede mult mai bine in realitate |
Quote:
|
Quote:
|
altceva nene :D arata bine cu pleoapa, dar nu mai bine imbraci capota cu, colant negru? e destul de ieftin si scapi si de o treaba cu vopsitu...daca dai cu spray alb o sa se vada ca un cur :rolleyes2 parerea mea
|
Quote:
|
zic sa nu o imbraci in colant...si sa o vopsesti putin cand se incalzeste si apoi la primavara sa o vopsesti...;)
|
@dog99: Mersi...teoretic se poate face cat de mare vrei. Practic, imi place cum e asa :-)
@mihai.ghetto: Mihai, cand fac rost de bani vorbim pentru urmatorul pas :-) @NightClubRacer: Nu are rost sa mai dau banii pe colantat sau pe vopsit piesele acuma...daca ar fi de colantat ar trebui si capota si portbagajul ca sa nu se mai vada dar nu dau banii aiurea acuma atata timp cat masina e e "under construction" la exterior si se vor mai face modificari. Vopseaua sau colantatul integral vor veni la sfarsit dupa ce termin cu exterioru @pustiu_FUG: Stiu ca se vede urat dar asta este...e masina in lucru nu e terminata :-) deci nu ma intereseaza ca se vede cat de cat urat @Sonny™: Exact asa ma gandeam si eu...si asa voi face :-) |
era o solutie simpla si temporara, pana la primavara isi scoate bani colantu...te costa maxim 1,5mil...asea ca sa vopsesti o piesa cum trebuie, e 100e de piesa la cuptor...sau cum vrei tu spray si aia e :) succes!
|
Quote:
|
Da`i un spray alb si las`o asa pana la anu..parerea mea..;)
|
1 Attachment(s)
@NightClubRacer: Aveam in gand odata sa fac capota-plafonu-portbagaju cu negru dar a picat ideea aia. Nu prea imi place cum arata...decat plafonul va fi facut negru cred
@dog99: Am inteles stai linistit...nu am luat-o ca pe o critica. Oricinee are idei e binevenit sa le spuna @bib_andrey: Dam si cu spray...maine probabil sa vedem cum e vremea. Si o poza cu zuz tanar...si o parte cu el mai batran dar mai frumos decat era in tinerete :lol: |
Quote:
|
I-ai lăsat la zuz să îi crească bretonul? :lol::lol: E mai funky aşa !
@ Vorbiind serios este foarte tare bad boy ul nici prea exagerat nici prea mic,este exact cât trebuie ! TE PUP JOS ! :D:lol::lol::lol: |
diferenta mare in bne:>
Si inca o diferenta: numai e mamaliga in geam :> :lol: |
Quote:
vroiam sa iti zic si eu de plafon negru, dar vad ca te.ai gansit inaintea mea...azi sunt lenes tare..:)) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:58. |
- Copyright 2026 4Tuning