![]() |
Re: Cānd au īnceput circuitele īn Romānia?
Quote:
|
Quote:
|
numele meu este Constantinescu Ionel
|
Quote:
|
Quote:
|
la aceasta cursa de unde provine imaginea, Nicu Grigoras a condus de la inceput pana la ultimul tur unde s-a lasat depasit de catre Victor Nicoara, pentru ca acesta sa iasa campion. Nicu a concurat si la grupa A si la grupa C. Sa nu uitam ca la grupa A masinile erau sensibil egale ca putere si modificari impuse de regulament. Si la aceasta cursa am participat ca spectator. Deci nu se poate spune ca nu a fost un pilot de exceptie. Cred ca este singurul concurs la care a participat la doua grupe.
Cu un deosebit respect pentru dvs. domnule Bibiri. |
Quote:
|
astept cu interes pozele promise.
|
Cornel Bibiri ... frumos loc de munca IDMS.
Nu oricine putea sa ajunga la IDMS. ;) Masinile oricum se luau stand la coada ani de zile sau cu aprobari speciale semnate de 2-3 persoane in tara asta si n u prea le placea ca masinile sa fie livrate de oricine. Apropo de Aron de la IDMS Resita - Caras Severin il sti? |
1988 - Baia Mare - Viteza in Coasta pe Gutai ...
Mihai Parvulescu Dacia Sport 1988 https://lh4.googleusercontent.com/_r...are%201988.jpg |
Quote:
|
Quote:
Asa zisa caroserie de fibra estre chiar intacta, cadrul insa este taiat in doua. |
1988 - Oradea - Viteza pe Circuit (stradal)...
#26 Mihai Parvulescu Dacia Sport 1988 https://lh3.googleusercontent.com/_r...dea%201988.jpg ...in opinia mea este cea mai frumoasa Dacia Sport realizata vreodata de cineva...:twisted: |
Iocodesign poate ne intalnim intr-o zi sa refacem "la pas" circuitele din '84 si '89 ;)
Sebi astept "picanteriile" despre masina lui Grigu :D "Moshu'" versurile de la semnatura sunt dintr-un cantec compus de Pavel Corut si se numeste "Samanta Geto-Daca" , interpretat de Daniel Avram . Cauta-l pe youtube si nu vei regreta ca-l asculti..... Nelutz mi se pare mie sau "livery"-ul masinii este identic cu cel din 1989 de la Pitesti , cu exceptia numarului de concurs care in '89 era #10? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:31. |
- Copyright 2026 4Tuning