![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Modelul acesta a fost facut si de Bburago acum ceva vreme, pot spune ca HW-ul acesta este mai bine reprodus din mai multe considerente. (nu cunosc alti producatori de machete care sa fi facut 360 modena die-cast in afara de Bburago si HW, dar cine stie...)
personal, din ce vad in poze este foarte ok. Mie-mi place... dar daca te lasi convins de altii ca nu-i faina... eu accept sa mi-o donezi :evil_laug |
Quote:
|
Quote:
|
:lol: ce vālvă a facut macheta asta. perfect de acord ca nu e o macheta stralucita, dar nici nu e una chiar atat de nasoala. Are si parti bune. Eu de exemplu nu am gasit componente de caroserie din plastic :lol:
Kyosho in noua gama de pret nu sunt convins ca are un raport calitate/pret prea bun, dar sa vedem. |
Quote:
Quote:
@steaua nu te lua dupa ei...vb invidia!!! ps: 575mm e si mai misto !!! |
Vai .....dar ce avem aici..dog legs :???:
|
Quote:
Daca erau baieti destepti si nu mergeau doar la profit, Hotwheels faceau afacerea decadei cu Ferrari-urile produse. Dar na, orice companie uriasa (cum e si Mattel) merge pe principiul 'Big Bucks'. |
Mie imi place, poate si pentru ca modelul 1/1 mi se pare superb. Era loc de mai bine, oriunde e loc de mai bine, dar detaliile de la interior si motor mie imi plac cum sunt :-)
|
Quote:
|
11 Attachment(s)
Ferrari 575M Maranello - HotWheels Elite 1:18
Inca un HW elite ca fac senzatie astea :evil_laug De remarcat grila metalica din fata machetei. |
Atat de simpatic este "suferind" ala din macheta... da bine acolo, dar eu stiu ca locul lui este in Smart :evil_laug
Imi place foarte mult modelul, mi se pare frumos realizat per total, vopseaua si restul imbinarilor mi se par de calitate si interiorul la fel. Nu-mi place ca puteau totusi sa-si dea mai mult silinta in ceea ce priveste realizarea si detalierea motorului. Apropos, o rugaminte, fa un photo session cu modelele Ferrari care le ai, ar trebui sa iasa ceva superb! :yes: |
Offf cadourile astea...
Frumos si asta man, imi place mult, vreau si eu... |
Asta arata foarte bine la exteior, iar la interior, asemeni noului SLS, imi plac "cusaturile" de pe scaune. Motorul mi se pare cea mai proasta piesa. Prea "plasticos":sad:
|
mie nu-mi plac farurile alea... deloc... nu mai leg de macheta, ci de masina:cry:
|
Foarte frumos cadou. Sa le stapanesti sanatos si sa ai grija de ele!!! Astept sa vad pe viitor ce mai apare in colectia ta, care creste intr-un an cat altele in 10 :D.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:36. |
- Copyright 2026 4Tuning