![]() |
Re: Dacia Loco Pe Sticla.....b-69-tau
Wow taule abea astept produsul final...o sa iasa super, sunt convins , haide-ti mah, cand a facut Robert ceva sa nu fie super pe masina lui?
|
Quote:
|
Tine-o tot asa TAU, ca va rupe gura targului. Parol! ;)
|
cand o scoti la strada?
omusteanu' de pe capota o sa zboare cu picioarele inainte? |
Taurasule, sincer, esti nebun !
Spor la treaba si sa iti iasa asa cum iti doresti tu ! Mult succes ! |
Quote:
asaeste cel mai bine, daca deschid capota sa mesteresc la v12 o sa stea si el normal!:cry::cry: |
taule acum esti 3tuning mai ai unu sa ajungi la 4tuning,si cred ca nu va dura prea mult .astept sa o vad terminata,cred ca va arata beton
|
1 Attachment(s)
Robert, sper ca desenu ce va fi pe masina va fi facut cu mai multa grija decat asta...ma refer la: antebratzu mult prea scurt pt un asemenea biceps...acuma tu stii mai bine cum vrei sa fie desenu...eu doar am facut o observatzie :peace: bafta in continuare
|
parerea mea e ca bratul nu e drept... e putin flexat.. deci imaginea e in spatiu... de aici si iluzia ca antebratul e un pic cam mic... dar in acest caz.. ce ne facem cu pumnul.. care nu pare ft mare... anyways.. continuam observatia si eu :P
|
super marfa taule abia astept sa o vad terminata .. apropo intalnirea dacistilor pe cat e??
|
bv taule...tare rau desenul...tare ash vrea sa vad si eu masina dupa ce o termini...poate faci un "mini salon" sa ne holbam si noi la ea ;) multa bafta...
|
FELICITARI TAU, nu t astamperi deloc;). nu am observat, i-ai vopsit si partea aia d la luneta in negru? aia c nu se integra? ai rezolvat-o cu spoilerele? felicitari si nu te grabi ;) sa faci treaba buna, noi oricum te asteptam cat e nevoie sa scoti bestia p strazi:D
|
Quote:
|
deci bv...e betoana :)...mai vreau poze...sa vedem cum iese desenul si sistemul audio :D
|
ms tau ... sorry de off
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:01. |
- Copyright 2026 4Tuning