![]() |
As putea sa fac eu aja ceva .....mai artistic...
|
Happy Valentine's Day to all :wink: ...iubitziva mult :D
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
dar low_ridah incearca sa faci si tu cva logorui ca indata tre sa facem un poll cu toate logourile ca sa vdm pe care il vom folosi :D baietii din bt poate incercati si voi cva :D ca le avetzi cu Virtual Tuningu aja c a... :D un logo acolo nu strica :D
|
fara suparare dar logoul de mai sus aduce ceva cu cel al MR...si nu e frumos sa copiati...;)
|
a fost o super zi, si o seara frumoasa pt mine...
acum imi revin abia... :lol: |
Fluturasii pentru a aduce membri noi in buc!si nu numai!
1 Attachment(s)
Zilele treute am vorbit cu membri din bucuresti si cu vlad si am propus realizare unor fluturasi pentru a aduce noi membri !!!
dupa cateva schimburi de pareri impreuna cu adytzu am realizat un fluturash de inceput! asa ca rog venirea cu ideei constructive sau critica constructiva!!! respect! P.S. am cerut acordul lui gratian pentru folosirea siglei 4tuning in fluturash!!! RESPECT |
as
Parerea mea e ca ar trebui sa punem pe fluturashi poze cu masinile de la noi din club. Din cate stiu eu Nova aia este din MR. Hai ca vedem xum facem niste poze pe la Suceava unde avem ceva mai multe masini si trimitem.
|
asteptam pareri despre flututasul expus mai sus. Crazy Drivers Buc team :D
|
okey atunci asteptam poze! sau putem lua una cu supra lui stefan daca este de acord!
|
Re: as
Mda...eu zic ca e ok.
|
Salutare baieti!
Ideea voastra mi se pare f buna. Ce cred eu ca ar mai imbunatati, da intr-adevar o poza cu masinile din clubu` nostru, o sa caut chiar acum cateva poze si le postez aici sa aveti de unde lua material ; apoi imaginea de fond sa fie ori putin mai stearsa, ori sa ii dati o alta nuanta care sa contrasteze bine cu culoarea textului ( in varianta ta = negru).. stiu eu.. un galben inchis imaginea de fond , si sa ramana tot negru textul or smth like that, sau tot spre negru imaginea de fond si cu un rosu inchis textul , ca sa se vada mai bine. nu? Hai ca intru acum in pozele care le am , de fapt am majoritatea pozelor |
Da ...ideea e ff buna ..culoarea fundalului e ideala si scrisul mai mare si negru ....Masinile trebuie sa fie neaparat din club ...nu sunt deacord sa punem masini din alte cluburi ....poate vreo 2 -3 poze puse in effect de fade in background ..si o poza cu 2 masini la start ..sau ceva de genu asta ..poate un alt font la scris ....si oelak mai mare ..in rest totul bine ...aa si sigla Crazy Drivers pe mijloc oleaak mai mare sa se vada ...Respect si bafta ...si spor la munca
|
mutumesc de pareri cristi !!! vom alege culoare textului in functie de poza care o vom pune pe funda l!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning