![]() |
Re: Concurs
4 Attachment(s)
:arrow:
|
Tema: un tuning clean si frumos ales. Ceva care sa se potriveasca cat mai bine design-ului, inclinat spre street ... ma intelegeti.
Vreuna din masinile postate au respectat Termenul? NOT |
Da,am respectat termenul,care este problema ta?Ai facut tu o masina mai frumoasa,cu un "tuning clean si frumos ales" si nu stim noi?:rolleyes2 Am observat ca noi trebuie sa facem masinile intocmai cum scrie in cerinta,cuvant cu cuvant...
|
Eu cred ca am respectat'o.. i-am pus 2,3 abtipilduri o culoare frumoasa spoiler,etc
|
voi chiar nu stiti ce inseamna CLEAN
|
Acu' hai sa nu facem teoria chibritului,va rog,lasati pozele sa vorbeasca,nu voi!
|
Quote:
|
Bine,bine,gata cu offtopicul...eu zic ca masina mea e "clean",eu asta inteleg prin CURAT,fara spoiler pe o masina hatchback,fara elemente tipatoare pe ea,cu un vinyl care se potriveste culorii,si care este inclinat spre street.Si cu ocazia asta,am adus si afirmatii de ce este "clean" ;)
|
Imi cer scuze ca ma bag...
Tot scopul concursului asta era sa isi puna fiecare imaginatia la lucru...deci castigatorul se rezuma la a pune tema...repectiv a nominaliza modelul...restul...fiecare "cum il duce capul" Peace out! |
4 Attachment(s)
Sper ca ma incadrez in cerinte
FORD FOCUS |
4 Attachment(s)
|
Quote:
|
4 Attachment(s)