Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

thor 19-11-06 11:38

Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?

........4tunning for heart broken......nici Nos`u nu ajuta aici....Doctoru Cristian Andrei ...poate......fiecare face cum crede...dar e bine sa vb,despre asta...te ajuta,s in special.....nu e bine sa fii singur acum....sa te inconjori de prieteni,multi,sa vb orice si cu oricine..........sa te feresti de momentele cand esti SIngur Tu Cu Tine........well......can`t fix it so fast`:P....

Sasha_z 19-11-06 11:42

Re: Am nevoie de un sfat

Quote:

Originally Posted by Ana Ionescu (Post 628503)
Acum 5 lunu de zile am cunoscut un baiat...era ca un vis la inceput...dupa un timp a inceput sa intervina fosta lui...ne-am despartit ptr ca el s-a impacat cu ea...nu vroiam sa renunt...nu puteam(eu pun suflet repede intr-o relatie..si trecuse cam 1 luna)am facut tot posibilul sa ne impacam si am reusit...au urmat perioade bune si rele intre noi...faza e ca el inca o iubea...acum de la un timp imi spune ca o uraste de 5 ori mai mult decat o iubeste...oare ma va iubi?oare simte cv ptr mine?de ce nu poate renunta la mine?O fii mai bine sa-l uit?

eu spun k la kestia asta treb sa stati de vb serios si sa`l intrebi dk e dispus sa inceapa o relatie stabila cu tine fara sa se mai gandeasca la "ex"....dar iti spun ...k s`ar putea sa te lovesti de foerte multe ori de fosta lui , fara sa vrei !!!! acum , e alegerea ta , dk u crezi k tipu merita !!!! eu una zic sa risti !!! BAFTA

Ana Ionescu 19-11-06 12:15

Re: Am nevoie de un sfat

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 628522)
eu spun k la kestia asta treb sa stati de vb serios si sa`l intrebi dk e dispus sa inceapa o relatie stabila cu tine fara sa se mai gandeasca la "ex"....dar iti spun ...k s`ar putea sa te lovesti de foerte multe ori de fosta lui , fara sa vrei !!!! acum , e alegerea ta , dk u crezi k tipu merita !!!! eu una zic sa risti !!! BAFTA

poi eu cu ex a lui suntem "prietene"..el imi spune ca daca nu ar simtii cv ptr mine nu ar mai sta cu mine...si cand l-am intrebat daca ma va iubii mi-a raspuns ca depinde de cum o sa fiu eu..nush ce sa zic de multe ori ma face sa cred ca nu o mai iubeste pe aia de mult si imi demonstreaza ca ma iubeste pe mine...ca ea e doar un orgoliu ptr el...oricum acuma stiu ca a iesit ea din joc si orice ar face nu mai poate intra:*

Sasha_z 19-11-06 12:17

eeee atunci iti spun tine bine de el....si nu`l lasa sa se :reindragosteasca: de ex....k n`are rost!!! a venit timpul sa sara din skema....A venit timpul tau , nu e greu sa te alaturi de cineva , e greu sa`l tii alatari!! iti doresc tot binele si ai grija de relatia voastra;) poopik

bluey 19-11-06 17:47

Ntz ntz ntz... Lasa-ne sa ghicim Ana.Omul are user pe 4t.ro :)
Lasa ca te faci tu mare si iti trece si faza cu suferitul din dragoste...Multa bafta la inlocuit exa :P. Sper sa reusesti.Dar daca omul ala chiar a simtit ceva pentru ea ai o mare problema orice ti-ar spune el.

Trixi 19-11-06 20:31

..eu nu as sta nici o secunda,simtind k sunt p post d inlocuitoare.as lasa omu' sa se lamureasca ce vrea,si pana atunci m-as ocupa cu ale mele ;)...k orice zice , faptele conteaza!parerea mea....

mititica 20-11-06 08:39

Bv trixi, asa si tu ana ar tb sa gandesti, nici sa stai doar pe post de inlocuitoare si cand ea trecut dragostea pentru exa si tu i-ai fost alaturi si l-ai ajutat dupa aia sa spuna k s-a terminat si sa-si caute alta!!!
Eu am patit-o dar chiar nu ma doare pt k viata merge inainte si nu o sa se opreasca la un baiat!!!

Eugen_TL 20-11-06 12:40

dar ce are ma daca sta pe post de inlocuitoare..vorba lu aleKS...nu tot timpu locu' 2 inseamna locu 2 :) asta stiu si eu.. asa ca ana,stai pe locu 2 cum zici tu dar incearca sa pari nepasatoare si o sa vina de la sine ce trebuie ! sa nu tragi de EL ca nu e bine deloc

mititica 20-11-06 15:49

TuningBoy nu am nimic cu ceea ce ai afirmat tu, dar poate el nu se trezeste la realitate si ea o sa ramana pe locul 2, cred k nici ti-e nu ti-ar placea sa fii pe locul 2!!!!

Eugen_TL 20-11-06 16:29

sincer? n-as avea nik impotriva...in unele cazuri daca ma gandesc e mai misto pe locu 2 pt ca niciodata nu-ti va spune"dc n-ai rasp la tel,,,de ec te-a sunat aia...de ce ai fost cu aia" pt ca si ea are pe cineva deja...deci eu n-am nici o obligatie fata de ea! dar mare atentie sa nu se incarce aventura placutu cu dragostea ca e grav tare :) ! eu la ana vad ca nu e vorba doar de o aventura,,e ceva mai mult asa ca poate sta cu el chiar daca pe locu 2 dar in umbra un timp sa vada cum decurg lucrurile dupa care se va hotara daca il tine pt aventura sau cauta dragoste in alta parte

Trixi 20-11-06 16:37

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 629682)
dar ce are ma daca sta pe post de inlocuitoare..vorba lu aleKS...nu tot timpu locu' 2 inseamna locu 2 :) asta stiu si eu.. asa ca ana,stai pe locu 2 cum zici tu dar incearca sa pari nepasatoare si o sa vina de la sine ce trebuie ! sa nu tragi de EL ca nu e bine deloc

locu' 2 inseamna p bune locul 2,daca asa te face cineva sa te simti!p d alta parte abia atunci poti sa-ti dai seama de fapt cit d important iti este cineva,cin nu il/o mai ai!so,si eu asta zic,sa lasa lucrurile moale,k omu' sa se poate lamuri singur,cine e p locul 1 la el ;)

Eugen_TL 20-11-06 17:02

ee bine nu ma pun cu voi ...am fost si pe unu si pe 2 si mi-a convenit ..n-am avut nik de pierdut pt ca am zis clar..a nu se incaruca aventura placutu cu dragostea..daca tii bariera cum trebuie totu' e ok ..

mititica 20-11-06 17:20

fiecare cu parerea lui, avem pareri diferite. Eu una nu as accepta sa fiu pe locul 2!!!

Gabi 20-11-06 17:33

Quote:

Originally Posted by mititica (Post 630069)
fiecare cu parerea lui, avem pareri diferite. Eu una nu as accepta sa fiu pe locul 2!!!

Asa si trebuie ! Adica... asta e parerea mea :)

mititica 20-11-06 17:39

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 630106)
Asa si trebuie ! Adica... asta e parerea mea :)

Sa inteleg k nici ti-e nu-ti place sa fii pe locul 2 sau fiecare cu pararea lui11

All times are GMT +2. The time now is 09:07.

- Copyright 2026 4Tuning