![]() |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
........4tunning for heart broken......nici Nos`u nu ajuta aici....Doctoru Cristian Andrei ...poate......fiecare face cum crede...dar e bine sa vb,despre asta...te ajuta,s in special.....nu e bine sa fii singur acum....sa te inconjori de prieteni,multi,sa vb orice si cu oricine..........sa te feresti de momentele cand esti SIngur Tu Cu Tine........well......can`t fix it so fast`:P....
|
Re: Am nevoie de un sfat
Quote:
|
Re: Am nevoie de un sfat
Quote:
|
eeee atunci iti spun tine bine de el....si nu`l lasa sa se :reindragosteasca: de ex....k n`are rost!!! a venit timpul sa sara din skema....A venit timpul tau , nu e greu sa te alaturi de cineva , e greu sa`l tii alatari!! iti doresc tot binele si ai grija de relatia voastra;) poopik
|
Ntz ntz ntz... Lasa-ne sa ghicim Ana.Omul are user pe 4t.ro :)
Lasa ca te faci tu mare si iti trece si faza cu suferitul din dragoste...Multa bafta la inlocuit exa :P. Sper sa reusesti.Dar daca omul ala chiar a simtit ceva pentru ea ai o mare problema orice ti-ar spune el. |
..eu nu as sta nici o secunda,simtind k sunt p post d inlocuitoare.as lasa omu' sa se lamureasca ce vrea,si pana atunci m-as ocupa cu ale mele ;)...k orice zice , faptele conteaza!parerea mea....
|
Bv trixi, asa si tu ana ar tb sa gandesti, nici sa stai doar pe post de inlocuitoare si cand ea trecut dragostea pentru exa si tu i-ai fost alaturi si l-ai ajutat dupa aia sa spuna k s-a terminat si sa-si caute alta!!!
Eu am patit-o dar chiar nu ma doare pt k viata merge inainte si nu o sa se opreasca la un baiat!!! |
dar ce are ma daca sta pe post de inlocuitoare..vorba lu aleKS...nu tot timpu locu' 2 inseamna locu 2 :) asta stiu si eu.. asa ca ana,stai pe locu 2 cum zici tu dar incearca sa pari nepasatoare si o sa vina de la sine ce trebuie ! sa nu tragi de EL ca nu e bine deloc
|
TuningBoy nu am nimic cu ceea ce ai afirmat tu, dar poate el nu se trezeste la realitate si ea o sa ramana pe locul 2, cred k nici ti-e nu ti-ar placea sa fii pe locul 2!!!!
|
sincer? n-as avea nik impotriva...in unele cazuri daca ma gandesc e mai misto pe locu 2 pt ca niciodata nu-ti va spune"dc n-ai rasp la tel,,,de ec te-a sunat aia...de ce ai fost cu aia" pt ca si ea are pe cineva deja...deci eu n-am nici o obligatie fata de ea! dar mare atentie sa nu se incarce aventura placutu cu dragostea ca e grav tare :) ! eu la ana vad ca nu e vorba doar de o aventura,,e ceva mai mult asa ca poate sta cu el chiar daca pe locu 2 dar in umbra un timp sa vada cum decurg lucrurile dupa care se va hotara daca il tine pt aventura sau cauta dragoste in alta parte
|
Quote:
|
ee bine nu ma pun cu voi ...am fost si pe unu si pe 2 si mi-a convenit ..n-am avut nik de pierdut pt ca am zis clar..a nu se incaruca aventura placutu cu dragostea..daca tii bariera cum trebuie totu' e ok ..
|
fiecare cu parerea lui, avem pareri diferite. Eu una nu as accepta sa fiu pe locul 2!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:07. |
- Copyright 2026 4Tuning