![]() |
Re: Matizul ALBASTRU (MKI)
[-x manivela v-a fi bye bye :))), da e o idee sa facem un club:lol::lol: sa vedem8)
|
Astept sa vad pozele cu ledurile alea noi :-P cu bun gust matizul..imi place..felicitari , bafta !:arrow:
|
2 Attachment(s)
Quote:
pana una alta pozele:D |
Quote:
|
Daca vrei geamurile mai repede ti-le pun maine la curier ca dupa posta mai astepti o saptamana ca nu au program sambata si duminica. Si e mai avantajos si pentru mine ca nu stau o vesnicie pentru bani! Si costul e mai mare cu 5 lei...nesemnificativ! Si duminica nu mai dai la manivela :-) Eu zic ca e mai bine asa, acum tu hotarasti! Astept PM sau scrie aici cum preferi;)
Iti spun si cum sa le legi ca nu e mare smecherie.:-) Bafta! |
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
vin porumbii peste tnee :lol:
|
Ti-am raspuns la PM. Astept sa te hotarasti si ti-am trimis coletul! Bafta!
|
1 Attachment(s)
Robert ai p.m.
P.s. sa imi fac capacele asa dupa ce v-a fi pe burta?:D |
Quote:
|
:-)Da, deci vor fi albe cand v-a venit suspensia:twisted:
|
Am avut si eu capacele vopsite alb la Matiz! Vin frumos dar se murdaresc repede mai ales in perioada asta!
|
Quote:
Hai mai repede cu arcurile alea!:twisted: PS: eu as lasa jantele de tabla simple, negru mat, arata genial... si lasata masina... e superb ;) |
Pustiule lasa capacele asa cu alb se murdaresc grav...sunt pretentioase. Eu am facut doar buza si deja m-am saturat sa le sterg ca se pune pe ele de la placutele de frana :D. Cu geamurile alea ce ai facut ai scapat de manivela ? :))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:45. |
- Copyright 2026 4Tuning