Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piese Dacia de vanzare (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare.html)
-   -   [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare/127011-execut-geamuri-clare-plexiglas-proiectoare-stopuri-semnalizari.html)

hadpeter 01-11-12 11:41

Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by gbvinatoru (Post 5230739)
pt un audi 80 B4 daca se poate face sticla clara faruri(ambele faruri). presupun ca trimiti in tara. si un pret daca se poate. Multumesc anticipat

Buna ziua,
nu stiu daca acesta este modelul dar stiu ca este de Audi 80, va atasez poze.
Pret 150 lei setul de geamuri clare si da trimit in tara cu posta romana sau curierat rapid.
Pentru mai multe poze gasiti in acest post https://forum.4tuning.ro/640-piese-da...ml#post4750609

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

andi_cimpean 01-11-12 13:35

Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

Quote:

Originally Posted by hadpeter (Post 5230459)
[...]

Buna ziua,
pentru golf 2 execut numai geamuri clare pentru faruri findca toate celalalte repere optice sunt foarte ieftine.
[...]
Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

Problema este că se găsesc greu. La ce preţ le puteţi face, de spuneţi de preţ că ar fi prea mic?

hadpeter 01-11-12 19:23

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5230917)
Problema este că se găsesc greu. La ce preţ le puteţi face, de spuneţi de preţ că ar fi prea mic?

Salut,
din cate tin minte am 2 matrite pentru semnale de golf 2 din care am aici niste poze si pret la cea mica -=> https://forum.4tuning.ro/640-piese-da...ml#post3000727
daca nu e acest model pune o poza sa vad cum arata .... indiferent care e din ele o sa am nevoie de semnale sa pot reface pozitia suporturiilor [gaura(ile) de prindere].

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

andi_cimpean 01-11-12 21:11

1 Attachment(s)
Din păcate pentru mine, nu este vorba de modelul ăla de semnalizări.

Eu am bară îngustă/subţire şi am semnalizările mai mici şi drepte la capete.

hadpeter 02-11-12 07:56

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5231491)
Din păcate pentru mine, nu este vorba de modelul ăla de semnalizări.

Eu am bară îngustă/subţire şi am semnalizările mai mici şi drepte la capete.

Nu e asta o problema, va pot servii oricum dar dupa cum am spus si mai sus o sa am nevoie de cele 2 carcase pentru a reface pozitiile suportilor si cu ocazia asta le tot lipesc definitiv. Ca pret probabil o sa ne incadram la 60 lei iar daca sunteti interesat sa specificati cum anume le doriti ca aspect (albe-mate, mate, patratele sau clare).

Stima

andi_cimpean 02-11-12 10:50

Mulţumesc frumos pentru promptitudine dar am primit o ofertă de semnalizări SH.

hadpeter 03-11-12 07:07

44 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5231982)
Mulţumesc frumos pentru promptitudine dar am primit o ofertă de semnalizări SH.

Nicio problema, numai bine.

Up^^ la produsele pentru daciute !

Intre timp :
geam far Nissan Almera
set geamuri clare T4
3x geamuri far camion Mercedes
set geamuri clare proiectoare Golf3
reconditionat geamuri semnal in stop Laguna
geam stop scooter
polish far Rover 75
geam semnal camion
curatat set faruri E-Classe
executat set carcase Scoala si Examen auto
geam far scooter
geam semnal oglinda retrovizoare Fiat
geam semnal oglinda retrovizoare Mercedes A-Classe
geam far Passat B3
geamuri clare faruri Golf2

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

PrietenCuTine 13-11-12 22:43

Salut, poti face o "sticla" pentru far (de fapt e de plastic) la un fiat albea din 2007.

hadpeter 15-11-12 15:52

Quote:

Originally Posted by PrietenCuTine (Post 5247015)
Salut, poti face o "sticla" pentru far (de fapt e de plastic) la un fiat albea din 2007.

Buna ziua,
imi pare rau dar nu execut pentru acest model.

BlackBC 16-11-12 14:16

Buna ziua, pentru logan ph2 puteti efectua sticlele de fata?

SWAT1982 16-11-12 18:33

Salut.Nu stiu daca ai mai raspuns...pentru cielo poti face sticla clara la far???Inca odata scuze.

hadpeter 18-11-12 12:45

Quote:

Originally Posted by BlackBC (Post 5250323)
Buna ziua, pentru logan ph2 puteti efectua sticlele de fata?

Buna ziua,
imi pare rau dar nu ma ocup de faruri pentru Logan.

Quote:

Originally Posted by SWAT1982 (Post 5250646)
Salut.Nu stiu daca ai mai raspuns...pentru cielo poti face sticla clara la far???Inca odata scuze.

Buna ziua,
150 lei setul de geamuri clare pentru Cielo
Pentru mai multe informatii accesati - https://forum.4tuning.ro/496-anunturi...are-cielo.html

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

adidas1 18-11-12 14:25

salut, ce pret ai pt sticle clare pt golf 3?

hadpeter 18-11-12 18:14

Quote:

Originally Posted by adidas1 (Post 5252631)
salut, ce pret ai pt sticle clare pt golf 3?

Salut,
pretul este de 85 lei/buc sau 150 lei/set + transport.

Stima

R.Equinox 20-11-12 13:22

Salut

Pentru tico?..sticla clara?...

Un pret ceva?..Multumesc!

All times are GMT +2. The time now is 02:26.

- Copyright 2026 4Tuning