![]() |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
3 Attachment(s)
Quote:
nu stiu daca acesta este modelul dar stiu ca este de Audi 80, va atasez poze. Pret 150 lei setul de geamuri clare si da trimit in tara cu posta romana sau curierat rapid. Pentru mai multe poze gasiti in acest post https://forum.4tuning.ro/640-piese-da...ml#post4750609 Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
Quote:
|
Quote:
din cate tin minte am 2 matrite pentru semnale de golf 2 din care am aici niste poze si pret la cea mica -=> https://forum.4tuning.ro/640-piese-da...ml#post3000727 daca nu e acest model pune o poza sa vad cum arata .... indiferent care e din ele o sa am nevoie de semnale sa pot reface pozitia suporturiilor [gaura(ile) de prindere]. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
1 Attachment(s)
Din păcate pentru mine, nu este vorba de modelul ăla de semnalizări.
Eu am bară îngustă/subţire şi am semnalizările mai mici şi drepte la capete. |
Quote:
Stima |
Mulţumesc frumos pentru promptitudine dar am primit o ofertă de semnalizări SH.
|
44 Attachment(s)
Quote:
_________________________________ Up^^ la produsele pentru daciute ! _________________________________ Intre timp : geam far Nissan Almera set geamuri clare T4 3x geamuri far camion Mercedes set geamuri clare proiectoare Golf3 reconditionat geamuri semnal in stop Laguna geam stop scooter polish far Rover 75 geam semnal camion curatat set faruri E-Classe executat set carcase Scoala si Examen auto geam far scooter geam semnal oglinda retrovizoare Fiat geam semnal oglinda retrovizoare Mercedes A-Classe geam far Passat B3 geamuri clare faruri Golf2 Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Salut, poti face o "sticla" pentru far (de fapt e de plastic) la un fiat albea din 2007.
|
Quote:
imi pare rau dar nu execut pentru acest model. |
Buna ziua, pentru logan ph2 puteti efectua sticlele de fata?
|
Salut.Nu stiu daca ai mai raspuns...pentru cielo poti face sticla clara la far???Inca odata scuze.
|
Quote:
imi pare rau dar nu ma ocup de faruri pentru Logan. ________________________ Quote:
150 lei setul de geamuri clare pentru Cielo Pentru mai multe informatii accesati - https://forum.4tuning.ro/496-anunturi...are-cielo.html Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
salut, ce pret ai pt sticle clare pt golf 3?
|
Quote:
pretul este de 85 lei/buc sau 150 lei/set + transport. Stima |
Salut
Pentru tico?..sticla clara?... Un pret ceva?..Multumesc! |
| All times are GMT +2. The time now is 02:26. |
- Copyright 2026 4Tuning