![]() |
Re: 402 m @ Craiova, 15 martie 2009 (REPROGRAMATĂ + LOCAŢIE SCHIMBATĂ)
Quote:
|
Quote:
P.S. De ce nu ai vrut sa te dai cu Fiesta ? Quote:
|
Mi-am adus aminte de o chestie foarte funny. Am ajuns de dimineaţă la Bucovăţ cu coloana de la Bucureşti, Piteşti, Ploieşti şi Vālcea, iar apoi am plecat spre Craiova (pe ruta ocolitoare, de care s-a văietat toată lumea), pentru că trebuia să mai aduc pe cineva. După ce s-a blocat drumul pe partea cu curbele, jos, īn Bucovăţ, erau 2 băieţi care, pe un ton destul de "impunător" :lol: mi-au spus că, dacă nu particip, să las maşina acolo :shock: Monument, nu altceva ! :lol:
|
si cele cateva filmari facute cu camera mea
|
La aeroport a masurat cineva distanta ? S-au dat tot pe 400 de metri ?
|
10 Attachment(s)
ceva poze
|
Quote:
Ps:Hai Doamne Fereste! |
Quote:
|
distractia de pe aeroport a fost foarte tare ....
DragostT nush ce tot umflii participantii din Buzau atat... s-au facut de ras in ultimul mod...pacat de masinile tari (911 turbo si m3)... s-a vazut ca sunt genul de oameni care au bani de masini tari dar nu au primit si instructiuni de folosinta la ele (cum e si tipul cu Lamborghini)...stiu sa mearga la suc si la club cu ele...dar habar nu au sa le exploateze!!! iar cupra aia e postata undeva pe aici cu 3xx de cai si multe suferinte...si a luat bataie rau de la un colt czt cu soft si evacuare si de la un Gti cu aceleasi modificari:) imi pare rau ca nu am prins cursa dintre Pepy si Czr... si da seby czr are o masina tare P.s. Anonymous NO1 :) |
Quote:
|
Quote:
|
o sa postez si aici :
http://www.gds.ro/Eveniment/2009-03-...C+legal+ratata cursa nu a fost organizata de clubul Downtown.... Redline se numeste clubul care s-a ocupat de organziare |
Quote:
macar ne-am ales cu un show de drift ( facut de cei 4 ursi memorabili in memoria lui FRIGIDER ) si ulterior ce s-a mai intamplat pe aeroport !! ;):arrow: una peste alta pentru cei care au venit de sambata , a fost frumoasa aceasta iesire de week-end !! :lol: pacat de organizarea de DUMINICA si de faptul ca venisera foarte multi pusi pe fapte mari !! :idea::arrow: bafta la urmatoarea organizare ( care speram sa nu mai fie organizata la fel ca asta de acuma ) deoarece nu cred ca lumea va mai avea incredere si a 3 oara in cursele organizate in Craiova !! ;):idea: bafta all si asfalt uscat !! :D |
Organizarea de la bucovat ca organizare de 2lei...dar la aeropert au fost altii cu multa nesimtire care s-au bagat in fata si s-au dat de 20ori...iar niste prosti asteptau cu zecile de minute in spatele lor...mai uitati-va si voi pe youtube cum se organizeaza astfel de curse (in germania de ex...)
Nu se dau numai aia cu 500hp, se dau si cei cu masini de 100..................oricum Craiova cred ca e compromisa...........pt cursele viitoare |
sa o luam cu inceputu ... vrema a fost favorabila cursei si este unu dintre motivele pt care s-au strans atatia spectatori si asta nu ar trebuie sa supere pe nimeni din contra in fine ... spectatori au venit sa vada spectacol mai ales in ce mod si cat de devreme s-a mediatizat cursa ... tinand cont de locatia aleasa "care nu putea fi mai proasta" era chear imposibil sa vizionezi cursa din locurile "amenajata" ) de organizatori ... asa ca publicu a ales siguranta pe locu 2 si tineau mortisi cu sa vada cursa unde sute de cai se dezlantuiau ( din punctu "asta" de vedere nu ii poti condamna ) .... concurenti asemenea vroiau sa se poata da in siguranta si aici deja nu a mai depins nici de public nici de concurenti .... bun asa .... uramatoarea problema ar fi aroganta "Doamnei " Nita ...citez ... " dar nu asta a fost problema ca dadeam un telefon so o prelungeam " mie unu imi este sila voua ? ... cat despre "Redline" baieti au incercat dar a fost un esec total asa e cand se infinteaza cluburi peste noapte si vor sa faca si ei curse , se mai intampla baieti dar data viitoare ganditiva de doua ori la locatie si mai multa implicare ... cat despre cursele de pe aeroport ma pot declara multumit pot spune ca s-a desfasurat un show pe cinste si am avut ce vedea iar publicu a fost destul de intelegator iar totu s-a desfasurat in "liniste " si fara evenimente neplacute iar participanti din alte judete au parut multumiti de desfasurarea cursei ... iar lucrurile exact asa s-au intamplat o pot spune clar eu am avut onoarea sa le dau startu ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:06. |
- Copyright 2026 4Tuning