![]() |
Re: Dacia 1300 `79 - B 44 DVL
Quote:
|
Quote:
Deci...mai usor cu "sfaturile" astea( cu tablele care zboara de pe masina si plm).Omu' stie ce are de facut, a spus clar ca urmeaza sa faca tablaria.Si in plus, daca vrea jante, poate sa-si puna, de care vrea!Care e problema? |
nu inteleg de ce va obositi sa dati explicatii unuia care nu a urmarit topicu. uitativa si la semnatura lui, spune totul
|
Quote:
la mine pe thread ai dat o in bara exact ca si pe acest thread ... deci nu am ce sa zic decat ca scoti niste cuvinte total aiurea ... de carcotasi am tot auzit credema ... daca si la baieti astea de mai fac cate ceva la masinile lor o dam in caterinci si carcoteala atunci nu ajungem nicaieri ... numa bine |
Quote:
|
eu nu inteleg..a fost o parere nu a zis nimeni ca trb sa iti pui prietenii sa sara sa te apere...si in + ai creeat acest topic ptr a ne da toti cu parerea nu sa auzi numai lucruri frumoase..daca eu am gresit in ce am spus rog un mod sa imi stearga posturile:|
|
Quote:
Inainte sa iti dai cu parerea fie ea buna sau rea nu incerci sa cunosti sau sa sti despre ce e vb? Ce s-ar intampla daca toti ne-am da cu parerea despre unu altu fara sa ne informam inainte? asta e o chestie de bun simt ce ar trebuii sa tina si de conduita ta. si eu puteam sa imi dau cu parerea despre tine dar nu te cunosc si nu imi permit, dar daca ar fi sa imi dau cu parerea as faceo dupa ce as citi cateva pagini despre tine. iao ca pe un sfat, inainte sa postezi ceva citeste macar 10 pagini in urma, nu strica. cu asta sper ca nu se mai face offtopic |
n-am habar de masini:)))) inseamna ca e clara trb si cu tn :|sir sanjei nu te inteleg nu este theardul tau ..lasa-l pe ygs sa vb..
|
Quote:
Quote:
@sir_sanjei: iti dau dreptate, dar ce sa-i faci.... asa e zona asta a forumului... |
cristi am aripi de fata negre de care am pus si eu sunt 80 de lei bucata
|
atunci pune si tu un set deoparte:D cand fac rost de bani ne auzim la un telefon ceva si le iau:D ca din cate am auzit asta negre sunt bune, nu se compara cu alea de conex care sunt niste porcari
|
Quote:
Quote:
Sunt de uzina nu?...mai este o alta firma in afara de Conex care face sub licenta diverse piese de caroserie? |
din cate stiu nu sunt de uzina dar sunt mai bune ca conexul:) mult mai bune:D
|
m-am abonat deja de azi la una de stanga.....asa ca sper sa mai ramana si pt tine ca ai zis ca mai are 2 bucati dar nush pt ce parte:)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:48. |
- Copyright 2026 4Tuning