![]() |
Re: TM 02 KRF Dacia 1310 TLX
Quote:
eu personal am avut de 3 ori sarma si se tot rupea si mam enervat si iam facut un colier si lam prins de vechii suporti de toba:) si pana acum a rezistat |
bolidule,guma aia a rezistat un an si daca nu ma insel ... nu are cum sa se ma coaca :lol:
|
9 Attachment(s)
am masurat materialu pentru fetele de usi ... :shock:
am atasat o poza si cu guma de care zice benny |
usile le faci cu dungi negre la capete?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Acopera bordul, fetele de usi, centrul volanului si consola cu rasina de fibra de sticla. O sa ramana materialul "curat" pentru eternitate ;)
|
Quote:
|
Re: TM-02-KRF Dacia 1310 TLX
tehnica rau bijuteria...chiar imi place...bafta multa!
|
Pe aici se leagă prietenii, din câte văd eu!...
Rapido, mai bagă-ne nişte poze că tare curioşi ne-ai mai făcut! Succesuri! |
Quote:
Quote:
|
7 Attachment(s)
mi a cam murit topicu asa ca odata cu venirea zilelor insorite mai pun si eu niste poze noi ....
|
felicitari, foarte tare cum a iesit fata de usa ai geamuri electrice si pe spate?
|
bv te respect ptr munca depusa a iesit mistooo masina ..trag tare te ajung din urma bye bye
|
Quote:
Ce frumos a ieşit... ai scos-o pe străzi, foarte frumos! Belea feţele de uşi, acum se vede toată munca ta de câteva luni bune. Felicitări, poate ne auzim la Tg Jiu în retur! Ştii tu... Succes Apropo: Nu-i mai pune capetele de bară! |
Hai ca e vreme buna, trage tare :) Sambata sau Duminica viitoare 'se alearga' la Alfa Cup , sper sa fiti pe acolo. (la ultimul eveniment in parcarea de la stadion l-am zarit in trecere pe DEY)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:28. |
- Copyright 2026 4Tuning