![]() |
Re: E30 - taxiul meu
Quote:
|
la multi ani sheriff!tot ce iti doresti si ai grija de taxiu`!!nu uita din cand in cand sa mai sugi becu`:))TE PUP!
|
se pare ca ii place mult la urs pe zapada,cum da un fulg cum fuge ca sania...sper sa nu ma insel dar parca te-am vazut azi in drum spre sinaia???(nu am avut mult timp sa sar de la masa sa arunc repede privirea spre drum...dar era ceva galben si se auzea a urs...)
|
Quote:
La Multi Ani Jaka!!!! Sanatate maxima tie si lu ala micu, sa se faca mare si sa se dea in tandem cu tasu!!! @ Kez: nu ai uitat faza cu "sugi becu' " :lol::lol::lol::lol::lol: |
multumesc la fel.......becul e la locul lui...mai am treaba cu el..:))
asteptam sa vina caldura sa iesim iar la treaba.....:D https://www.youtube.com/watch?v=l0CWU3QIoNQ https://www.youtube.com/watch?v=z8-YG0XQyGg |
La al doilea filmulet l-ai sictirit grav pe ala cu Mazda nici macar nu l-ai lasat sa termine si el cursa macar in filmulet :lol::lol::lol:
|
BINE ma JAKALE SA FI sanatos :> TINO TOT ASA :> BFT
|
1 Attachment(s)
Hai La Multi Ani Jakale! un mic cadou din partea mea :)
|
Quote:
|
lasa ma ambulantele alea....nu le mai alerga ca le nenorocesti :))
te-am vazut azi la spital in Baicoi...eram cu 7edy si ne uitam la tractoru tau :D |
Quote:
|
Quote:
blana d-ale draq..... |
am vaz ca i-ai dat blana cand ai plecat de la spital :)) mai sa faca scart :D voiam sa te salut da am zis sa nu te deranjez ca poate ai treaba...ne-ai vazut acolo ? :)
|
Jaka te antrenezi cu ambulantele pentru drift si liniute?? :lol::lol::lol:
|
nu v-am vazut.....se plimba multa lume p-acolo si cand plec mai repede inseamna ca e ceva mai grav....mai uita unu sa ia o curba ...mai darama un stalp......d-astea uzuale...:)....altul a ratat podul de la floresti:))....cunosti zona......
cu ambulantele ma antrenez de prin 2000.....la liniute merg, dar la drift nu prea ca au ASR si iti taie "distractia".......:)) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:03. |
- Copyright 2026 4Tuning