![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
cea in care e zi e mai buna :)
incearca sa faci pragul sa para mai real si culoarea e ireala si cam saturata eu as renunta la stickere si la ic ala mic de asemene ai putea sa faci farurile un pic mai deschise |
2 Attachment(s)
nu prea sunt multe modificari..dar totusi ..e PoliceCar ...pls comment it
|
sincer sa fiu mi se pare destul de kitsch
un ferari cu rollbarul ala in fata sau cum ii zice ,poate sa fie si masina de politie ca nu da bine ,si nu prea inteleg la ce ii foloseste ca daca ar avea nevoie sa tracteze ceva cu siguranta nu ar tracta cu un ferari de sute de mii de $ :) in plus toata masina e blurry |
Quote:
|
nu mai pot da edit.....
uite aici se vede si rollbar-ul si rolul lui :grin::grin: URMARIRE |
off-topic: dar disperati mai erau aia ca sa il prinda:lol:
on-topic: prea multe luminitze aprinse....oglinzile care leai pus tu...chiar nu isi au rostul...la spoilerul pe fata nu ai facut selectiile klumea...inca se mai vede o urma de culoare rosie.. |
dap am vazut dupaia k mai e inca cate o bucatzica rosie ...ms pt commenturi ...orikum ..alea nu sunt oglinzi, sunt proiectoare kre vin folosite (manual) de politisti k sa aiba mai multa lumina cand au nevoie ...(le am luat kiar dupa alta masina de politie) ...;)
|
Quote:
tu vrei sa imi spui mie ca numai e nici o alta masina care sa efectueze manevra aia decat ferariul,si ca aia care trebuiesc prinsi valoreaza cat masina aia? :) in fine conteza mai putin lucrul asta :)))) |
nu,nu asta vreau sa iti spun ;) ,eu ti-am explicat pt ce ii rollbar-ul ala "si nu prea inteleg la ce ii foloseste" ......in fine
ps:daca trebuie sa prinda un hot ce o furat un ferarri sau o masina mai scumpa si mai tare ca ferarri,trebuie sa faca si ei fata cumva sa il ajunga din urma :)....in fine prea mult offtopic si le dam de lucru la moderatori ;) |
Un comment la a mea??:Dpls
|
Quote:
|
Quote:
|
ultima masina ,nu e gata inca mai am ceva de lucru pe la reflectii
https://img528.imageshack.us/img528/1...tsu1cr3.th.jpg |