![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
2 Attachment(s)
Salutare ,cine ma ajuta si pe mine cu niste culori pe miezu la jante in special rosu !multumesc
PS: si daca se poate mai low Attachment 2076570 Attachment 2076577 |
4 Attachment(s)
Bmw -- Off topic - frumos ursuletzul :D
+ VW |
Multumesc colegu ,daca se poate si toate albastru ala si bleou ala si ce culori mai poti sa imi fac o idee .multumesc
PS: Si cine ma ajuta cu poza a 2a mai trantita ! |
6 Attachment(s)
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2076702 Attachment 2076703 Attachment 2076704 Attachment 2076705 Attachment 2076706 |
Va multumesc ,imi sunt de mare ajutor ;) !
|
4 Attachment(s)
o masina stock ptr voi ... daca se poate sa ma ajutati, vreau sa ma apuc de masina si vreau intai se ma ocup de ea virtual!
-vreau bad boy look -s-o la putin pe burta, ca e foarte ridicata :)) -jante mai frumoase si albe -un eleron frumos -praguri si spoilere -o culoare albastru deschis -doua dungi ca in poza nr. 4 (nu prea am talent dar sper ca se intelege) *nu ma injurati stiu ca am multe pretentii, multumesc anticipat! |
2 Attachment(s)
Puteti sa imi faceti miezul la aceste jante verde? Mai multe nuante: fosforescent, verde inchis si deschis:)...Multumesc.
|
1 Attachment(s)
poftim!
|
3 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2076951 Attachment 2076952 Attachment 2076953 |
2 Attachment(s)
Quote:
|
5 Attachment(s)
va salut baieti , v-as ruga sa-mi faceti si mie niste modificari la bara fata si praguri pt un smart roadster . poze nu am clare cu el , mai ales ca o parte din el este demontat.
motivul este ca nu-mi place bara fata , si am gasit niste poze pe net , si as vrea sa va rog daca il puteti modifica cu prize de aerisire aripi (poza 4) si grila de plasa simpla exact ca in poza 5 . de mentionat ca masina mea are jante brabus , ca in poza 3 si este de culoare neagra. primele 2 poze sunt pentru a lucra pe ele , si un alt proiect ar fi vopsirea masinilor de pozele 4 si 5 in negru , si atasarea jantelor brabus daca se poate. multumesc frumos de deranj si va promit ca voi atasa poze reale cu ea cand va fi gata. |
1 Attachment(s)
daca va rog frumos imi face si mie cineva interioru la far in compartimentu unde este faza lunga galben daca se poate !! mersi
|
1 Attachment(s)
salut
vin si eu cu o rugaminte. as vrea sa stiu cum arata masina mea cu culoarea schimbata, mai exact in loc de negru sa fie alb mat. daca nu e un deranj prea mare sa fie una cu capota cum e acum si alta complet alb mat. PS. Daca puteti sa o si coborati putin v-as fi recunoscator. Cu respect, |
1 Attachment(s)
Salut baieti. Imi puteti face si mie miezul jantelor cat mai multe culori posibile.
Mai ales verdele masinii si mai multe nuante de galben |
| All times are GMT +2. The time now is 21:37. |
|
- Copyright 2026 4Tuning