![]() |
Re: Diverse discutii
de gasit nu l`a gasit .... da urme de L**A avea pe el :D :)) acum ... nu stiu ce a facut tartanu in spate :)) ca io eram atent la trafic :D
|
pai sa nu mai dam noroc cu el. am auzit ca... circula niste virusi in padure nu de alta.
|
Quote:
|
Eu nu stiu niciun Megane RS cu nr de PH...
|
mergea incet si eu ma grabeam ca il intrebam de sanatate daca vroia...probabil nu e din Ploiesti..ca masina nu era noua..era inscrisa deja...
sau poate nu era sport si am avzut eu aiurea? 2 evacuari avea.*****ia SPORT pe spate... |
dar un Civic Type R FN2 (modelul nou), rosu cu nr parca de Bucuresti si scris ceva arginitu 402m pe lateral stiti?
|
Da man. Il stim. E tovaras cu noi dar nu sta in Ploiesti. Te intereseaza o treaba cu el?
|
Quote:
|
am vazut si eu un Type R cu nr de buc,dar fara 402...
|
e unu negru pe republicii..il stiu..dar mai vazusem unu rosu...pe la rondu 1 de aia am mai intrebat
Donule..;) stiu cum trage masina din interior si as vrea sa vad si din exterior... |
Quote:
Dc nu se baga S3-ul , rezolva baiatu' treaba :lol::D |
ctr-ul fn2 negru de care ziceti (e unul si-acelasi) e cam din primavara in oras.
|
tre, ne trezim? eu intreb de unu rosu :P
il stiu pe ala negru...dar nu prea l-am vazut sa mearga mai tare... voon, daca te bagi inaintea mea, imi spui si mie ce si cum.. PS: vezi ca CZTu din IS cica tocmai i-a dat-o unui astra OPC modificat mai rau... :) |
Pai dc e dispus Civicul...rezolvam, iar CZT-ul meu nu prea are nici o treaba cu ala din Iasi referitor la modificari
|
Am vazut si eu azi pe DN un Megane RS alb cu nr de PH...
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:16. |
- Copyright 2026 4Tuning