![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
3 Attachment(s)
Simply Clean - Mk3
|
Quote:
BV ma |
4 Attachment(s)
Porsche 911 RAUH-Welt Begriff
|
4 Attachment(s)
Dupa ce am vrut sa ma las de tot din pacate am revenit :lol:
La fel de dezastru ca inainte sau e mai bine? :D p.s. inca nu am invatat sa fac poze bune :oops: |
6 Attachment(s)
Nissan Silvia S13
|
2 Attachment(s)
:poke:
|
Quote:
|
Quote:
se ia una bucata placa video GeForce 8600gt 253ddr3 , se da antialiasing si anisotropic din setarile de la placa video la maxim , se intra in SLRR se face una bucata masina frumoasa , se iese cu ea pe un track care sa o scoata in evidenta , se da tarcoale pe acel track pana gasesti una bucata peisaj frumos , apoi asezi masina in acel cadru si incepi sedinta foto...dupa astea iesi din joc si incepi cu photoshop-ul putin blur in fundal , reglezi brightness si contrast dupa care salvezi si urci pe forum Asta e reteta...acum ca ai aflat va trebui sa te ucid :pistoles: ... trimite-mi te rog adresa unde te gasesc pe PM |
3 Attachment(s)
|
Cine poate sa uploadeze niste masini de drift?
|
1 Attachment(s)
Quote:
Trebuia sa imi spui de jante inainte(sti tu x-( ) Deocamdata de la mine |
2 Attachment(s)
frumoase bmw-urile astea... :))
|
4 Attachment(s)
Prima masina care o postez aici, sa vedem ce reactii avem, si daca e totul bine, poate va mai arat ce surprize am prin garaj :lol:
SYNU - eu zic ca ar arata mai bine daca ai aranja offsetul mai mic, si mai joasa, sa fie rotile putin sub aripa. in rest e tzipla. Am vazut multe masini frumoase aici, tot asa. |
3 Attachment(s)
quick_silver2-Cat de mult schimba jantele si o suspensie masina:X:X...Bravo ..
Plesa-Superb...Imi place.. ReMMyThEDeMoN-Incearca cu alta masina;);) ebone-Imi place mult cum combini culorile;) danny125-Daca as zice ca e urat as minti:X:X:X synu-In mare parte Masina arata Bine..dar camber spate distruge toata masina....Puteai sal indrepti sau ii faceai si pe fata... dary762-Frums URS KrYpToN-MAfia Style?:))...arata Super f0cs-Ti-am spus si pe mess...Arata superb....Acum pune si celalalte poze cu cabrio;) Hai sa pun si eu un e46..Sa fiu in top cu moda Am muncit mult la masina...Astept pareri/sfaturi:oops::oops: |
ff tare raducule :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:02. |
|
- Copyright 2026 4Tuning