![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
pls comment
|
Quote:
2 ... prin parbriz se vede decat un stalp de sustinere al geamurilor ... desi (cred eu) ca ar trebui sa se vada si cel din spate care este foarte apropiat de el ... 3 ... la cat ai miscsorat oglinda apropiata cred ca cea departata nu ar fi treb sa se mai vada ... 4 ... cand ai "turtit" plafonu ai deformat bgu (sa nu mai zic de sofer) ... |
2 Attachment(s)
am facut un update la GSI . :-P
|
cu ce font ai scris nr de inmatriculare ? zi-mi si mie cum se numeste ca il caut eu...
|
Quote:
http://www.licenseplates.tv/product_...oducts_id/2027 |
Quote:
bafta |
2 Attachment(s)
dupa tutorialul primit foarte bun , o prima lucrare.Astept noi comentarii:)
|
Quote:
|
Quote:
Ice-mAn => Ai marit masina ? Pare mai blurry ! Jantele sunt blurry, si off-angle. Neonul e foarte ciudat, ireal. Carbonul este prea mare si prea evidentiat... next time stergi cate putin cu Erase Tool ( E ) la vreo 40 - 50 opacity. Pragul este blurry + ca nu inteleg cum trebuia sa arate. La spoilerul fata se vede ca ar fi trebuit sa existe o buza. Aerisirea laterala e gresit facuta ! Bafta ! |
2 Attachment(s)
:) Plashe?
|
SodAbubble : neoane ireale , selecti strambe la vynil , jante alb negru , janta spate stramba , nai plasa la masca
|
2 Attachment(s)
acum em ai bine ? mam uitat pe un tut de pe you tube
|
janta aia pe spate e plata . vinilu al ae selectat stramb ( colturos) neonu parka e tot ireal . si plasa aia nu are umbre :shock:
|
2 Attachment(s)
un lexus sc roadster
|
mah nu e coltzuros .. cand dai zoom nu apare sa fie coltzuros.. nush in fine.. neonu lam faqt dupa un tutorial video cu un audi tt..
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
|
- Copyright 2026 4Tuning