![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
mai deschis
|
1 Attachment(s)
:rolleyes2 ...
|
Quote:
asa asa asa asa si capacele la oglinzi te rog sa fie aceeasi nuanta cu ajntele daca se poate stima! |
:shock: .... alea trei culori sau doar rozul acela ? :))
|
5 Attachment(s)
:twisted:....
|
4 Attachment(s)
Va salut.
Va rog daca se poate sa puneti bara de pe cel albastru pe cel rosu iar grila de la intercoolerului sa fie mai mica (exact cat intercoolerul) Gaurile de la proiectoare as vrea sa fie mai in interior, nu la fata cum sunt pe cea albastra. + alte propuneri. Multumesc |
2 Attachment(s)
Pentru o idee ....
|
3 Attachment(s)
As dorii si eu sa vad cum ar sta masinii cu jantele acesteaecu buza poschata miezul rosu si capacele mici de pe centrul rotii fie poschate, fie negre.
Attachment 2072135 Attachment 2072136 Attachment 2072137 PS: Momentan nu le-am luat dar sunt ca si ale mele, doar trebuei sa fac un drum la C-ta si gata. Eu ma Accebt-ul gri, iar aceste sunt montan penu Accent negru de C-ta. Merci |
As mai dorii daca se poate ca sa-mi fac oideee clara, daca se poate modifica poa cu Accent-ul negru sa gie gri sobolan ca al meu (poza cu Accentul gri) si jantele cu buza polischata si miezul rosu aprins (cu un pic de tenta spre portocaliu) cu am descris si in poztul anterior.
Plus as dori si o parere descpre cum i-ar sta asa va rog. Merci |
Quote:
Macar un negru mat se poate face si la mine? sau ce e poate face... pozele sunt pe pagina 561 :???: |
Quote:
Quote:
Ce limbă vorbeşti frate,ce înseamnă *poschata*,poza care ai pus-o cu accentul tău are rezoluţia prea *mare* ,fă-o mai mică !!! |
Scuze pt. cuvant, am tastat repede si nu ma mai verificat cum am scris. Am vrut sa scriu polischate.
Am sa incerc sa modific poza cu Accent-ul meu gri. |
Quote:
Treci pe aici mai intâi : https://forum.4tuning.ro/41-4tuning-r...ba-romana.html |
2 Attachment(s)
:rolleyes2.....
|
1 Attachment(s)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:08. |
|
- Copyright 2026 4Tuning