Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

GOGU_VL 23-04-13 21:58

Re: Discutii Diverse Intre Useri

Totusi baieti, ca nu ma pot abtine sa nu intervin, ar trebui sa va vedeti fiecare lungul nasului, si sa nu mai scrieti cuvinte care nu-si au rostul si care unele sunt mai mari decat voi.....va stiti prea bine fiecare in parte ceea ce puteti si ce sunteti, asa ca incetati, ca sunteti penibili !!!

mertzanel 23-04-13 22:10

On-topic la intrebarea lui cruizer (raspuns gasit pe un alt forum):

Inscrisurile se dau jos cu ata dentara sau guta. Lipiciul iese pe urma cu spray de silicon (siliconul topeste lipiciul) si dupa, se curata tot cu Cleaner de frane.

cruizer11 24-04-13 07:22

Quote:

Originally Posted by mertzanel (Post 5449824)
On-topic la intrebarea lui cruizer (raspuns gasit pe un alt forum):

Inscrisurile se dau jos cu ata dentara sau guta. Lipiciul iese pe urma cu spray de silicon (siliconul topeste lipiciul) si dupa, se curata tot cu Cleaner de frane.

Am sa incerc, la mine problema e ca sub litere vopseaua e putin topita, e diferenta de 1 mm asa intre vopseaua de suprafata si cea de sub litere.

MiTzA- 24-04-13 09:41

Daca ai dat literele jos si ti a ramas conturul da-i cu unghia...daca ti o agata nu prea mai ai ce face....asa am patit si eu :) . Am incercat cu diferite creme de polish si nimic, singura solutie ar fi revopsitul :!:

Bogdan.vl 26-04-13 18:22

cand ii dau "scart" la masina, sau cand o turez putin mai mult cu el apasat cam vine miros de ambreiaj, sa inteleg ca e pe duca? :lol:

Robbert 26-04-13 23:09

incearca o plecare de pe loc cu o treapta mai mare, a3a , a4a si vezi daca iti patineaza. sa nu exagerezi cu prea multe incercari

sharkylete 02-05-13 00:08

Vand pisica!

MiTzA- 15-05-13 21:49

Atentie pentru cei ce aveti drumuri prin Ostroveni : de cateva zile MCVu' sta ori parcat intre masinile de la Hermes ori peste strada de Catedrala cu fata spre pod luand tot ce vine dinspre Kaufland :).

mertzanel 15-05-13 22:02

Stiu ei ce stiu :)) ce bine ca nu sunt acasa, ca sigur imi faceau vreun cadou :)

trafy-vr6 24-05-13 12:28

Stie careva unde pot verifica si eu instalatia de clima ? pierde freon si nu stiu pe unde :)

cruizer11 01-06-13 09:05

Restaureaza pe aici cineva turbo?

Lunganu' 01-06-13 10:10

am inteles ca la Iveco ar fi cineva care s-ar ocupa cu asa ceva...

Vl-91-KpE 01-06-13 15:01

[QUOTE=cruizer11;5487935]Restaureaza pe aici cineva turbo?[/QUOTE

S-a stricat ? ;)) Turbo refacut... am inteles ca numai tine chiar asa bine si costa cam 800 ron manopera. Cu 250 euro gasesti alta turbina... sunt o gramada pe ''pieseauto'' . ro... Vezi si u cum iesi mai bine, cat primesti garantie daca o repari :)

trafy-vr6 01-06-13 16:10

si daca iei una defecta ?

Vl-91-KpE 01-06-13 18:11

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 5488309)
si daca iei una defecta ?

Eu am cumparat piese doar de la Gicanul... le a facut un semn si mi-a zis ca o pot returna daca nu merge dupa ce o montez. Pana acum am avut noroc... ;))

All times are GMT +2. The time now is 23:20.

- Copyright 2026 4Tuning