Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Barum 16-08-07 19:44

Re: Comentarii lucrari!

Quote:

Originally Posted by Under VT (Post 1050399)
un hyundai...

Acceptabila masina ;) in afara de cateva selectzii strambe la parbriz ....ala ce l-ai facut si in afara de faptu ca nu ai umbra la aerisirea din stanga privitorului , si putin parca pluteste masina in fundal ...... in rest arata bine ;) bafta :D :D

Crimz-vT 16-08-07 21:20

1 Attachment(s)
Va rogg frumos aratatimi pe imagine .. unde sa mai pun umbre si ce sa mai retushezi .. sau nush ce mai trebuie sa fac ceva,a-ti putea :???:

Ca][n 16-08-07 21:46

2 Attachment(s)
hyundai i 30

MARI_NSL 17-08-07 00:16

2 Attachment(s)
G S I :shock:

wlady 17-08-07 08:00

2 Attachment(s)
mari4speed => Foarte frumos GSIul :wink:. Un super opel ! Bravo ! E cea mai buna lucrare a ta :wink:

And from me, masina de la VT league !

BMWfan 17-08-07 10:20

Quote:

Originally Posted by SodAbubble (Post 1050579)
Va rogg frumos aratatimi pe imagine .. unde sa mai pun umbre si ce sa mai retushezi .. sau nush ce mai trebuie sa fac ceva,a-ti putea :???:

umbre nu prea mai ai unde sa pui ca e deja totul negru imprejur

keemo 17-08-07 10:21

Quote:

Originally Posted by SodAbubble (Post 1050579)

umbre nu stiu unde sa mai pui ...dar masina mi se pare cam prea luminata....
bafta

Crimz-vT 17-08-07 10:52

1 Attachment(s)
asha e mai bine ? brightnesu mai scazut ?:?:

keemo 17-08-07 11:06

Quote:

Originally Posted by SodAbubble (Post 1051302)
asha e mai bine ? brightnesu mai scazut ?:?:

dap e mult mai bine decat prima ;) bafta

Ice-mAn 17-08-07 20:57

salut

2 Attachment(s)
spuneti-mi si mie ce mai pot face pe la masina asta si mai important ce am gresit sau cu ce am exagerat.Va multumesc sincer

L33L00 17-08-07 21:10

2 Attachment(s)
zece caractere

BMWfan 17-08-07 21:17

nu imi plac jantele
restul e super

patriotu90 17-08-07 21:39

Ice-mAn ... iti enumar cateva greseli ... in primu rand culoarea e ireala ... spoilerul e stramb ... jantele de proasta calitate (rezolutie mica, se vad pixelii) ... ai vopsit si ce era intre spite desi nu ar fi trebuit ... sfatul meu citeste niste tutoriale, aplica-le si vin-o din nou la comenat ... bafta ...
L33L00 ... jante slabute calitativ ... SELECTII STRAMBE pe langa aripi ... spoiler stramb ... nu ai refacut backgroundu prin aerisirile din el (se vede o roata si bgu original) ... plus ca spoileru ala nu prea se potriveste pe lex ...

ra2 17-08-07 22:51

Quote:

Originally Posted by patriotu90 (Post 1052273)
.
L33L00 ... jante slabute calitativ ... SELECTII STRAMBE pe langa aripi ... spoiler stramb ... nu ai refacut backgroundu prin aerisirile din el (se vede o roata si bgu original) ... plus ca spoileru ala nu prea se potriveste pe lex ...

+ ca dak ma uit la spoiler ...are o reflexie de un apus de soare care da o oarecare culoare galbuie...asha ar trb sa fie si jentile da ele sunt grii...trb alte jenti si ai tras de spoiler de ti a venit rau

Ice-mAn 17-08-07 23:44

Quote:

Originally Posted by patriotu90 (Post 1052273)
Ice-mAn ... iti enumar cateva greseli ... in primu rand culoarea e ireala ... spoilerul e stramb ... jantele de proasta calitate (rezolutie mica, se vad pixelii) ... ai vopsit si ce era intre spite desi nu ar fi trebuit ... sfatul meu citeste niste tutoriale, aplica-le si vin-o din nou la comenat ... bafta ...

merci omule,problema mea este ca nu gasesc materiale ( adica poze chestii cu rezolutie mare ) daca poti sa ma ajuti cumva ar fi minunat si oricum raman dator pentru critici :D doar asa imi imbunatatesc lucrarile

All times are GMT +2. The time now is 06:56.

- Copyright 2026 4Tuning