Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

tre 16-10-08 20:30

Re: Diverse discutii

deci care ar merge la bv? ne dam, nu ne dam macar luam un air curat.

ven`u 16-10-08 23:01

ptr cat se merge bara la bara .... nu m`asi mai duce la brasov :)

bogdan_wrc 16-10-08 23:21

tre, o luam pe cheia...si duminica viitoare vii la BV sa ne intampini la karturi? noi venim de la Sighi...

bogdan_wrc 17-10-08 08:52

Quote:

Originally Posted by VooN (Post 1812423)
Pai dc nu stai, la Tulcea, Polo a luat-o destul de urat de la CZT.
Nu am mai facut nimic la masina si e asa :Dc pierd - pierd, dc e sa castig - castig dc e sa fie la egalitate franez ca sa castigi tu - deci o sa fie clar.

Cum ramane?

ok, ne vedem, dar as preefra mai multa discretie..exista PM ;)
...si sunt curios daca ai facut ceva la masina..doar ca va trebui sa mai astepti, pt ca tocmai am pus franele sport si astept sa se rodeze putin, plus ca in weekenduri voi fi plecat si in timpul saptamanii cam la fel. dar ne gasim cumva.

DONU' 17-10-08 13:25

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1813068)
ok, ne vedem, dar as preefra mai multa discretie..exista PM ;)
...si sunt curios daca ai facut ceva la masina..doar ca va trebui sa mai astepti, pt ca tocmai am pus franele sport si astept sa se rodeze putin, plus ca in weekenduri voi fi plecat si in timpul saptamanii cam la fel. dar ne gasim cumva.

Bogdan, sa stii ca daca asteptzi, franele nu se rodeaza singure, trebuie sa si circuli cu mashina :lol:

Ce frane ti-ai luat? Ce discuri? Ce placutze? Poze ai?
Eu sunt super multzumit de combinatzia Zimmermann cu Lucas TRW.
Eficientza franelor se cunoaste grav. De la 180 km/h franez la jumatate din distantza la care franam inainte.

meme 17-10-08 13:32

uite asa se intampla cand zici sa fii baiat bun. daca posesorul czt-ului rosu citeste il rog sa confirme cum s-a desfasurat cursa dintre mine si el:
plecam, dau 1 blana, dau 2 6000rpm (intr-o cursa stransa merg pe 7000 rpm - ca sa intelegeti) dau 3 5000 rpm si scot pe liber (exact cum facuse mai in toate cursele de la buzau in acea zi) ma uit si tipul se apropia mai repede decat venea linia de finish - dau iarasi 3 si accelerez. Nu consider ca am o super masina. Chiar nu este. Insa la grupa in care ma incadrez la legale nu am gasit inca pe cineva sa ma faca sa dau tot ce poate masina (sa nu uitam totusi ca am scos la presiune mica pe 400m la KOE 13,4 si viteza iesire >170km/h) Haideti sa nu o dam in lungimi de masini cu care l-am batut pe cel rosu (intrebati-l care e senzatia cand te "urci" pe cel din fata si brusc incepe sa se distanteze iarasi) Sunt cateva secunda pe 400m care uneori par ore.

p.s. momentan ibiza nu este pe strada dar o sa iasa in curand si o sa avem ocazia sa ne lamurim cum sta treaba cu colt-urile astea obraznice.

bogdan_wrc 17-10-08 13:37

Donule, hahaha, nebun esti !
rodajul se (va) face, dont' worry,.dar nu ziua in trafic, ci noaptea, si mai ales la un viitor drum in coloana la Sighisoara :) cu masini mai speciale care sa solicite franele.
eu am zis sa astepte el sa fac si eu 5-600km ca sa franeze cum trebuie.

zimmermann perforate cu placute ferodo DS performance..dar se pare ca zimermann nu sunt asa reusite..am citit mult despre ele..si sunt sub TAROX sau brembo ..dar am citit dupa ce le-am luat...ca ar fi probleme pe circuit, s-au mai crapat desi au fost utilizate corespunzator...acum sper sa fie bine..si sa le stapanim sanatosi amandoi.

pe tine cat te-au costat?

meme, sper ca se vor clarifica cum trebuie treburile, mai ales sa iasa masina ta...dar inainte de alt upgrade:)

pana atunci poate Coltul se intalneste cu un pejo...ce ziceti?

meme 17-10-08 13:51

eu zic ca daca bate pejo-ul este pe drumul cel bun ;) acum vedeti si voi cu cate masini il bate , sa comparati cu cate masini l-am batut eu - etc ...... stiti voi - matematica d-asta care nu prea se pupa cu strada uneori ;)

VooN 17-10-08 14:53

Eu am spus ce am vazut la curse, ca a dat-o pe a 3-a si la lasat-o pe liber sau mai stiu eu ce n-am de unde sa stiu. In orice caz are dreptate omu - dupa ce face masina se vede ce si cum, spor la treaba in cazul asta !

Ce pejo fratilor ?? ca eu nu stiu nici un pejo. Dc este interesat omul sa zica, dar mai repede ca o pregatesc de iarna si te termina treaba cu activitatea "sportiva"

DONU' 17-10-08 15:02

Deci faceti-ma si pe mine sa inteleg...
Meme, te-ai dat cu CZT-ul roshu din Iasi, da? Si l-ai facut, desi n-ai dat in mashina foarte tare. Ok?
VON-ul nostru il provoaca pe Bogdan cu S3-ul si chiar spera sa-l faca, ok?
Si? Vrea sa se dea si cu Meme?
Intr-adevar, inainte de Meme trebuie sa ia la tranta 206-le RC.
Din cate imi aduc aminte, in seara cu Meme, lumea discuta ca Ibiza lui ar fi 4x4 :lol:
Nu stiu daca VON-uletz are shanse la 206 RC.
O sa vorbesc cu omul ca sa vedem cand si unde.

VooN 17-10-08 15:14

Nu am zis ca vreau sa ma dau cu meme, a fost o imbarligatura de analogii intre doua curse diferite.
Dar dc se poate cu pejo cu cea mai mare placere, sper rusinea mea nu stiu mai nimic de aceasta masina.

AAA da si dicretie maxima, maximaaaaa da, dc se poate as vrea sa fiu singur la locul cu pricina - sa fiu sigur ca o sa castig :D:lol:

bogdan_wrc 17-10-08 17:30

donule...cum mah Ibiza 4x4? :))) hai mah..cine a zis asta stie ce masina a vazut? stie cum se poate pleca de pe loc cu gume bune, cu sofer bun?

cauta si tu pe net, ibiza cupra <2003..sa vezi ca e 1.8T, de 150 de cai FWD. de fapt pe ibiza nu exista 4x4...

VOn, pana revin eu, de ce nu incerci cu un 206RC cu fasaitoare?

despre asta:
https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning/63552-chiptuning-unichip-peugeot-206-rc-turbo-by-mastertuner.html

pe care meme l-a batut destul de bine.

DONU' 17-10-08 18:14

Nu dau nume...
Asa vorbeau unii! Am ras tare pe tema asta, oricum...

tre 17-10-08 23:18

mama frate, nu va mai dati atata ca vi se face rau, faceti coada la farmacie si nu mai am unde parca (inside joke). da-le-n plm de ||, sa va explic eu ce reprize am. am perpelit niste serii 3 cupe din astea noi fara "marcaje" (pareau a fi cel putin 330i) si cred ca am ars si un m3, n-a fost foarte clar (de chinuit se chinuia, cand a ajuns la max skill a facut manevra bizonica clasica de mers pe contrasens unde, intr-adevar, era liber).

sa va mai zic de ce mf in ele de ||/]\, si autobuzul pleaca mai repede de pe loc decat mine, asta e, am imbatranit, macar "genunchii" sa ma tina si sunt multumit.

Quote:

Originally Posted by meme
plecam, dau 1 blana, dau 2 6000rpm (intr-o cursa stransa merg pe 7000 rpm - ca sa intelegeti) dau 3 5000 rpm si scot pe liber (exact cum facuse mai in toate cursele de la buzau in acea zi) ma uit si tipul se apropia mai repede decat venea linia de finish - dau iarasi 3 si accelerez.

maica, ce precizie!

Quote:

Originally Posted by meme
si scot pe liber

lumineaza-ma si pe mine cam care ar fi ratiunea pentru care faci treaba asta? menajezi segmentii pt. cateva secunde? mergi la consum?

in alta ordine de idei, de ce te duci la curse, sa-i faci pe altii sau sa traiesti senzatia?

Quote:

Originally Posted by VooN
Ce pejo fratilor ?? ca eu nu stiu nici un pejo.

pejoul 0wnZ! atunci cand poate circula cel putin... :D

Quote:

Originally Posted by VooN
Dc este interesat omul sa zica, dar mai repede ca o pregatesc de iarna si te termina treaba cu activitatea "sportiva

nu cred asa ceva, cu niste roti de sezon poate merge cu sora mai mare in "club".

meme 18-10-08 14:43

intr-adevar - unii au precizie mai mare decat altii ;)

iar la curse in general d-aia te duci - sa simti adrenalina si sa ii bati pe ceilalti (pe care poti - ca toti pierdem la un moment dat ;) )

All times are GMT +2. The time now is 21:00.

- Copyright 2026 4Tuning