Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

VooN 08-10-08 12:33

Re: Diverse discutii

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 1798205)
Hai, cine pe cine mai provoaca? Eu am la coada un S3 si un CZT... (ei ma bat, dar vor neaparat sa se laude ca s-au dat cu mine...) :peace:

Pe CZT poti sa-l tai linistit de la coada ca nu-l intereseaza sa se laude.
Oricum pt mine s-a cam incheiat sezonul - urmeaza sa fac prima revizie si pe urma mai vedem ce mai facem.

negoitacata 12-10-08 23:51

Cine a ajuns azi la tulcea???

tng 13-10-08 11:54

Am sa va rog sa incetati cu circul si panarama! Am ajuns sa primesc observatii/sesizari ... ce naiba, aveti o varsta ... :|

DONU' 13-10-08 12:34

La Tulcea am fost eu, Taz, si inca 3 baieti.
A fost super. Mai pe seara si ceva poze...!

Vibe 13-10-08 12:45

Quote:

Originally Posted by tng (Post 1806108)
Am sa va rog sa incetati cu circul si panarama! Am ajuns sa primesc observatii/sesizari ... ce naiba, aveti o varsta ... :|

Fii si tu mai dur!

dragos2900 13-10-08 18:19

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 1806173)
La Tulcea am fost eu, Taz, si inca 3 baieti.
A fost super. Mai pe seara si ceva poze...!

Ai mai dat din vasle in depasiri? :lol:

T@zMania 13-10-08 19:15

Quote:

Originally Posted by dragos2900 (Post 1806794)
Ai mai dat din vasle in depasiri? :lol:

bai frate,cand am plecat din tulcea imi cadeau ochii in gura de somn.....dar pe drum am ras de m-a durut stomacul....a fost circ total.....ce fetze aveau aia din fabia:)...si cate stiluri de depasire s-au aplicat.....sa nu mai zic de rasul lui veti:):):)

DONU' 13-10-08 19:20

Taz se refera la fapul ca eu, Gabi si cu Maiu, stand in MCV unul in spatele celuilalt, in momentul depasirii ori mimam ca alergam, ori ca inotam, ori ca tragem de sfoara, si alte si alte stiluri de depasire la care lumea ramanea ori cu gura cascata, ori radeau de se stricau...
Taz si cu Gabi au facut pariuri pe un leu/liniutza pe tot parcursul concursului. Circ si panarama.
Cat am ras de cel cu Maseratti care a pierdut de doua ori in fata M3-ului E36 :lol:
A fost super tare! Unde e urmatoarea legala la cateva sute de km distantza? :peace:

eMH 14-10-08 13:53

cine are un loc liber sa ma ia si pe mine la 4tuning festival ?? :(( naspa rau sa nu ai permis,promit ca ma revansez cand o sa il iau :D

platon911 14-10-08 16:16

Salut,cine poate sa imi furnizeze si mie o cotiera frumoasa de piele pentru o pisica?

Skma 14-10-08 17:39

ai pm!

T@zMania 15-10-08 01:03

Quote:

Originally Posted by Skma (Post 1808552)
ai pm!

ce e ala pm? post mortem cumva?;)

bogdan_wrc 15-10-08 08:51

donule, merci ca mi-a pazit spatele VRu la masina acum vreo 2 zile pe la rondu 1. :) sa mai mi-l pazeasca si mie careva ca eu in fiecare seara i-l pazesc lu Tre....

DONU' 15-10-08 13:24

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1809561)
donule, merci ca mi-a pazit spatele VRu la masina acum vreo 2 zile pe la rondu 1. :) sa mai mi-l pazeasca si mie careva ca eu in fiecare seara i-l pazesc lu Tre....

Cu multa placere! ;)
Plecasem o fuga la Bucuresti cu cineva si am zis sa o parchez acolo ca sa formam grupul VAG :peace:

Anunt important!
Sambata se face parastasul de 3 luni pentru prietenul nostru Matache.

Cei care au posibilitatea sa mearga la parastas pot veni mai tarziu la 4Tuning Festival. Nu este un show in care lumea vine sa se joace cu mashinile, este un campionat de drift cu juriu de-afara. Inteleg ca lumea spune ca o sa vina duminica acolo, dar participantii trebuie sa mearga 3 zile.
Problema este ca vineri sunt calificarile la Drift Session si sambata la 12:30 (ora la care ar trebui sa mearga lumea la parastas) incepe si campionatul. Cel putin participantii, SIT-u si Laur nu vor putea sa vina la parastas. Eu trebuie sa ma intalnesc cu cineva sa iau niste piese in dimineata aia, insa toti cei care puteti sa mergeti la parastas, incercati sa ajungeti acolo.

ven`u 15-10-08 18:30

DONU are dreptate .... macar sa mergem si acolo cateva masini ... io sincer asi merge la parastas .... show`uri de drift vor mai fi ...dar din pacate .... matache nu va mai veni printre noi !
deci ... dati si voi nume pe aici care merge .... !!

All times are GMT +2. The time now is 03:09.

- Copyright 2026 4Tuning