Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

vlad_VSV 13-08-07 20:07

Re: Comentarii lucrari!

2 Attachment(s)
fiat 500 , dati-mi un sfat cum sa fac sa nu se mai pixeleze asa la sfarsit....nush ce pot sa fac de fiecare data iasa asa :cry: ......

Ca][n 13-08-07 20:20

2 Attachment(s)
renault twingo tuning

BMWfan 13-08-07 22:04

spoilerul mi se pare ca atuinge pamantul nervura de pe capota este tremurata si jantele mi se par cam mici

BMWfan 13-08-07 22:05

Quote:

Originally Posted by vlad_VSV (Post 1045003)
fiat 500 , dati-mi un sfat cum sa fac sa nu se mai pixeleze asa la sfarsit....nush ce pot sa fac de fiecare data iasa asa :cry: ......

ai incercat sa faci un rebrush la zona aia .nu iti garantez ca te scapa de problema dar poate te ajuta

Ca][n 13-08-07 22:20

Quote:

Originally Posted by BMWfan (Post 1045207)
spoilerul mi se pare ca atuinge pamantul nervura de pe capota este tremurata si jantele mi se par cam mici

ai uitat sa zici ca jantele sunt cam blury

patriotu90 13-08-07 22:25

vlad_VSV ... cand salvezi salveaza .jpg salveaza la calitate cat mai mare (preferabil 12) ... revenind la masina ... nu-mi plac reflexiile din interiorul aerisirilor spoilerului spate (sunt ireale) ... restu s-a cam zis ...

Trickz 13-08-07 22:30

2 Attachment(s)
ultima rapida...de dezmortire...de acum jur ca ma apuc serios de treaba:D comment plz (offtopic: am vazut multi evoluand...rares..wlady...vlad_vsv...si altii. felicitarile mele;) )

OmB* 13-08-07 22:43

1 Attachment(s)
si una mik de la mine facuta in 30 de min... :P

Barum 14-08-07 01:13

Trickz nu-mi plac aripile laterale de pe spate in rest nu prea vad greseli la ora asta........
OmB* bara fata mi se pare putzin stramba , janta pe spate ee stramba iarasi sau asha ai vrut ca sa o pui tu .... nu intelg si ee prea luminata :rolleyes2

BMWfan 14-08-07 01:56

Quote:

Originally Posted by Trickz (Post 1045252)
ultima rapida...de dezmortire...de acum jur ca ma apuc serios de treaba:D comment plz (offtopic: am vazut multi evoluand...rares..wlady...vlad_vsv...si altii. felicitarile mele;) )

priza aia de la prag mi se pare exagerat de mare si janta fata e plata
si nu inteleg de ca va place la toti evacuarea aia atat de mare ,dar in fine gusturile nu se discuta :)

wlady 14-08-07 10:26

2 Attachment(s)
Omb*, ce-ai tati ?ti se pare furat de VT ? :lol:. am folosit mai mult de un donor daca va intrebati :lol:. + De la mine ceva simplu...

MARI_NSL 14-08-07 10:43

Quote:

Originally Posted by wlady (Post 1045855)
Omb*, ce-ai tati ?ti se pare furat de VT ? :lol:. am folosit mai mult de un donor daca va intrebati :lol:. + De la mine ceva simplu...

wlady . parka jantele sunt prea luminate . :???: si ai astupat geamu ala din spate doar pe partea asta :x :-P

wlady 14-08-07 11:35

Quote:

Originally Posted by mari4speed (Post 1045886)
wlady . parka jantele sunt prea luminate . :???: si ai astupat geamu ala din spate doar pe partea asta :x :-P

Ok, incerc sa te lamuresc ce-am vrut eu acolo... un fel de tenta la geam mai mata ... in nicun caz sa acopar geamul... asta e, nu mi-a iesit :P

keemo 14-08-07 12:02

2 Attachment(s)
lambo....:!::!:

MARI_NSL 14-08-07 12:13

Quote:

Originally Posted by wlady (Post 1045978)
Ok, incerc sa te lamuresc ce-am vrut eu acolo... un fel de tenta la geam mai mata ... in nicun caz sa acopar geamul... asta e, nu mi-a iesit :P

oke . am inteles . sry :oops:

All times are GMT +2. The time now is 14:37.

- Copyright 2026 4Tuning