![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
fiat 500 , dati-mi un sfat cum sa fac sa nu se mai pixeleze asa la sfarsit....nush ce pot sa fac de fiecare data iasa asa :cry: ......
|
2 Attachment(s)
renault twingo tuning
|
spoilerul mi se pare ca atuinge pamantul nervura de pe capota este tremurata si jantele mi se par cam mici
|
Quote:
|
Quote:
|
vlad_VSV ... cand salvezi salveaza .jpg salveaza la calitate cat mai mare (preferabil 12) ... revenind la masina ... nu-mi plac reflexiile din interiorul aerisirilor spoilerului spate (sunt ireale) ... restu s-a cam zis ...
|
2 Attachment(s)
ultima rapida...de dezmortire...de acum jur ca ma apuc serios de treaba:D comment plz (offtopic: am vazut multi evoluand...rares..wlady...vlad_vsv...si altii. felicitarile mele;) )
|
1 Attachment(s)
si una mik de la mine facuta in 30 de min... :P
|
Trickz nu-mi plac aripile laterale de pe spate in rest nu prea vad greseli la ora asta........
OmB* bara fata mi se pare putzin stramba , janta pe spate ee stramba iarasi sau asha ai vrut ca sa o pui tu .... nu intelg si ee prea luminata :rolleyes2 |
Quote:
si nu inteleg de ca va place la toti evacuarea aia atat de mare ,dar in fine gusturile nu se discuta :) |
2 Attachment(s)
Omb*, ce-ai tati ?ti se pare furat de VT ? :lol:. am folosit mai mult de un donor daca va intrebati :lol:. + De la mine ceva simplu...
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
lambo....:!::!:
|