![]() |
Re: Club Renault 5
Sal,
am si eu un r5 tl din 89 are careva o carte tehnica sau stie cum se face reglajul la carburator si la delcou ? |
4 Attachment(s)
|
mamaaa, ce variante :)
asta e prima oara cand vad modele de genu... tare |
1 Attachment(s)
ultima achizitie... va las pe voi sa ghiciti ce e :)
|
hehe ... sa o stapanesti sanatos ;) ! (tu sau prietena... cine e proprietaru? )
ce planuri ai pentru masina ? |
eu sunt proprietarul... ea a fost doar in probe. trimite-mi si mie PM cu preturile alea pls.
|
ce motor are? tot gtt?
|
1237 cmc, benzina, 85 000 km reali.
|
--------------------------------------------------------------------------------
sal baieti,vreau sa va reamintesc ca acum vreo luna mi-am dezmembrat rezerva la bolidul meu ......si inca mai am o multime de piese ...aprindere electronica,delcou,cutie viteze,haion,electromotor,alternator,amortizoare fata spate,arcuri,bara torsiune,scaune ....si multe altele...pret negociabil...astept sms sau sunati-ma la nr 0722192869... |
capota motor r5 ,unde gasesc si eu va rog....una noua la bani buni,sau una la s.h. in stare buna buna ....
|
450lei noua, vine in 48 ore la orice magazin distribuitor unix.(pretul poate sa difere in functie de discount)
|
sa vad ce rezolv luni si daca e poate imi spui si cum pot lua legatura cu ei ...ms
|
salutare... vreau sa-mi cobor si eu r5-ul,pe spate shtiu ce fac deshi deocamdata nush cum o sa scot axul ala,da' pe fatza,tai 2 spire din arc,de sus,de jos,nu tot arcul e spirala,la capete formeaza un cerc... daca imi poate explica cineva... multzam'...
|
cumpar far si semnal stanga, pt model din 87, astept oferte decente, tel 0766 433 240 / id mess haineieftine
|
1 Attachment(s)
am un volan dinasta care ma incurca pe acasa... il vrea cineva?
moca... |
cumpar far si semnal stanga, pt model din 87, astept oferte decente, tel 0766 433 240 / id mess haineieftine
|
ia-le ma noi... un far e 90 si un semnal 20... nu mai lua toate rahaturile astea la mana a 2-a... ce poti sa iei nou... ia nou...
|
[QUOTE=TZG@;1682890]salutare... vreau sa-mi cobor si eu r5-ul,pe spate shtiu ce fac deshi deocamdata nush cum o sa scot axul ala,da' pe fatza,tai 2 spire din arc,de sus,de jos,nu tot arcul e spirala,la capete formeaza un cerc... daca imi poate explica cineva... multzam'...[/QUOT
ma poate ajuta cineva cu problema asta? sau daca nu nishte arcuri sport unde ash putea gasi? |
pentru fatza trebuie sa tai 2 spire de jos
si pentru spate trebuie sa gasesti pe cineva care a mai facut asta.. |
si ai aici indicatii pentru puntea spate daca chiar vrei sa o faci tu... http://www.retro-renault.com/forums/...rsion-bar.html
|
cumpar far si semnal stanga, alternator, aripa stanga fata, bara spate, capac de la rezervor cu mecanismul de prindere aferent, macara stanga fata, astept oferte, telefon 0766.433.240 / YM haineieftine
|
salut
poti sa-mi dai un cod de alternator ? sau macar datele masini sa te pot ajuta cu alternatorul |
motor 1.4 benzina, an 1987
|
Quote:
|
Quote:
daca nu ai cum sa citesti ce scrie pe alternatorul vechi macar lasa datele masini ex caroserie ,serie motor , mersi |
stie cineva cum se descurca turbo timer-ul cu inchiderea centralizata/alarma? la mine cand armez imi intra si antifurtul pe contact si de aia ma gandesc daca ar merge...
|
Nu mai vrea nimeni Renault 5 gt turbo Phase 2?
http://renault.anunturi-auto.4tuning...cc-200007.html |
cumpar far si semnal stanga, alternator, aripa stanga fata, bara spate, capac de la rezervor cu mecanismul de prindere aferent, macara stanga fata, astept oferte, telefon 0766.433.240 / YM haineieftine
|
o intalnire ceva ? cine se baga ? astept pareri
https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault/51112-intalnirea-renault-5-a/page-11.html |
imi mai trebuie doar macara stanga fata si far+semnal stanga, urgent
|
|
reclama specifica anilor 80 - 90 si in plus arata acceleratia unui turbo de la 0 - 100 km/h...marfa reclama.
|
imi mai trebuie macara stanga fata si far stanga pentru model din '87, urgent!
telefon 0766 433 240 |
a ramas doar macaraua, are cineva o macara stanga fata? tel 0766 433 240
|
caut flanse pentru r5 cu trecere la 4x108,cumpar. daca nu poate ma ajuta cineva macar ca model...
|
Cauta prin forum cu Search..era cineva care facea.......dar sa stii ca sunt cam minim 20mm latime.............................o sa iti scoata cu 20mm rotile ..............
|
Cumpar macarale renault 5, manuale sau electrice, ptr. model cu 2 usi, fabricat in 1986. Usa are bandou de plastic, negru pe exterior.
Va rog sa-mi scrieti pe adresa: [email protected] |
Quote:
ok,mc mult... nu ma deranjeaza sa mi le scoata in exterior,chiar 2 cm... acu' alta chestie... ar trebuie sa-mi fac flanse sau sa caut alte jante...? |
depinde daca vrei sa iti asumi riscul sa iti sara o roata daca se intampla ceva...
si riscul sa ti se strice elementele de articulatie mult mai repede in rest e ok... eu recomand alte jante |
in continuare cumpar far stanga si macara stanga pt modelul din '87
telefon 0766 433 240 / YM haineieftine |
| All times are GMT +2. The time now is 05:17. |
- Copyright 2026 4Tuning