Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

judele 10-03-08 21:01

Re: Club Cielo

ba nene am patit ceva mai grav asa... cand o accelerez nu accelereaza rotund...ci da in nas... se intrerupe.... fise noi...maine imi curat injectoarele...dupa care schimb filtru de benzina.... dupa care mai vedem...beleaua e ca ... in juru la 20-25 de litri de benzina am bagat 2 flacoane de curatat injectoarele si 1 flacon de marit puterea benzinei ):) mie cam tarsa sa nu ard garnitura de chiuloasa...

morbidmind 11-03-08 00:34

judele se poate o poza sau o denumire pt aditivi sau solutii de curatare injectoare si pt marit puterea benzinei pls
!!!

Geo_ZGA 11-03-08 08:11

Quote:

Originally Posted by judele (Post 1415084)
ba nene am patit ceva mai grav asa... cand o accelerez nu accelereaza rotund...ci da in nas... se intrerupe.... fise noi...maine imi curat injectoarele...dupa care schimb filtru de benzina.... dupa care mai vedem...beleaua e ca ... in juru la 20-25 de litri de benzina am bagat 2 flacoane de curatat injectoarele si 1 flacon de marit puterea benzinei ):) mie cam tarsa sa nu ard garnitura de chiuloasa...

pai tu ai citit ce scrie pe ele? se pune un flacon la un plin... adica ai pus 4x cantitatea indicata + aditivul de CO.
fise noi, dar bujiile sunt noi? capac delco?

Eddye_Furia 11-03-08 16:52

3 Attachment(s)
Ma alatur si eu langa voi.Cu ce sa incep,sunt FERICITUL posesor al unui Cielo GLE `96 AC , cu 550.000km la bord (care inca merge brici).Masinutza e inca stock,dar asa incetul cu incetul o fac eu ceva imbunatatiri pe cat se poate.Vreau sa zic ca imi place masina foarte tare,cu toate am avut incidente urate cu ea (izbit in stalp si copac) dar s-a reparat si e ca noua :D va bag niste poze sa o vedetzi....

judele 11-03-08 17:34

bai nene nu a avut nici un efect aditivi aia :)) 2+2 ...astazi am facut in felul urmator..am dat injectoarele jos si pun lichid in ele sa vad cum functioneaza 1 mergea super :) 1 mergea cat de cat si 2 moarte infundate tun !!! dupa care iau eu 2 sprayuri unu de contacte unu de carbuartoare tot dela 2+2 ... scot capcu de la spray si pun injectoru ca un capac deschid contactu cu fire pulverizez intrun sens dupa care in celalat sens si tot asa am repatat asta cu 4 sprayuri 2 de contacte 2 de carburator si leam curatat merg lunaaaa strunaaaaaaaa rupeee norma.... dupa care am schimbat bujiii am pus bujii BOSH !!! nus decare... dar sunt boshhh originale 30ron toate 4 :) am pus filtru de dacie logan 1.6 pe coliere si uite cum fuge masina mea de rupeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !! oricum nu ca super nova mea care lua 100 in a 2a !!!

judele 11-03-08 21:37

cat ma 550.000 ??????????????????????? aleluia nu am vazut o masina sa aibe atat

Eddye_Furia 11-03-08 22:53

da 552.350km :) reali

morbidmind 12-03-08 21:32

ohoooooooo nici dacia pa care am avut-o innainte nu ajuns la 550 000

RD-Woo 13-03-08 14:05

mai este un user pe forum, Dacia-wrc se numeste, are cielo 1995 cu 560-570 000 km reali la bord!
insa el nu mai poate posta....si-a luat bann :(

Geo_ZGA 13-03-08 14:50

RD-Woo, fara suparare, dar nu mai crede tot ce spune dacia wrc ;)
si-a luat bann? de la cine si de ce?

RD-Woo 13-03-08 14:54

Legat de km din bord: el asa a spus!! (insa n-am verificat insumi :( )
de ce si-a luat bann??
asta deja nu ma mai priveste, nu este treaba mea...

Snapy_xxl 13-03-08 14:56

Si-a luat bann pt ca a pus aceiasi intrebare de "n" ori si tot de-atatea ori i-au sters-o moderatorii.

morbidmind 13-03-08 21:12

e bine de tinut minte

PetricaCBD 13-03-08 21:17

dacia-wrc e super baietash,asta e inca nu am luat ban pe aici(bine k nici nu le-am dat motive),dar daca as lua chiar nu m-ar afecta:D....forzza cielorunners.com ;)

D o n n 13-03-08 22:19

soarta a fost cruda....pt dacia...dar lasa k face acum pe cielorunners 1000 de posturi...:)))

BGD_NNE 13-03-08 22:20

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1423118)
soarta a fost cruda....pt dacia...dar lasa k face acum pe cielorunners 1000 de posturi...:)))

Am sait 1000 din ce imi amintesc yo ...
Mai exact 2057 ...LA MAI MULTE !!!

D o n n 13-03-08 22:34

ma refeream doar posturile lui:P

morbidmind 13-03-08 23:11

imi poate spune cineva " cam cat costa itp "??? mai am putin

D o n n 14-03-08 10:28

la mien aici....150 lei...:)

morbidmind 14-03-08 18:37

ms donn luni o duc la doctor e bolnava rau si dupa aia itp dak mai raman $$$ am de schimbat filtrele gaz aer benzina , pierde gaz , probleme cu stergatoarele , reglat luminile far + proiectoare , "reglat consumu " schimbat frane ... si acu ce mai gaseste p acolo sper k nimik ...

a fost cineva la tunning days azi ??? si dak da imi puteti spune cum a fost ??? cat e intrarea ??? ce program e ??? pls !!! vreau si eu sa merg.

multam !!!!

morbidmind 14-03-08 18:41

sorrry de post-ul de mai sus aveam impresia k e azi

kamikaze69 14-03-08 22:56

Quote:

Originally Posted by Eddye_Furia (Post 1416981)
Ma alatur si eu langa voi.Cu ce sa incep,sunt FERICITUL posesor al unui Cielo GLE `96 AC , cu 550.000km la bord (care inca merge brici).Masinutza e inca stock,dar asa incetul cu incetul o fac eu ceva imbunatatiri pe cat se poate.Vreau sa zic ca imi place masina foarte tare,cu toate am avut incidente urate cu ea (izbit in stalp si copac) dar s-a reparat si e ca noua :D va bag niste poze sa o vedetzi....

hopa un muresan printre noi:)) hai ca esti de al meu :) :P

kamikaze69 14-03-08 23:00

Quote:

Originally Posted by PetricaPTK (Post 1422897)
dacia-wrc e super baietash,asta e inca nu am luat ban pe aici(bine k nici nu le-am dat motive),dar daca as lua chiar nu m-ar afecta:D....forzza cielorunners.com ;)

e super baietzas dacia wrc :) akuma naspa ca a luat ban dar mno...

judele 15-03-08 09:14

pe la ce ora ne vedem la romexpo?

judele 15-03-08 14:33

am fost in romexpo...am mnurit de p sculata numai bunaciuni mai ales la motoareeeeeeeeeeeeee

judele 15-03-08 15:21

7 Attachment(s)
my car ... pe la 4tunning days :) si pana mea eu

morbidmind 15-03-08 15:57

8)acu toti care nu am ajuns tre sa ne bagam unghia in gat nu ????

Geo_ZGA 15-03-08 16:54

am fost si eu... frumos, dar usor dezamagit de unele "chestii". sper ca ziua de maine sa completeze lipsurile de azi. pt cine nu a fost, vedeti ca s-au pus poze si filmulete la threadul respectiv.
judele, vad ca si tu ai un bec ars la pozitie. e moda, sau...? ca si eu am, dar pe stanga :lol: mi-am comandat pe led, sper sa tina.

morbidmind 15-03-08 23:35

vre-un cielo p-acolo ????

W R S 16-03-08 07:39

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 1425831)
am fost si eu... frumos, dar usor dezamagit de unele "chestii". sper ca ziua de maine sa completeze lipsurile de azi. pt cine nu a fost, vedeti ca s-au pus poze si filmulete la threadul respectiv.
judele, vad ca si tu ai un bec ars la pozitie. e moda, sau...? ca si eu am, dar pe stanga :lol: mi-am comandat pe led, sper sa tina.

nu iti pune becuri pe led , eu am schimbat deja 3 serturi din targ .

cunosc o multime de oameni care si`au pus , toate sfarsesc la fel ... ARSE !

Am inteles ca o alternativa a ledurilor este , philips face niste becuri care dau lumina xenon pe pozitie , cica s`ar gasi si la noi .

PetricaCBD 16-03-08 09:26

Quote:

Originally Posted by W R S (Post 1426696)

Am inteles ca o alternativa a ledurilor este , philips face niste becuri care dau lumina xenon pe pozitie , cica s`ar gasi si la noi .

salutare!!!AZI ORA 12:00 INTALNIREA CIELORUNNERS IN PARCAREA SALII POLIVALENTE.....oaspetele nostru special BGD_NNE ramas in bucuresti special pt aceasta intalnire.....hai sa ne vedem cu toti la 12:00 la polivalenta,k sa poata pleca si BGD_NNEu spre casa pe lumina.....;)

morbidmind 16-03-08 09:46

sooper tare eu la ora aia sunt tot la munca ....
becuri philips gasiti pe www.aspad.ro
scuze de reclama dar incercam sa ajut eu mi-am luat de la ei: blue vision pt faruri pozitii si proiectoare si m-au costat 150 cu tot cu transport (firma e in bucuresti ca si mine) . comanda poate ajunge in max 48 ore

PetricaCBD 16-03-08 09:53

Quote:

Originally Posted by morbidmind (Post 1426821)
sooper tare eu la ora aia sunt tot la munca ....
becuri philips gasiti pe www.aspad.ro
scuze de reclama dar incercam sa ajut eu mi-am luat de la ei: blue vision pt faruri pozitii si proiectoare si m-au costat 150 cu tot cu transport (firma e in bucuresti ca si mine) . comanda poate ajunge in max 48 ore

s-a anulat!!!daca nu s-a anuntat nimeni pana la ora asta a plecat si BGD_NNEu spre casa.....asta e poate data viitoare

Geo_ZGA 16-03-08 10:47

Quote:

Originally Posted by W R S (Post 1426696)

deja le-am comandat... 12 ron/set nu e o avere. se ard, se ard, asta e...
judele, cam scumpe becurile... am inteles ca se gasesc si prin alte locuri, inclusiv in carrefour, unde am vazut si eu...

D o n n 16-03-08 12:11

Quote:

Originally Posted by judele (Post 1425692)
my car ... pe la 4tunning days :) si pana mea eu

judele kiar imi place masina ta!1 cateva intrebari:in pozitii ai leduri albe ?intre proiectoare ce sursa de lumina mai ai?tot proicetor sau neaon? nu ai avut probleme cu politia pt lampile spate?

W R S 16-03-08 13:31

@morbidmind poti atasa si tu niste poze cu pozitiile de la philips ? Se pot cumpara si separat ? Adica sa nu fiu obligat sa cumpar si halogenul , ci doar pozitiile ?

B-64-KTL 16-03-08 14:50

Vine careva la sala polivalenta la 16:00 ca sa stiu sa nu fiu singur pe acolo?

judele 16-03-08 22:33

mai nene deci... am leduri in faruri:) dupa care intre proiectoare am blitzuri politie :) asa si pana acum nu ma oprit garda ptr folie si ptr triple....ma nene suntem si noi astia cu cielo mai uniti?maine o bag la vopsit 3-4 zile fara masina;((((

judele 16-03-08 22:36

mai nene deci... am leduri in faruri:) dupa care intre proiectoare am blitzuri politie :) asa si pana acum nu ma oprit garda ptr folie si ptr triple....ma nene suntem si noi astia cu cielo mai uniti?maine o bag la vopsit 3-4 zile fara masina;((((

judele 16-03-08 22:39

All times are GMT +2. The time now is 22:46.

- Copyright 2026 4Tuning