![]() |
Re: Club Cielo
ba nene am patit ceva mai grav asa... cand o accelerez nu accelereaza rotund...ci da in nas... se intrerupe.... fise noi...maine imi curat injectoarele...dupa care schimb filtru de benzina.... dupa care mai vedem...beleaua e ca ... in juru la 20-25 de litri de benzina am bagat 2 flacoane de curatat injectoarele si 1 flacon de marit puterea benzinei ):) mie cam tarsa sa nu ard garnitura de chiuloasa...
|
judele se poate o poza sau o denumire pt aditivi sau solutii de curatare injectoare si pt marit puterea benzinei pls
!!! |
Quote:
fise noi, dar bujiile sunt noi? capac delco? |
3 Attachment(s)
Ma alatur si eu langa voi.Cu ce sa incep,sunt FERICITUL posesor al unui Cielo GLE `96 AC , cu 550.000km la bord (care inca merge brici).Masinutza e inca stock,dar asa incetul cu incetul o fac eu ceva imbunatatiri pe cat se poate.Vreau sa zic ca imi place masina foarte tare,cu toate am avut incidente urate cu ea (izbit in stalp si copac) dar s-a reparat si e ca noua :D va bag niste poze sa o vedetzi....
|
bai nene nu a avut nici un efect aditivi aia :)) 2+2 ...astazi am facut in felul urmator..am dat injectoarele jos si pun lichid in ele sa vad cum functioneaza 1 mergea super :) 1 mergea cat de cat si 2 moarte infundate tun !!! dupa care iau eu 2 sprayuri unu de contacte unu de carbuartoare tot dela 2+2 ... scot capcu de la spray si pun injectoru ca un capac deschid contactu cu fire pulverizez intrun sens dupa care in celalat sens si tot asa am repatat asta cu 4 sprayuri 2 de contacte 2 de carburator si leam curatat merg lunaaaa strunaaaaaaaa rupeee norma.... dupa care am schimbat bujiii am pus bujii BOSH !!! nus decare... dar sunt boshhh originale 30ron toate 4 :) am pus filtru de dacie logan 1.6 pe coliere si uite cum fuge masina mea de rupeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !! oricum nu ca super nova mea care lua 100 in a 2a !!!
|
cat ma 550.000 ??????????????????????? aleluia nu am vazut o masina sa aibe atat
|
da 552.350km :) reali
|
ohoooooooo nici dacia pa care am avut-o innainte nu ajuns la 550 000
|
mai este un user pe forum, Dacia-wrc se numeste, are cielo 1995 cu 560-570 000 km reali la bord!
insa el nu mai poate posta....si-a luat bann :( |
RD-Woo, fara suparare, dar nu mai crede tot ce spune dacia wrc ;)
si-a luat bann? de la cine si de ce? |
Legat de km din bord: el asa a spus!! (insa n-am verificat insumi :( )
de ce si-a luat bann?? asta deja nu ma mai priveste, nu este treaba mea... |
Si-a luat bann pt ca a pus aceiasi intrebare de "n" ori si tot de-atatea ori i-au sters-o moderatorii.
|
e bine de tinut minte
|
dacia-wrc e super baietash,asta e inca nu am luat ban pe aici(bine k nici nu le-am dat motive),dar daca as lua chiar nu m-ar afecta:D....forzza cielorunners.com ;)
|
soarta a fost cruda....pt dacia...dar lasa k face acum pe cielorunners 1000 de posturi...:)))
|
Quote:
Mai exact 2057 ...LA MAI MULTE !!! |
ma refeream doar posturile lui:P
|
imi poate spune cineva " cam cat costa itp "??? mai am putin
|
la mien aici....150 lei...:)
|
ms donn luni o duc la doctor e bolnava rau si dupa aia itp dak mai raman $$$ am de schimbat filtrele gaz aer benzina , pierde gaz , probleme cu stergatoarele , reglat luminile far + proiectoare , "reglat consumu " schimbat frane ... si acu ce mai gaseste p acolo sper k nimik ...
a fost cineva la tunning days azi ??? si dak da imi puteti spune cum a fost ??? cat e intrarea ??? ce program e ??? pls !!! vreau si eu sa merg. multam !!!! |
sorrry de post-ul de mai sus aveam impresia k e azi
|
Quote:
|
Quote:
e super baietzas dacia wrc :) akuma naspa ca a luat ban dar mno... |
pe la ce ora ne vedem la romexpo?
|
am fost in romexpo...am mnurit de p sculata numai bunaciuni mai ales la motoareeeeeeeeeeeeee
|
7 Attachment(s)
my car ... pe la 4tunning days :) si pana mea eu
|
8)acu toti care nu am ajuns tre sa ne bagam unghia in gat nu ????
|
am fost si eu... frumos, dar usor dezamagit de unele "chestii". sper ca ziua de maine sa completeze lipsurile de azi. pt cine nu a fost, vedeti ca s-au pus poze si filmulete la threadul respectiv.
judele, vad ca si tu ai un bec ars la pozitie. e moda, sau...? ca si eu am, dar pe stanga :lol: mi-am comandat pe led, sper sa tina. |
vre-un cielo p-acolo ????
|
Quote:
nu iti pune becuri pe led , eu am schimbat deja 3 serturi din targ . cunosc o multime de oameni care si`au pus , toate sfarsesc la fel ... ARSE ! Am inteles ca o alternativa a ledurilor este , philips face niste becuri care dau lumina xenon pe pozitie , cica s`ar gasi si la noi . |
Quote:
|
sooper tare eu la ora aia sunt tot la munca ....
becuri philips gasiti pe www.aspad.ro scuze de reclama dar incercam sa ajut eu mi-am luat de la ei: blue vision pt faruri pozitii si proiectoare si m-au costat 150 cu tot cu transport (firma e in bucuresti ca si mine) . comanda poate ajunge in max 48 ore |
Quote:
|
Quote:
judele, cam scumpe becurile... am inteles ca se gasesc si prin alte locuri, inclusiv in carrefour, unde am vazut si eu... |
Quote:
|
@morbidmind poti atasa si tu niste poze cu pozitiile de la philips ? Se pot cumpara si separat ? Adica sa nu fiu obligat sa cumpar si halogenul , ci doar pozitiile ?
|
Vine careva la sala polivalenta la 16:00 ca sa stiu sa nu fiu singur pe acolo?
|
mai nene deci... am leduri in faruri:) dupa care intre proiectoare am blitzuri politie :) asa si pana acum nu ma oprit garda ptr folie si ptr triple....ma nene suntem si noi astia cu cielo mai uniti?maine o bag la vopsit 3-4 zile fara masina;((((
|
mai nene deci... am leduri in faruri:) dupa care intre proiectoare am blitzuri politie :) asa si pana acum nu ma oprit garda ptr folie si ptr triple....ma nene suntem si noi astia cu cielo mai uniti?maine o bag la vopsit 3-4 zile fara masina;((((
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:46. |
- Copyright 2026 4Tuning