![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi
si o poza cu masina din fata se poate si inca una cum trebuie si din spate ca altfel o sa te trezesti ca or sa-ti fac doar pragurile
|
2 Attachment(s)
da...sunt cam apropiate...da astea`s singurele pe care le am
|
1 Attachment(s)
NU as vrea sa par insistent dar se baga cineva si la asta. Am uitat sa sun ca nu vreau detalii exceptionale brush -uri fakute 100% vreau doar sa vad o idee la cum ar putea arata masina dak ar avea niste chestii de tuning. NU vreau prea mare accent cu privire la detalii doar sa fie pozitionate cat mai fix. Inca odata dak va rog ar putea cineva sa faca ceva?????? :(
|
Paradox se pare ca toata lumea e in vacanta, ca si eu am pus de 2 sapt 2 poze cu masina mea si n-a zis nimeni nimic, probabil nu se ocupa de masinile mai vechi de 12 ani:))
|
Eeeee, yo nu cred, poate au si ei preferinte si la masinile care nu le plac nu se baga, Intr-o anumita masura si yo as face la fel dak as fi in locul lor. Dar asta e, acu ramanem cu speranta ca poate poate va face cineva din plictiseala 3 spoilere.:D
|
Va mai rog si eu ceva . Imi faceti si mie o capota de crbon si una cu negru ,dar pe mijloc intre liniile capotei ?
[img=https://img512.imageshack.us/img512/6881/dsc01023yf4.th.jpg] Va multumesc anticipat pentru timp si efort ! |
mutica si paradox... de obicei se "satisfac" toate dorintele... mai aveti rabdare... paote va face cineva o surpriza :p
|
1 Attachment(s)
mutica: s-au modificat atat masini vechi, cat si noi, si se vor modifica in continuare, dar totul depinde de timp... si de chef.
azw: cam asta e. |
ok ACE AXEL merg pe mana voastra, stiu ca sunteti buni ca am vazut o gramada de opere, si jtiu ca ia oleak de timp pana sa faceti tuningul virtual, dar yo credeam ca zice inainte cel care o face. Dar dak e cu surprize atunci imi retrag cuvintele, Si astept sa vad ce iese :D
|
pai cateodata vine cineva care vroia sa faca exact o masina pusa de cineva ... cateodata vine cineva cu ea direct modificata
|
Ok. ms frumos, asta asteptam de la voi, un raspuns sa stiu si eu dak cineva se v-a ocupa de masina, oricum imi cer scuze dak am jignit pe cineva. Bafta in continuare:)
|
1 Attachment(s)
ma intereseaza si pe mine sa vad un SL de culoare portocaliu lamborghini si jante negre....si unu alb cu jante gri ... pls
urgent !!! |
Quote:
o mica greseala ... CL .. alb cu jante negre ... PLS ... urgent...pana maine |
O mica problema: SLu' nu e masina ta, nici a vreunui prieten, etc. Adica nu cel din poze. Si... stii bine ca nu se modifica poze luate de pe net :-P
|
2 Attachment(s)
Barum, here's your Alfa dude :wink:
|
Quote:
|
Gabi ms man! m-ar duce mintea sa o modifiq :D numa sa iau carnetu` capai dupaia mai vad eu...pana tunci cu scuterashu :D de 100 cc :D
|
Modificarile facute asupra masinii tale (ca si pe celelalte masini ale membrilor, facute de mine) sunt subtile, care se pot materializa intr-un proiect real. De fapt... asta e si ideea topicului. Ma bucur ca-ti place !
|
eu sincer nu inteleg kre e problema dak pune cineva poze gasite p net cu acelasi model de masina care il are si el ... scopul este acelasi ... si anume de a vedea cum poate arata masina modificata
|
Problema e ca cei care modifica masinile membrilor fac un efort in scopul asta si, asa cum noi facem un efort cand le modificam, si proprietarii pot sa faca un efort de 2 minute sa faca 2 poze (fatza / spate). Corect, nu?
De un an si jumatate se modifica masinile membrilor pe forum si foarte putine au fost exceptiile de la regula. PS: NIMENI nu este obligat sa modifice masinile puse aici; o facem DE PLACERE !!! |
Quote:
pe scurt .. masina a fost cumparata ieri si azi trebuia sa intre la vopsitorie...asa ca nu mai are rost ... ms ... |
Quote:
cat despre masina, daca zici ca e a lu ono ... fa-i niste poze de k-litate si apoi arunca-le aici ;) poate cineva se va lipi de ele |
ceva la un cls se poate ...ceva detaliat....
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Opel Astra - retouch. Am mai lucrat putin pe masina desi pozitia ei in poza e... nasoala. Mie-mi place ce-a iesit. Sper ca si proprietarului sa-i placa.
|
2 Attachment(s)
trebuia s fac nish poze mai d calitate l masina...dar...nu am mai avut knd...:( am incercat eu cv dar nu prea l am cu virtual tunningul....:D
|
Idei Kit exterior - vopsea 2 culori pt. Seat Ibiza 4 usi
2 Attachment(s)
asta e masina..
|
3 Attachment(s)
numai pozele astea pt ca poze nu are rost sa i fac la masina ca e rasturnata ...as vrea ceva mai real si simplu sa se poata realiza...daca se poate...
ms.. |
da din curiozitate cum ai reusit sa te rastorni cu o asemenea masina???
|
Re: Idei Kit exterior - vopsea 2 culori pt. Seat Ibiza 4 usi
vorbim pe mess razvane...:D ti-o fac yo...ptr o cola !
|
Re: Idei Kit exterior - vopsea 2 culori pt. Seat Ibiza 4 usi
1 Attachment(s)
o idee d kit ext...masina e vt si e'n 2 usi.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
@PaRaDoX :arrow:
prima varianta ... |
Ms mult frate chiar imi place, zici ca e prima varianta, hmm, inseamna ca mai ai cateva. oricum a iesit super bine. A meritat sa astept. Ms mult.
|
Quote:
|
vezi k ti sa indeplinit dorinta paradox... snap nu cred k are c cauta carbon p o astfel de masina.... incearca sa faci capota tot rosie si sa ii pui nijte jante mai elegante... cred k ar arata mult mai bine :)
|
Quote:
Dar din pacate prea tarziu m-am gandit ca nu ar merge carbon pe masina asta. Varianta a 2-a va fi imbunatatita :D Thanks for the comments :) |
Mie chiar imi place. Adik felul cum se combina clasicul cu "noul", asta vroiam sa vad, dak da bine sa faci un oldmobile, dupa standarde noi. Oricum nu te grabi snap ca pot sa astept, pana ioi pune yo elemente de tuning (poate niciodata :D) este timp. Ms inca odata, si ACE AXEL, pace frate, speram ca cineva va face ceva pana la urma.:D
|
Va rog sa nu uitati de 205-le meu......Multam frumos :D
|
p mine nu ma baga nimeni in seama?:(
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:27. |
- Copyright 2026 4Tuning