Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Pentru pasionaţii de biciclete (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/4079-pasionatii-biciclete.html)

CyPz 24-08-12 14:58

Re: Pentru pasionaţii de biciclete

1 Attachment(s)
Am luat in considerare sfaturile colegilor nostrii forumisti si mi-am procurat si lac, tot de la Dupli-Color. Am cateva idei pe care le voi pune in practica, aceasta bicicleta vreau sa iasa ata.

Gaby Underworld 24-08-12 16:15

Quote:

Originally Posted by CyPz (Post 5150036)
Am luat in considerare sfaturile colegilor nostrii forumisti si mi-am procurat si lac, tot de la Dupli-Color. Am cateva idei pe care le voi pune in practica, aceasta bicicleta vreau sa iasa ata.

abia astept sa vad ce iese....spor la treaba!:D

(!8Y_M 24-08-12 22:37

Quote:

Originally Posted by Vibrezzz (Post 5148827)
Am vopsit si eu cadru, ce parere aveti?

intotdeauna am fost de parere ca negru (fie el mat sau lucios) aplicat cu raspundere da bine pe ABSOLUT ORICE:X:X:X:X

Quote:

Originally Posted by CyPz (Post 5148906)
Cateva modificari la kilometraj...
La rand la vopsit este DHS-ul rosu (Symbol), am cumparat deja vopsea (galben sport).
De data aceasta voi vopsi la spray, iar bicicleta este momentan decat matuita.

zi-mi ca scoti stikere-le si nu faci greseala sa vopsesti peste ele:|
pacat de munca vopsea si lac....

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 5149280)
(!8Y_M - multumesc frumos . esti foarte bun la casa omului :)) glumesc.:D eu nu ma refer la surub dala in care se baga v-brake-ul .eu ma refer la dala reglabil in care intra camasa in maneta acolo :D

a... eu credeam ca zici de ala de pe v-brake-uri dar nu ala de-l sustine:P ci alea de la cablu:P
vezi ca se gaseste si reglajul ala de la maneta.. (cel putin in buc...) sau daca nu.. du-te cu maneta la un magazin.. si cauta cele mai ieftine manete ale caror suruburi sa se potriveasca pe maneta ta.. le cumperi.. si aia e... 10-15 lei setul... paote ai bulan si gasesti pe vreo unu de vinde la bucata:P saaaaaaaauuuuuuuuu..... varianta romaneasca.. dai niste banda izolatoare pe filet... sau vopsea... sau teflon... sau calti... sau pasta anti-desfacere de se da pe suruburi.. sauu.. superglu:P dar mai bine nu face magarii...;)

CraZzy_K1D 24-08-12 23:23

(!8Y_M - romanu ma ? ii bese mintea m-ai rau ca magaru :)) sti ce am facut ? :)) am bagat la misto un surub dala de reglaj muult m-ai mic. joaca el ca scobitoare in cana da tine bine de tot !

CyPz 24-08-12 23:44

Stikerele alea sunt facute cu vopsea...deci am scapat de un chin:-P

CraZzy_K1D 24-08-12 23:50

CyPz - eu unu zic sa o faci chopper. si sa ii modifici cadrul putin ca mi se pare urat rau. ca ar merge sa il faci choper si sa fie galben dala.

CyPz 25-08-12 09:47

Nuuuu! Imi pare rau sa-l stric. Parerea mea e ca are o forma chiar frumoasa. Iar daca tai si sudez sigur va iesi stramb cadrul...dupa...cine va mai fugi cu 75km/h cu bicicleta, la vale, evident?:rolleyes2

Gaby Underworld 25-08-12 10:24

Quote:

Originally Posted by CyPz (Post 5150767)
Nuuuu! Imi pare rau sa-l stric. Parerea mea e ca are o forma chiar frumoasa. Iar daca tai si sudez sigur va iesi stramb cadrul...dupa...cine va mai fugi cu 75km/h cu bicicleta, la vale, evident?:rolleyes2

Lasa cadrul asa pt ca are o forma frumoasa , asa este si cadrul bicicletei mele doar ca este un model din 2007 si avea stikere normale nu vopsea cum e la tine:!:

rob3rt0 25-08-12 10:57

Quote:

Originally Posted by CyPz (Post 5150767)

Ai grija cu vopseaua, eu am patit-o cu aceeasi culoare, tot Duplicolor. S-a umflat toata:evil:

CyPz 25-08-12 11:05

Pai cred ca daca respect toate indicatiile de pe eticheta in tocmai nu voi avea nici o problema:-)

CraZzy_K1D 25-08-12 12:21

baii baieti ce fac si eu ma ca vad ca isi bate joc dumnezeu de mine :))) iar mi-a cazut pedala :| cand am vazut imi venea sa imi dau cu ea in cap :| mi-a cazut tot bratu in mijlocu orasului :| bine dreacu ca era seara.. ce ii fac ? ca sa tina si el nu sa merg cu grija ca eu l-am strans de sa tocit surubu :| si tot iese

Gaby Underworld 25-08-12 14:23

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 5150919)
baii baieti ce fac si eu ma ca vad ca isi bate joc dumnezeu de mine :))) iar mi-a cazut pedala :| cand am vazut imi venea sa imi dau cu ea in cap :| mi-a cazut tot bratu in mijlocu orasului :| bine dreacu ca era seara.. ce ii fac ? ca sa tina si el nu sa merg cu grija ca eu l-am strans de sa tocit surubu :| si tot iese

O varianta ar fi sa schimbi axul sau piulita si cea de a doua ar fi sa sudezi pedala!

CraZzy_K1D 25-08-12 14:25

Quote:

Originally Posted by Gaby Underworld (Post 5151038)
O varianta ar fi sa schimbi axul sau piulita si cea de a doua ar fi sa sudezi pedala!

nu e ax e monobloc . cred . nu ma lasa inima ca nu sunt noname-uri sunt lasco dreacu :))

cretu_bs 25-08-12 21:58

Se poate un like si un share?!?VA ROG !!!
https://www.youtube.com/user/cameradepebicicleta/videos
LIKE !!!:
www.facebook.com/cameradepebicicleta
Subscribe/abonati-va

(!8Y_M 25-08-12 23:23

Quote:

Originally Posted by CyPz (Post 5150580)
Stikerele alea sunt facute cu vopsea...deci am scapat de un chin:-P

esti sigur? ia uita-te mai atent... nu cumva sunt bagate sub stratul de lac? ca la 90% dintre bicle...

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 5150919)

baga si u o saiba grover (deaia despicatra sau deaia paianjen) si ia o tubulara cu tine si du-te la o vulcanizare si roaga-l pe nea gogaie ala sa ti-o bata la pistol... si ai sa vezi ca nu mai iese.. ca sa nu mai zic ca exista o pasta speciala pt suruburi... de regula moto sau auto pe partea de motor.. pt ca de la vibratii se desfac... pasta aia `lipeste` surubul de piulita... si nu mai ai probleme

CyPz 26-08-12 10:46

Avand in vedere faptul ca bicicleta este matuita in momentul de fata si in unele locuri la luciu, chiar si peste acele stikere, iar acestea nu s-au dezlipit/exfoliat si nici nu se simte acea diferenta dintre stikerul propriuzis si cadru, eu spun ca sunt facute cu vopsea.
O sa incerc sa rad putin cu o lama sa ma conving 100%, ca sa nu am probleme dupa
Multumesc de sfat!

Vibrezzz 27-08-12 17:00

Cum spune si titlul, imi vand bicicleta MTB recent revizuita, cu o singura competitie in cv "DRACULA BIKE".
Bicicleta este ca noua!

Furca ZOOM(ulei)
Frana fata ZOOM pe disc!
Schimbatoare FOI(X3) si PINIOANE(X7) Shimano!
Cabluri Shimano(frane+viteze) + Camasii SACCON!
Sa "Concept extreme"
Deraiator foi, Logan!
Deraiator pinioane SIS Tourney SHIMANO!
Pinioane MF-TY21
Bidon apa
Frana spate saboti.
Cauciuc fata RICH-TECH 26X1.95 (NOU)
Cauciuc spate Kenda 26X2.35(NOU)

Culoare negru MAT!
Pozele sunt facute acum 1 ora, dupa o plimbare plin padure!

ondin 27-08-12 21:03

pai unde sunt pozele si pretul?
:)

Vibrezzz 27-08-12 21:48

Scuze,

Poze:https://forum.4tuning.ro/79-talcioc/3...uspension.html

Pret cum zic si acolo, ce oferte primesc!

CraZzy_K1D 28-08-12 14:21

Baietzi lant kmc k810 sau KMC Z510 care e m-ai rezistent sau mai bun ?? bicicleta mea are doar 6 pinioane ( viteze ) :D

Gaby Underworld 30-08-12 13:53

Quote:

Originally Posted by CyPz (Post 5151695)
Avand in vedere faptul ca bicicleta este matuita in momentul de fata si in unele locuri la luciu, chiar si peste acele stikere, iar acestea nu s-au dezlipit/exfoliat si nici nu se simte acea diferenta dintre stikerul propriuzis si cadru, eu spun ca sunt facute cu vopsea.
O sa incerc sa rad putin cu o lama sa ma conving 100%, ca sa nu am probleme dupa
Multumesc de sfat!

CyPz Nimic nou?

ondin 30-08-12 16:03

Quote:

Originally Posted by Gaby Underworld (Post 5156811)
CyPz Nimic nou?

mai bine o arzi complet si pleci de la 0.

CyPz 30-08-12 23:43

Este deja vopsita, albastra:rolleyes2, dupa cum a spus si rob3rt0 s-a unflat. Tot raul spre bine pentru ca a iesit foarte bine(decat doua scursaturi mici, no stres...fac un stiker ceva...), maine pun poze. Mai am furca de vopsit...si aici vreau sfaturi...ce culoare?:-)

CraZzy_K1D 31-08-12 00:51

CyPz - poti sa faci decaluri?

teodorescudanielgeorge 31-08-12 04:33

Quote:

Originally Posted by CyPz (Post 5157493)
Este deja vopsita, albastra:rolleyes2, dupa cum a spus si rob3rt0 s-a unflat. Tot raul spre bine pentru ca a iesit foarte bine(decat doua scursaturi mici, no stres...fac un stiker ceva...), maine pun poze. Mai am furca de vopsit...si aici vreau sfaturi...ce culoare?:-)

:twisted: MooooV :)

Gaby Underworld 31-08-12 08:40

Quote:

Originally Posted by teodorescudanielgeorge (Post 5157568)
:twisted: MooooV :)

un negru lucios sau un gri!

CyPz 31-08-12 10:20

CraZzy_K1D: Fac si decaluri..dar doar pentru mine.
teodorescudanielgeorge: Ar fi o chestie...buna idee:-).
Gaby Underworld: Daca nu gasesc mov la cutie pe aici prin zona cred ca o sa apelez la una din ideile tale.
Totusi astept in continare pareri.

CyPz 03-09-12 00:08

10 Attachment(s)
Trebuie sa o iau de la capat cu vopseaua...:rolleyes2:evil:
Daca am spus ca o fac , ca la carte, ca la carte trebuie sa iasa.
Cateva poze mai vechi
Si daca tot lucram la detaliu, ca sa nu stau degeaba pana imi iau vopsea am infoliat o lampa spate:arrow:

D.Y ¬ 03-09-12 13:41

Quote:

Originally Posted by CyPz (Post 5160689)
Trebuie sa o iau de la capat cu vopseaua...:rolleyes2:evil:
Daca am spus ca o fac , ca la carte, ca la carte trebuie sa iasa.
Cateva poze mai vechi
Si daca tot lucram la detaliu, ca sa nu stau degeaba pana imi iau vopsea am infoliat o lampa spate:arrow:

esti tigan? daca nu, da porcariile alea jos(de pe aripa).

lasa pozele si cuvintele, daca vrei sa iti faci ceva la ea iti faci, nu stai sa postezi pe forum.
prea multa vorba prea putine fapte.

tudor_corrado 03-09-12 14:57

sall all scz de offtopic: are cineva o presa pt lant de vanzare?

CyPz 03-09-12 15:31

@D.Y ¬ : Nu, nu sunt tigan, sunt roman. Si nu, nu ascult manele ci Grasu XXL(asta daca te refereai la stikerul cu "casa moara feili").
Daca v-am deranjat, v-am plictisit sau nu v-am ajutat prin postarile mele va rog sa ma scuzati si cu asta am terminat.
L.E: Daca nici eu nu muncesc si doar dau din gura...ce sa zic...e a 3-a oara cand racai, smirgheluiesc la ea si o pregatesc pentru vopsit(cand am zis ca vreau sa iasa foarte bine am vrut sa ma tin de cuvant).

ondin 03-09-12 15:38

nu cred ca a vrut sa se inteleaga asa ceva, doar a vrut sa zica ca nu arata deloc bine pe bicla, ca par conform unei expresii total aiurea 'tiganie', cu toate ca multi tigani au acum niste case, masini si probabil si bicle ca de aur.
deci expresia veche cam pica.

CyPz 03-09-12 19:21

Totusi mie imi plac si asta e tot ce conteaza. Gusturile nu se discuta.:!:

ondin 04-09-12 12:10

Quote:

Originally Posted by CyPz (Post 5161587)
Totusi mie imi plac si asta e tot ce conteaza. Gusturile nu se discuta.:!:

clar e mai bling bling asa, imediat sare in ochi.
iar daca ii mai pui si niste croame de 26''...

CyPz 04-09-12 13:10

Nu prea intra de 26"...:cry:...
Azi iau din nou vopsea...si voi incerca tot din nou s-o suflu....Sper sa iasa bine:???:.

zoca 04-09-12 13:45

Salut baieti
Am tot urmarit topicul da nu am postat
Acum as avea nevoie de niste sfaturi ca eu nu prea ma pricep
Am o bicicleta DHS si as vrea sa schimbi discurile de frana si etrieri
Care este mai buna cea de 140mm sau cea de 160mm eu acum am 160 mm de fabrica...si face cam urat si nu sunt duse placutele..am dat si cu spray pentru frane da tot face urat..

(!8Y_M 05-09-12 22:41

Quote:

Originally Posted by zoca (Post 5162465)
Salut baieti
Am tot urmarit topicul da nu am postat
Acum as avea nevoie de niste sfaturi ca eu nu prea ma pricep
Am o bicicleta DHS si as vrea sa schimbi discurile de frana si etrieri
Care este mai buna cea de 140mm sau cea de 160mm eu acum am 160 mm de fabrica...si face cam urat si nu sunt duse placutele..am dat si cu spray pentru frane da tot face urat..

daca o luam logic... pt masini.. cu cat e discul mai mare cu atat mai bine... si daca te gandesti ca fortele sunt altfel dispuse daca rasucesti de roata si daca rasucesti de butuc... reiese ca 160 e mai bun decat 140:P din pacate franele de la DHS/ F.F. nu prea sunt frane... sunt dispozitive de incetinit... dar ce inteleg din comentul tau este ca franele fac urat... nu te vaiti ca nu sunt bune... cum se comporta la franeri frecvente cand se ridica temperatura? este posibil sa fie o problema de la ei si sa fie placutele prost facute... eu acum o sapt i-am facut unui prieten (cum mi-am facut si mie anul trecut) am lipit ferodou de masina pe placutele de bicla... bine inteles dupa ce am indepartat tot ferodoul de pe placutele de bicicleta... la inceput e putin mai greu pana se pasuiesc placutele.. dar ulterior sunt ok.. tin destul de bine.. iar dupa 5-6 frane (cand se ridica temperatura) incep sa lucreze altfel placutele si musti din ghidon daca nu esti atent...

incearca sa-ti cauti placute la magazin.. si schimba un singur set... vezi ce se intampla...saaauuuu... vezi sa nu fie stramb etrierul si sa calce gresit.. eventual sa atinga si etrierul de disc si de acolo si sunetul...etrierul are joc? de cand a inceput sa faca urat? ns.. fii mai concis in explicatii ca sa ne putem da seama despre problema... eventual fa si 2-3 poze la etrier ca sa stim despre ce sistem vorbim (pe dhs sunt mai multe sisteme)

zoca 06-09-12 09:02

A inceput sa faca urat de o luna,a zis un prieteni sa slefuiesc unpic placutele ca bicicleta o stat ceva timp inainte sa il iau eu,niciun rezultat.etrierul se misca,si cand pun frana trage si discul,adica il indoaie si cand las frana reveni,etrierul o fost schimbat de fostul proprietar si am o prindere rupta pe cadru de care prind etrierul dar a fost facut o alta gaura de fostul proprietar...mai mult incetineste frana...cand treg de maneta pana unde se poate atunci cand cum are chef sa prinde dintr-o data roata sau nu..o sa fac azi poze si o sa le pun,si mi se incalzeste cateodata in 2-3 minute discul(si nu pun frana numa 1 odata si nici at nu mult)

zoca 06-09-12 14:02

4 Attachment(s)
nu merge sa dau edit
am revinit cu poze cu etrier:)
Attachment 2545332

Attachment 2545333

Attachment 2545334

Attachment 2545335

CraZzy_K1D 06-09-12 16:09

poate din cauza ca e prea jos daia face asa urat

All times are GMT +2. The time now is 04:51.

- Copyright 2026 4Tuning