![]() |
Re: Challenges
1 Attachment(s)
m-am apucat de ea duminica trecuta cand am acceptat provocarea si nu am mai avut timp sa ma ocup de ea pana astazi...o pun acum
|
|
Un 1vs1 se baga cineva?
|
hai ca ma bag eu, ca n-am mai lucrat demult.. pune masina, si un deadline, cand vrei tu. Eu doar azi am timp sa lucrez... deci, astept masina. :)
|
1 Attachment(s)
Eu am lucrat deja masina aia ... dar nu e problema o fac si pe asta.. o postez cand termin. Si cealalta masina daca vrea cineva sa faca totusi battle o postez ca nu mai am rabdare sa lucrez la ea.
|
|
1 Attachment(s)
Uite Rares si imaginea... cam tarziu, da' asta e. Deadline pana Marti 17noiembrie pana la 22:00. Sper ca e bine:D Spor la treaba :-P
|
1 Attachment(s)
Nimic impresionant .. cam slabuta rezolutia la poza. Atept masina ta.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
bz10enc, nu stiu daca am timp sa termin masina, si pe weekend plec, deci.. sorry :| daca o postai ieri mai repede, o faceam.
Battle || OmB* vs Reme |
Quote:
|
nimeni la Aveo????
|
as avea si eu chef. cine propune o masina?
|
1 Attachment(s)
Rares... np. Cand termini atunci o postezi :-P ! keenox fa si tu spatele la golf in caz ca nu mai posteaza Rares masina
|
bz10enc, nu te supara pe mine ca, iti spun, dar.. pune mana pe tutoriale, si dupa aia facem un battle. ;) Bine ca nu mi-am pierdut timpul sa o fac. :) Ce ai facut tu acolo, fac in 5 min, si iese mai bine. :)
Din regulament " Nu va grabeşte nimeni, aşa că gāndiţi-vă de 2 ori īnainte să postaţi maşinile pentru battle-uri. Prima variantă este şi cea care va fi postată īn battle. Lucrările făcute "īn scārbă", īn grabă sau ireale nu vor fi acceptate īn battle-uri. " |
Inteleg dar inca sunt la inceput si nu am destula experienta. Mai exersez si poate mai facem un battle. Bafta!
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
ops:oops: acum am vazut Aveo lui Yackone... paintjob si intercooler asemanatoare... sper sa nu se inteleaga ca am furat ideile... eu abia acum am vazut... daca vreti, puteti sterge masina...:oops:
|
1 Attachment(s)
Yack accepti unn mic challenge??? :D eu ma apuc acum de masina.
|
1 Attachment(s)
Next Week's Car : Bentley Mulsanne..
Have fun ! |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Hai sa va arat si eu Mulsanneul meu... varianta cu o singura masina in bg sa nu ziceti ca-s rau :twisted:
|
1 Attachment(s)
Bentley .....
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
1 Attachment(s)
cu toate ca e simpla rau varianta mea
modificari: maner, bandouri si grila aurite suspensie usi fara rama sau stalp decor modificat 2 tone colour maybach style sper sa intru in challenge |
1 Attachment(s)
Bentley Mulsanne nr.8;)
|
1 Attachment(s)
ceva quickie;).....Bentley Mulsanne flat black coupe:lol:
|
Quote:
|
missed that....a fost un brush rapid vreo 3-4 ore azi noapte......si plus ca nu am lucrat de mult......mersi de apreciere
|
|
1 Attachment(s)
tema pentru urmatorul challenge...Nissan qashqai 2010:D
|
1 Attachment(s)
my entry ... dupa o pauza destul de lunguta ...
|
1 Attachment(s)
:oops: nu am copiat masina dupa cea din postul anterior :) ...doar ca e tot in 2 culori :) ..in rest total diferita ;)
|
|
1 Attachment(s)
next car :arrow:
|
Quote:
|
Cred ca Scion :???: