![]() |
Re: Masina Mea ..!
2 Attachment(s)
daca tot veni vorba de bbs-uri...
|
Exact aici am vazut si eu masina asta acum vreo luna .Sunt jantele lui Teo
|
Quote:
|
Quote:
ON ..DAU FRUMOS AURIUL PT CINE E SCEPTIC O SA ISI SCHIMBE PAREREA ODATA PUSE PE MASINA....SI DAU BINE SI "VIOLETURILE" LU ADI DE LA SB;) SEARA PLACUTA TUTUROR |
Quote:
punele sus sharky si hai cu niste poze cu masina. |
Quote:
Quote:
Jantele o sa fie ultimu` lucru pus pe masina! Restu` e CanCan! :paper: |
Tare sunt curios ce culoare ai ales pentru masina ..! Multa multa bafta !
|
sharky o vopsesti din nou ? :rolleyes2
|
Quote:
Quote:
Keep in touch! :paper: |
De ce o vopsesti din nou?
|
" ba esti nebun ? " :lol:
|
Quote:
pe jante in loc de BMW, o sa vi cu niste "margarete speciale" ?:)) frumoase....sa le stapanesti sanatos,oricum tot asa am sa le fac si eu.....ideea era a mea....:))....sa nu zica lumea ca este "copie".....:twisted::twisted: |
4 Attachment(s)
ca tot venii vorba de jante...astept primavara sa le pun si eu :) ,binenteles nu cu gumele astea :lol: cu toate ca ar mai merge o vara...:lol::lol:
|
Si totusi :))))
Le'ai facut de Formula 1 :)) |
Quote:
|
Pai le mai tii vara asta:))) dar daca ploua sa nu indraznesti sa iesi cu ele :))
|
cat costa slicurile alea:)))))
|
Io zic ca ti le lasa ieftinache :)))
Asa e cosminas ? :> |
Quote:
|
deja visezi cam departe:))))
|
4 Attachment(s)
Din cate am inteles de la un pr din Bucuresti,azi a predat cheile acestui Peugeot 206 unei blonde din Valcea.
2003/91000km/2.0 116cp diesel/blablabla ..suspensie reglabila :P Citez: " blonda nu are de mai mult de 6 luni carnetu , a plecat cu frana de mana , e cam praf la condus... nu ii dau mai mult de o luna masinii :lol::lol: " . S'o stapaneasca sanatoasa...Budica.. ce zici ? 8) |
Quote:
|
Re: :|
Quote:
|
Quote:
|
@dud.vl .... vezi ca sunt in valcea :) am grila dupa mine in portbagaj. da un semn aici sau PM sa ne intalnim sa ti`o dau
|
|
:|
10 Attachment(s)
2nd PART!
:!::rolleyes2:mrhappy::workout::boxing::twisted: :shakefist: :weee::paper::mrgreen::lalala::peace: :ciggy: :woowoo::chainsaw::dance::censored::blahblah: TO BE CONTINUED! STAY TUNED! :paper: |
Quote:
|
dementiale , sa le porti cu mandrie...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Restu` e CanCan! :paper: |
Quote:
|
:|
18 Attachment(s)
3rd PARD! LAST STEP!
MULTUMESC TEO! :D:D:D :oops:8):twisted::rolleyes2:idea: :arrow::arrow::arrow::arrow::arrow: Restu` e CanCan! :paper: |
sunt :shock::shock::shock::shock:
|
Quote:
Multumesc :oops: Saptamana asta o sa fie si utima parte :D Restu` e CanCan! :paper: |
daca si astea sunt banale ..e clar :D
toti au ? nu prea cred, fiecare set are acel ceva al lui , dar tu cu astea ai cam dat lovitura :D cred ca 90% din userii de pe vl si le-ar dori....dar doar cei norocosi au parte de ele |
Quote:
|
Quote:
Multumesc mai ales ca m-ai facut norocos :D :oops: Si cam asta a fost ideea de la inceput :D sa dau lovitura :) cu ceva mai aparte... adica ceva normal dar iesit din comun in acelasi timp :D Nu e usor sa reusesti dar e realizabil :D:D:D Mi-as dori sa ma trezesc in aprilie :))) Restu` e CanCan! :paper: |
Quote:
Si nu e frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie ;)! Pt altii poate e un Kitch .. pt mine e apogeu... sau invers.. poate mie mi se pare neterminata si cu o gramada de defecte si altii spun ca e maxim ce se poate face sau balesc dupa ea... Eu sunt fericit si multumit de "MARGARETA" mea! :D:D:D Restu` e CanCan! :paper: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:55. |
- Copyright 2026 4Tuning