Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/227891-protest-impotriva-pretului-carburantilor-discutii-generale.html)

ROAD EMPIRE 17-01-11 19:15

Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale

20% pierderi doar azi !!!!!!

http://stirileprotv.ro/stiri/social/...zinariile.html

E uite ca a avut totusi efect si varianta asta de 3 zile.

Cred ca dupa aceste 3 zile trebuie continuat cu varianta "EJECT" :twisted:

B.81.WGX 17-01-11 19:26

Quote:

Originally Posted by ROAD EMPIRE (Post 3995071)
20% pierderi doar azi !!!!!!

E uite ca a avut totusi efect si varianta asta de 3 zile.

Cred ca dupa aceste 3 zile trebuie continuat cu varianta "EJECT" :twisted:

am 2 stiri de pe site-ul lor cu video :)

ROAD EMPIRE 17-01-11 19:36

interesant !

http://www.money.ro/cat-ar-pierde-co...zi_823096.html

badea_laurentiu88 17-01-11 20:20

DA, EU INTELEG SA NU MAI ALIMENTAM DE LA EI, EU SI ASA NU O FACEAM, ALIMENTAM MAI TOT TIMPUL DE LA LUKOIL, DAR CATI CREZI CA SUNT CA MINE???DAR PAREREA MEA E CA TREBUIE CONTINUAT CU BOICOTURILE LA POMPA CA SA PUNEM PRESIUNE SI MAI MARE PE EI, PENTRU CA SUNT MULTI CARE CHIAR DACA STIU DESPRE ACESTE ACTIUNI TOT ALIMENTEAZA DE LA EI CA ASA VREA MUSCHIUL LOR, IN FELUL ASTA AM PUTEA SA-I ALUNGAM SI PE AIA PUTINI CARE AU MAI RAMAS.

Daci 17-01-11 20:32

Felicitari tuturor care participa la protest! Iata niste rezultate ale actiunilor noastre. Mie mi-au trebuit 30 de minute in plus la trezirea de dimineata ca sa merg pe jos la servici.

cutzitaru 17-01-11 20:54

Un guest post de-al meu in care gasiti cum am vazut eu boicotul din Bucuresti de pe 14!
Rugamintea mare de tot este sa anunte aici toti care vor sa participe in bucuresti pe 21, in militari, la boicotarea benzinariilor de la intrarea pe A1!

Am inteles mesajul lui Santos si ii respect parerea, dar am observat pe 14.01 cati soferi nu aveau idee despre proteste! Poate asa afla si ei, plus ca le dam gaura vineri seara cand lumea pleaca din Bucuresti! Am vazut cate Atlasiburi si alte microbuze au intors vinerea trecuta catre alte benzinarii datorita noua!

http://www.gazutza.info/index.php/cu...ost-cutzitaru/

Iar aici evenimentul pe facebook pentru 21:
https://www.facebook.com/permalink.ph...27695947297620

Geo_ZGA 17-01-11 21:30

Televiziunile... spun multe :lol: Stiu prea bine asta :D
Pierderile alea de 20% in mod sigur se raporteaza la incasarile/zi, daca nu si /statie. In nici un caz pierderi de 20% din total...
Azi Bucurestiul mi s-a parut mai aglomerat decat in ultimile 2 saptamani, deci nu vad de unde atata "succes" cu boicotul. Pe seara, am intalnit chiar un Hummer H1 (varianta militara, Humvee) in trafic (am si dovezi, i-am facut poze) :lol: Oare de unde alimentase, stia de protest de a iesit la plimbare?
Un amic de-al meu imi spunea azi, dezamagit, ca a cautat si el o benzinarie unde sa fie stranse macar cateva masini, prin zona Colentina, ca sa participe la protest si nu a gasit...
A zis bine Santos, cea mai buna varianta este sa evitam OMV-Petrom, cei care stabilesc pretul pe piata. Teoretic, si daca s-ar strange periodic cat mai multe masini care sa blocheze benzinariile, ar da ceva rezultate... macar ca ar aparea la stiri si lumea ar afla ca exista si oameni care fac ceva, chiar daca acel "ceva" e doar un protest.

Daci 17-01-11 22:27

Vad ca Mircea Badea ia la misto acest protest. Nu ma asteptam sa o tot continuie cu mistocareala.

cutzitaru 17-01-11 22:34

Quote:

Originally Posted by Daci (Post 3995955)
Vad ca Mircea Badea ia la misto acest protest. Nu ma asteptam sa o tot continuie cu mistocareala.

Mircea badea e un imbecil care pupa ce cur il plateste. El nu are inteligenta necesara unei analize... Deci nu poate fi luat in calcul! Pe acest imbecil il deranjaza ca ne luam de benzinari si ca nu stam sa strigam jos basescu, jos boc si sus cu psd-ul! El atat a inteles din viata...

badea_laurentiu88 17-01-11 23:35

Deci facem ceva pe 21 tot la ora 17:00?acolo la iesirea spre A1???ca am niste promisiuni si sa ii anunt pe baieti sa vad sigur cati vin.incercati si voi cei care mai sunteti prin cluburi auto sa mai strangeti lume de prin cluburi.

Ford_V6 17-01-11 23:52

In continuare pisdele sustin ideea ca totul este frectie la picor de lemn ... chiar daca sa zicem prin absurd ca 100.000 de oameni in toata tara nu mai alimenteaza omv/petrom tot e nimic ... sunt foarte multe firme si transportatori care au contracte cu ei si de acolo vin o mare parte din venituri ... In plus sunt absolut convins ca protestul asta ajunge la urechile a maxim 1% din populatia romaniei iar din astia 1% poate doar 50% vor tine cont de el ... Oricum va doresc bafta si va sustin involuntar ca eu oricum numai de la lukoil bagam benzina.

badea_laurentiu88 17-01-11 23:59

n-ai cu cine frate, daca n-ai cu cine, asa e romanu cand il f**e unu in cur el se cracaneaza mai mult ca incepe sai placa, lasa ma ca e bine si asa, adica de ce nu ar fi bine???

Nautilus 18-01-11 04:49

Ion Tache, presedintele Asociatiei Benzinarilor Particulari, a declarat azi că vânzările au scăzut cu 20% de când cu protestele, cea mai accentuată scădere fiind azi.

Protestele au început în jurul Crăciunului, deci ţin de aproximativ 24 de zile.

Petrom a avut vânzări într-o lună “normală” de 12,7 milioane l/zi, Rompetrol 4,06 milioane l/zi şi Lukoil 2,28 milioane l/zi.

Rezultă că în 24 de zile “obişnuite” ar fi trebuit să facă toţi 3 o vânzare de 456,96 milioane litri, iar acum ar fi trebuit să se mulţumească doar cu vreo 380 de milioane.

O pagubă de ~76 milioane litri x 1,18 EUR/litru (presupunem că ar fi avut vânzări numai la costul de 5 lei/litru, fără să adăugăm sortimentele mai scumpe de carburanţi) duce la 89,68 milioane de EUR în 24 zile.

Indiferent cât de mare e fiecare companie, se ştie că directorii încep să scrâşnească din dinţi şi la o cheltuială lunară de 1000 EUR în plus pentru pixuri, agrafe de birou şi pahare de plastic, deşi la banii lor ar trebui să fie o firimitură neînsemnată. Cine lucrează în contabilitate a văzut lucruri şi mai comice.

Vânzările ar fi putut să scadă şi mai mult dacă publicul obişnuit nu ar fi trădat, fiindcă azi n-am văzut să fie benzinăriile goale. Singura care avea toate pompele ocupate era Lukoil Tudor Vladimirescu, care are cele mai mici preţuri din Sectorul 5, dar în celelalte tot erau 2-3 maşini sau motoare, chiar dacă alimentau de 5 litri fiecare, iar traficul tot “trafic de Bucureşti” era.

~Nautilus

PS Prezentul post este un duplicat al celui pe care l-am scris pe ********.

a3ds 18-01-11 07:30

cutzitaru 18-01-11 07:35

Pentru data de 21-01-2011 boicot in Militari, Bucuresti!
https://www.facebook.com/event.php?ei...7297620&ref=ts

Geko 18-01-11 07:59

Eu lucrez la Omv. Nu conteaza care , ce pot va spune este ca nimeni nu a auzit de acest protest... Lumea alimenteaza in continuare , vanzarea este aceeasi (ca litraj ma refer) . Un alt lucru pe care poate nu il stiti , benzina si motorina de la petrom este acelasi lucru cu cea de la omv. Eu alimentez doar de la petrom , mai bag si de la rompetrol.
Incasarile din bcf-uri si carduri de combustibil(routex) depasesc pe cele cash . De exemplu pe ziua de 17 , la carduri a fost incasare 29.000ron :D , mai pui si bcf-urile 3-4000ron , si depasesc cu usurinta incasarile cash (pe partea de combustibil ) .

a3ds 18-01-11 08:22

geko, din ce stii tu, cam ce pondere din totalul incasarilor o reprezinta automobilistii privati? Cine consuma mai mult, firmele sau cetatenii cu masini personale?

Nautilus 18-01-11 08:22

Deci nu s-a făcut destulă propagandă în rândurile publicului şi companiilor transportatoare. Mai trebuie ceva efort.

~Nautilus

a3ds 18-01-11 08:28

Quote:

Originally Posted by Nautilus (Post 3996628)
Deci nu s-a făcut destulă propagandă în rândurile publicului şi companiilor transportatoare. Mai trebuie ceva efort.

~Nautilus

Faptul ca protestele nu prea ii afecteaza, indiferent de un reportaj de la pro tv sau de aiurea, este evidentiat si de faptul ca nu au iesit sa declare nimic in media directorii/bastanii de la OMV-Petrom, nu au dat declaratii oficiale, nu nimic. Ca vanzarile or fi scazut cu 20 la suta nu inseamna ca au scazut din cauza unor mici proteste locale, pur si simplu e prea scumpa benzina. Iarasi, daca sunt adevarate cifrele vehiculate pe internet, anume ca marja de profit a companiilor este de ~5 la suta din vanzari(nu mi se pare imposibil sa fie adevarat), nu prea vad de unde ar putea sa mai scada ei preturile. Ar insemna sa faca munca voluntara.

Nautilus 18-01-11 08:41

Nu prea. Preţul de referinţă al carburantului ar trebui să includă şi profitul staţiei, doar ea este livrată la preţ de OMV, nu de consumator final.

Ori, nicăieri nu găseşti benzină la preţul de referinţă, peste tot e cu vreo 5 bani peste.

Dacă nu îi afectează destul înseamnă că susţinerea noastră e prea redusă în rândul publicului şi companiilor, deci mai trebuie insistat.

~Nautilus

bodysh 18-01-11 09:00

Quote:

Originally Posted by cutzitaru (Post 3995993)
Mircea badea e un imbecil care pupa ce cur il plateste. El nu are inteligenta necesara unei analize... Deci nu poate fi luat in calcul! Pe acest imbecil il deranjaza ca ne luam de benzinari si ca nu stam sa strigam jos basescu, jos boc si sus cu psd-ul! El atat a inteles din viata...

bai baieti,nu va mai luati de mircea ca are dreptate frate!!!o fi el imbecil sau cumii ziceti voi dai asta cu "sa platim cu monede" este cea mai proasta idee de protest ever!!!! si BTW daca tu esti pro basescu la ce a facut in tara asta..... nu mai trebuie sa iti dau nicio explicatie frate...eu continui sa nu mai alimentez de la petrom dar ma amuza maxim cand va vad cu monedele la pompe :)))) NICIO SMEKERIE IN TARA NU SE FACE FARA STIREA INTRUN FEL SAU ALTUL A GUVERNULUI!

Geko 18-01-11 09:14

a3ds cred ca cea mai mare pondere o au firmele , cei care alimenteaza cu carduri/bcf-uri . La o incasare cash de 54.000ron sa zicem , mai sunt si ceva produse (produse foond si nonfood ) iar la nonfood intra si combustibilul , pe cand la incasari carduri routex+bcf-uri poti avea 25-30.000ron lejer , ce reprezinta combustibil in mare parte . Prea putini isi fac rovignete , sau au card cu care pot cumpara orice produs. Pot sa iti dau drept exemplu o firma de curierat , care au tiruri , si vin 2-3-4 in fiecare seara si alimenteaza intre 800-1200ron fiecare in parte , masinile mici intre 65-540ron fiecare si multe alte firme ...

montero 18-01-11 10:55

ar fi bine sa mai tragem o tura pe 21 la petromul din militari spre A1 , e chiar ultimul la iesirea din oras, are cred ca 6 sau 8 pompe...deci trebuie sa fim undeva in jurul a ...cat mai multi :D. De acolo chiar alimenteaza multi. ne putem intalnii in parcarea la metro militari care e destul de incapatoare...si se afla la 50 m de petrom.
DECI RAMANE CEVA STABILIT PE 21 in Bucuresti la PETROM MILITARI ???
EU PREZENT ( in cazul in care o sa fim de acord mai multi )
CINE SE MAI BAGA ???

cutzitare imi cer drepturile de autor pentru una dintre poze postate pe blogul tau :))

Mustang 18-01-11 10:57

Ce pretentii sa ai de la mb si de la zoso???????????
Nu inteleg de ce dati exemple 2 nulitati care sunt repetente la capitolul bun simt!

bodysh 18-01-11 11:19

Quote:

Originally Posted by bodysh (Post 3978069)
prietene crezi ca daca mergi o saptaman gata se rezolva ceva, stai linistit!!! SINGURA SI UNICA METODA DE A ATRAGE INTRADEVAR ATENTIA ESTE ALIMENTAREA DE LA UN SINGUR "DEALER DE CARBURANT"!! treaba aia cu plata cu monede este o prostie si chestia aia cu nu alimentati 3 zile... mare branza parca pe 15 sau 20 nu o sa bagi iar plin!!! o sa dau un exemplu ca sunt multi foarte culti ,foarte foarte culti care o baga paia "daca nu esti cu noi esti impotriva noastra" sunt cu voi si cred ca toata romania este doar caoraganizare este jalnica! EXEMPLUL de care ziceam ,tu "desteptule care esti" zici k faci protest daca ii dai lu saraca femeie de la caserie dalea de 1 ban GRESIT!! tu de exemplu daca ai sa imi dai mie 1000 $ sa zicem si vii la mine cu un sac de centi nu e problema la fel si daca vi cu 10 de 100 $ ,chestia este sa mi dai pe toti!!!! la fel si cu protest 17 18 19 , daca ai sa imi dai mie 1000$ pe luna .nu ma intereseaza ca mii dai pe 1 pe 3 ,5,7,8,12,13,15,20,21,25,27,29,30,31 ale lunii eu stiu ca TU O SA IMI DAI MIE ACEI 1000$ in orice fel sau orice zi !!! deci BANII EI TOT SI PRIMESC INTR UN FEL SAU ALTUL!!!!! reamintesc MULTI foarte multi au impresia ca ei au descoperit apa calda si o sa zica e domne fa tu si drege tu daca esti mai destept.. nu sunt dar incerc sa vad problema intr un mod rezolvabil si nu chestii daste puerile gen pun de 10 bani benzina!!! fiti seriosi!!!

http://www.mircea-badea.ro/blog/ aceeasi chesti pe care am zis o acum vreo saptamana!!! atata dreptate are mircea>>>>>>bft cu protestu!!!

rover_cabrio 18-01-11 11:28

Quote:

Originally Posted by bodysh (Post 3997098)
http://www.mircea-badea.ro/blog/ aceeasi chesti pe care am zis o acum vreo saptamana!!! atata dreptate are mircea>>>>>>bft cu protestu!!!

omul este smeker !!! SMEKER isi permite !!!

vine benzina la 7 lei LITRU o sa ajungem ca aia in america sa ne producem singuri BENZINA in casa !!!

a3ds 18-01-11 11:44

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 3997129)
omul este smeker !!! SMEKER isi permite !!!

vine benzina la 7 lei LITRU o sa ajungem ca aia in america sa ne producem singuri BENZINA in casa !!!

In America acum un an juma era un dolar si ceva un gallon, adica vreo 4 litri 40 de mii.

Acum e scumpa si la ei, vreo 3 dolari un gallon. Deci, cam 24 de mii de lei un litru. La banii lor, plm, sarace, criza.

De remarcat insa, in America guvernul nu taxeaza la modu' viol si jeapca benzina cu 60 la suta ca la noi, au taxe pe benzina sub 15 la suta. Noi ne permitem, suntem mai smecheri.

ClaudyuNSL 18-01-11 12:55

Quote:

Originally Posted by montero (Post 3996991)
ar fi bine sa mai tragem o tura pe 21 la petromul din militari spre A1 , e chiar ultimul la iesirea din oras, are cred ca 6 sau 8 pompe...deci trebuie sa fim undeva in jurul a ...cat mai multi :D. De acolo chiar alimenteaza multi. ne putem intalnii in parcarea la metro militari care e destul de incapatoare...si se afla la 50 m de petrom.
DECI RAMANE CEVA STABILIT PE 21 in Bucuresti la PETROM MILITARI ???
EU PREZENT ( in cazul in care o sa fim de acord mai multi )
CINE SE MAI BAGA ???

cutzitare imi cer drepturile de autor pentru una dintre poze postate pe blogul tau :))

vezi ca Petrom Militari are 10 pompe daca nu chioar 12 cu cele de Motorina pt tir

rover_cabrio 18-01-11 13:13

Quote:

Originally Posted by ClaudyuNSL (Post 3997385)
vezi ca Petrom Militari are 10 pompe daca nu chioar 12 cu cele de Motorina pt tir

prietene ....am mai spuso si o spun din NOU si nu NUMAI eu !!

ROMANUL o duce FOOARTE FOOARTE BINE !!

1 nu il deranjeaza BENZINA 5 lei ..sa ajunga 7 lei LITRU
2 taxa auto ILEGALA ...asta e o platim ...........
3 hingherii auto 800 lei PARCAREA ...asta e dam 800 lei alta data parcam atent
4 impozitul de 1000 si 1000 de lei la motoare peste 2000cc ...sau cum impoziteaza astia

NO COMMENT !!!

dreaq 18-01-11 13:14

Actiunea asta trebuie neaparat sa fie combinata cu alimentarea doar de la cel mai slab jucator de pe piata . Prea putin ii afecteaza plata cu monezi odata la cateva saptamani.

cosmin_cosmin_1 18-01-11 13:17

eu am bagat de la luk si n-are nicio greata masina.

montero 18-01-11 13:42

Quote:

Originally Posted by cutzitaru (Post 3995993)

aici ai mare dreptate...da multi nu inteleg...aaa BADEA...idolu meu... Cand ma fac mare vreau sa fiu ca Badea...sa pup in cur toata antena
Quote:

Originally Posted by ClaudyuNSL (Post 3997385)

la cele pentru tiruri nu prea avem ce face, decat sa tragem acolo si sa ne uitam stanga dreapta :)
iar dak ne strangem ceva putem face...

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 3997427)
prietene ....am mai spuso si o spun din NOU si nu NUMAI eu !!

ROMANUL o duce FOOARTE FOOARTE BINE !!

1 nu il deranjeaza BENZINA 5 lei ..sa ajunga 7 lei LITRU
2 taxa auto ILEGALA ...asta e o platim ...........
3 hingherii auto 800 lei PARCAREA ...asta e dam 800 lei alta data parcam atent
4 impozitul de 1000 si 1000 de lei la motoare peste 2000cc ...sau cum impoziteaza astia

NO COMMENT !!!

parerea mea rover ca si tu esti unu din ei, sa numai vorbim de apelativul "prietene" , inainte de protestul de pe 14 rupeai forumul aici, cand am ajuns acolo (dupa ce ca ai venit peste 45 min sau cat a trecut) ai gasit solutia, sa mergem acasa ca suntem prea putini. Asa putini cum am fost am facut ceva.
E si un post pe paginile inferioare cu un baiat care soune ca s-a certat cu nevasta-sa si a lasat-o acasa cu copilul sa ajunga acolo, numai sa faca ceva.
asa ca " PRIETENI " ramane ceva pe 21 ????

ionutz85zkh 18-01-11 14:06

21 sa fie, i'm in :D

rover_cabrio 18-01-11 14:11

Quote:

Originally Posted by montero (Post 3997508)
aici ai mare dreptate...da multi nu inteleg...aaa BADEA...idolu meu... Cand ma fac mare vreau sa fiu ca Badea...sa pup in cur toata antena

la cele pentru tiruri nu prea avem ce face, decat sa tragem acolo si sa ne uitam stanga dreapta :)
iar dak ne strangem ceva putem face...

parerea mea rover ca si tu esti unu din ei, sa numai vorbim de apelativul "prietene" , inainte de protestul de pe 14 rupeai forumul aici, cand am ajuns acolo (dupa ce ca ai venit peste 45 min sau cat a trecut) ai gasit solutia, sa mergem acasa ca suntem prea putini. Asa putini cum am fost am facut ceva.
E si un post pe paginile inferioare cu un baiat care soune ca s-a certat cu nevasta-sa si a lasat-o acasa cu copilul sa ajunga acolo, numai sa faca ceva.

la cate proteste ai participat TU alaturi de mine ??? ast raspunsul tau ? zimi la cate ai participat din cele 5 ???

Mustang 18-01-11 14:12

Quote:

Originally Posted by montero (Post 3997508)

Gata cu certurile... pentru ca vin si eu si te intreb unde ai fost pe 24 decembrie 2010? Ai fost cumva la pompa sa o blochezi? Nu cred, pentru ca nu am vazut vreo Skoda atunci... rover insa da.

Potoliti-va cu certurile.

De altfel, a fost sters postul meu cu referire la atentionare: daca se insista cu protestele de genul blocarii pompelor s-ar putea sa va treziti cu neplaceri - in tara asta mai exista securitatea si se va proceda exact ca in 90, cand principalii instigatori la violenta erau securistii infiltrati printre protestatarii calmi.

Eu sustin cauza nealimentand de la grupul OMV / PETROM.
Mai multe informatii pe ve ve ve punct eject punct ro.

rover_cabrio 18-01-11 14:14

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 3997610)
Gata cu certurile... pentru ca vin si eu si te intreb unde ai fost pe 24 decembrie 2010? Ai fost cumva la pompa sa o blochezi? Nu cred, pentru ca nu am vazut vreo Skoda atunci... rover insa da.

Potoliti-va cu certurile.

De altfel, a fost sters postul meu cu referire la atentionare: daca se insista cu protestele de genul blocarii pompelor s-ar putea sa va treziti cu neplaceri - in tara asta mai exista securitatea si se va proceda exact ca in 90, cand principalii instigatori la violenta erau securistii infiltrati printre protestatarii calmi.

Eu sustin cauza nealimentand de la grupul OMV / PETROM.
Mai multe informatii pe ve ve ve punct eject punct ro.

baiatul cu Skoda ...uite raspunsul la Mustang sus ...24 ? ..30 stiu ca am iesit parca si atunci nu ??? si mai citeste putin mai jos apoi !!!

Mustang 18-01-11 14:17

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 3997623)
baiatul cu Skoda ...uite raspunsul la Mustang sus ...24 ? ..30 stiu ca am iesit parca si atunci nu ??? si mai citeste putin mai jos apoi !!!

Da, ai fost si pe 28 (pare-mi-se - eu n-am ajuns ca au fost probleme cu masina), iar pe 30 am venit cu Bau88.

rover_cabrio 18-01-11 14:21

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 3997631)
Da, ai fost si pe 28 (pare-mi-se - eu n-am ajuns ca au fost probleme cu masina), iar pe 30 am venit cu Bau88.

e daca ai venit cu BAU poate iti explica el niste chestii si poate intelegi aici ca pe forum aici nusi are rostu sau ADD noi2_felice

montero 18-01-11 14:21

Nu ne certam, eu mi-am exprimat parerea. La celelate proteste nu am fost pentru ca nu am stiut. eu am participat la 1 / 5 ca nu am stiut de ele, tu la 4/5 ca nu ai mai vrut ! ( ce exemplu dadeam pe forum cand scriam ca in bucuresti nu s-a mai intamplat nimic ca am plecat cu toti acasa ??? )

Daci 18-01-11 16:16

Bai bodish, si acum o saptamana ti-am zis ca nu sunt vorbele tale, nu sunt parerile tale, pentru ca nu esti singurul care se uita la emisiunea "In gura presei". In seara cand Badea a zis ceea ce ai postat tu a doua zi, am auzit-o si eu in direct.

Propun sa desachidem un topic pentru cei impotriva protestului. Mi se rupe despre ceea ce cred altii despre aceste proteste, nu mai suntem o natie care sa ne permitem sa stam cu capul ridicat si sa facem pe marii demagoci, culti, destepti. Suntem rusinea Europei, iar daca oamenii de generatia ta (20 de ani) repeta parerile altora cuvant cu cuvant si le sustin, este o mare problema de personalitate si luare de decizii.

Bodish, propune tu o alta metoda de boicot.

All times are GMT +2. The time now is 17:27.

- Copyright 2026 4Tuning