![]() |
Re: Cafeneaua oneştenilor
vrea cineva invitatie pe lockerz???lasati email aici
|
cineva interesat de statii emisie-receptie CB,antene si magneti statii,detectoare radar,gps`uri???PM me!
|
TheFasterMan Auzi , ai detector , cu frecventa KU ? Sau statie cu antena mica? Ca sincer nu as vrea 2m antena pe masina .. :(
|
da chiar asa laurentiu, fa-mi si mie o oferta pt o antenta cum am eu pe vito, midland cu suport fix de 1.8 sau 2 metri :lol:
|
Quote:
Marius,antene Midland nu am,am altceva mai bun...Storm,Sirio sunt marcile,antena de 175cm e la pretul de 150 de lei cu tot cu magnet. |
pe mine ma intereseaza cu suport fix, nu cu magnet.
|
Quote:
|
Ok , am sa te caut pana in sarbatorile de craciun sa mai fac ceva bani!
|
Sarbatori fericite la toate lumea!
|
Craciun Fericit la toata lumea!!!Sarbatori Fericite!!!Sa va aduca Mosul tot ce va doriti(M3 la scara,sportive pe sosea,nsx/s2000)
|
La Multi Ani Nenea Dexter!!!!Multa sanatate si tot ce iti doresti!!!
|
2 Attachment(s)
rusine politiei romane pentru ceea ce a facut astazi la Oituz. 6 masini de politie, 2 ambulante, 2 mercedes vito pline cu cagulati, 1 masina smurd si o masina de jandarmi pentru a omora in bataie 5 baieti mascati care se plimbau cu acea masina "decapotabila". am vazut tot ceea ce s-a intamplat dar nu prea am putut face poze in momentul in care ii tavaleau pe jos pentru a le pune catusele. rusine sa le fie si celor din oituz care au vazut tot ce s-a intamplat si nu au facut altceva decat sa-i huiduie pe militieni.
in poze nu se vede dar circulatia era blocata de un logan de politie intors de-a curmezisul pe strada. iar coloana de masini formatacred ca depasea 500 de metri pe fiecare sens. |
Va urez tuturor un an nou plin de bucurii, un an nou in care sa vi se indeplineasca toate visele, legate sau nu de masinile voastre. Sa le faceti v8, sa fiti campioni la drift, sa scoateti sub 10 secunde pe dragstrip, sa aveti cei mai multi cai din tara sub capota, sa luati cat mai multe cupe (pe merit)...ce vreti voi prieteni- aia sa aveti. Totusi inainte de toate va doresc sanatate!
Un 2010 de neuitat! Numai bine! Scuzele mele pentru cei ce iam suparat, pentru cei ce iam jignit, pentru cei ce iam stresat, pentru cei care se uita la userul meu si nu'si zic de bine Bogdan. (morpheusmaster) |
ms bogdan. la multi ani si toate cele bune doresc tuturor
|
LA MULTI ANI TUTUROR!!!!!!!!!!!!!!!!multumim Bogdan.....
|
Sanatate,cat mai putine amenzi, bani multi pentru a va modifica masinile, sa participati la cat mai multe evenimente si drumuri cat mai bune!!!!
|
Quote:
|
sunt total impotriva "traditiilor" de la Oituz,totdeauna au fost incidente,acele masini "modificate" dupa mintea lor sunt absolut aiurea,kitschoase.ca in fiecare an s`a blocat traficul,au existat batai si multe incidente....de ce nu se poate respecta traditia in liniste si totul organizat frumos???chiar trebuie sa vina politia si alte forte de ordine ca totul sa se desfasoare normal???foarte bine a facut politia romana ca s`au mobilizat si a potolit lumea.
|
s-a intamplat sa ma aflu in oituz in momentul incidentului, chiar acolo langa politie. nu aveau motive militienii sa-i tranteasca de pamand si sa-i taraie pe acolo pt a ii incatusa. acel filmulet nu arata nimic relevand. trebuia filmat modul in care au fost scosi din acea masina si cum au fost bruscati. iar acele masini nu se vor a fi masini modificate ci doar pt amuzament. iar cand politaii i-au oprit, lasand masina de politie in mijlocul strazii, nu s-a blocat traficul ?
|
Eu unul am stat blocat la Oituz acum cāţiva ani din cauza lor.
N-au ce căuta pe drumul public cu jaful ăla de fosta Dacia, că dacă-ţi lovesc maşina cānd trec pe lāngă tine nu-ţi face niciunul din ei maşina şi n-au niciun motiv să blocheze un drum naţional atāta timp cu obiceiurile lor de beţivi ciomăgari. Mă bucur că i-a scos din circuit, indiferent de mod. |
Mecanica , vopsitorie , tuning , mochetari interioare , folie geamuri autorizata sau neautorizata ,motari sisteme audio-video ,comenzi piese tuning , interior , exterior , audio , motor , suspensii , evacuare totul la preturi de criza de la inceputul lunii martie...
Relatii (persoana de contact Andrey) prin privat userului Andrey_FL , yahoo [email protected] sau la telefon 0749983761 |
mariusica PYM-ule, nu cumva e ziua ta, azi? La multi ani!
|
:lol: :lol: :lol: m-ai prins. ziceam si eu ca poate nu observa nimeni si ma dau lovit. ms mult cristi. :)
|
Mi-ai luat-o inainte Cristy...La Multi Ani ! Marius , sa ai parte de tot ce iti doresti , si multa sanatate.
|
dracu sa o ia de baterie de LG...Nu am avut baterie sa ii fac poza domnului politist M..au cum a parcat pe interzis langa intrarea de aprovizionare marfa la Kaufland cu fata spre Bogdanis si cum dupa aia era sa dea cu masina de bordura cand a incercat sa se duca spre dallas si a intors cu frana de mana...Ulterior am aflat ca spargatorii de masini din Onesti acum actioneaza si ziua , de aia grabindu-se domnul .ac..
|
La Multi Ani Marius!!!!Tot ce iti doresti si spor la modificari!!!
|
La Multi Ani Marius :-).....nu scapi asa usor :D
|
va multumesc mult de tot la toti, inclusiv celor de pe forum care mi-au dat sms. ms mult. bafta la toata lumea !
|
Cu o mica intarziere ce-mi este caracteristica :crazy:, la multi ani Marius !
|
multumesc mult silver
|
poate este cineva interesat.... https://forum.4tuning.ro/79-talcioc/1...ml#post2997318
|
mi s a bulit amplificatorul pt sub....cunoaste cineva un mester bun ?si care sa nu o tina prea mult la reparat???
|
Quote:
|
Hai sa anunt si eu lumea de aici...de ieri, 17.02.2010 sunt INGINER in transporturi si autovehicule rutiere !!!
|
Quote:
|
felicitoaiele noastre dexter.
pt intalnirea de maine seara de la bacau. se baga careva ? sa stabilim o ora de intalnire/plecare. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
da nenea Marius....mergem cateva masini de aici....daca vrei sa vii ne vedem la 6 fara un sfert la Mol la benzinarie...daca e sa intarzii sau ceva da un telefon...
|
ok. la 17:45 voi fi la mol. daca e sa intarzii vreo 2-3 minute...care ma asteapta si pe mine cu o cafea? :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:17. |
- Copyright 2026 4Tuning