![]() |
Re: Sibiu, discutii off-topic
huh ?
|
In legatura cu modificarile de care aveai nevoie ...
|
aa..nu am mai apucat ca masina e bagata in garaj pentru schimbari..cand o voi scoate voi veni direct la Sibiu ca vreau sa ma intalnesc cu voi
|
ahh ..
sa ne anunti te rog din timp ca eu mi-s pieton si ajung greu ..... Daca stiu cu o saptamana inainte poate te rog sa imi aduci si un parfum ;) |
Pai titiu`?
|
Pai titiu` este dar nu este carnet ...
|
pai nu ai deloc sau nu este disponibil momentan ?
|
Nu am deloc.
Vineri dau sala sa vedem ce iese .... |
multa bafta, sa este cu noroc :D
|
mulțam ! să fie !
|
era vb ca ajungem noi pe acolo dar o tot labarim pana ne lasam pagubasi
|
v-am tot asteptat....daca nu vreti asta e:rolleyes2 oricum cand ne vedem :drunk:
|
lasa ma trafy CACUMVA tot ajungem noi la VL
|
Un electronist bun prin zona?
subwoofer activ Impulse SLb-300, ceva s-a ars, gafaie rau :), o schema ceva, sau o depanare rapida? |
1 Attachment(s)
ca sa salivati pe tastatura, sa va arat ce laptop puteti sa va cumparati cu numai 7774.84 USD.....
Se poate si mai scump...dar cred ca ajunge pentru pretentiile mele.... P.S. Vreau sa va spun ca este si ecologic, la achizitionarea acestui laptop, cei de la DELL vor planta un copac cu numele vostru, numai pentru a salva planeta. |
pt banii aia as planta si eu o padure intreaga :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Are cineva din Sibiu Subwoofer Pioneer TS-W3002D4 in incinta sealed pe masina? As vrea sa fac o proba cu prastia mea de amplificator Sony sa vad daca duce inainte de a achizitiona subwooferul.
Multumesc |
2011 aduce ceva evenimente la Sibiu:?:
|
salut,
am si eu o rugaminte la userii din Sibiu. multumiri anticipate vedeti postul de televiziune VTV pe reteau de cablu in Sibiu? in ce zone si pe ce retea? multumesc mult. |
VTV in sensul de Valcea TV?
Nu prindem. |
|
il prindem si-l si batem.... :lol:
|
stie cineva in sibiu vreun atelier/magazin care se ocupa de statii cb?calibrari,verificari.. sau cineva dispus sa imi imprumute o antena pentru un test?
|
ce fac elementele antisociale? dorm toate?
|
Vreau sa adresez si eu o intrebare consatenilor mei :)) cam cat ma costa sa vopsesc(inca nu stiu culoarea) sau colantez(negru mat) astra mea f in 4 usi, ca as vrea sa rezolv in sibiu pentru ca pe aici e scump, multumesc anticipat :D
|
|
Quote:
|
Care e userul care locul de munca la ROMTELECOM?
ba nu stiam cum sa te opresc pe scari... hai zi care ai fost.. |
@mosneagule ai imbatranit rau...nu te mai vede lumea la fata:)) ai uitat de noi taica
|
Quote:
|
am gasit cea mai EPICA reclama...cei care ma cunosc personal stiu despre ce vorbesc...
https://www.youtube.com/watch?v=mUHCo...eature=related defapt...cautand mai atent am observat ca sunt 2.... https://www.youtube.com/watch?v=P4D8F...eature=related Geniale... Important e mesajul, se solutioneaza DEFINITIV daunele usoare in 7 zile. Reclama de 50000 de euro. |
Tino... s-au anulat treburile cu statie si sub in masina...
Taicamio.. cu ideile lui innapoiate.... mi-a spus ca daca o sa am sub in masina nu o sa mai aud sirena de la ambulanta... si pe motivu asta..m-am certat cu el... si stramba rau de tot din nas cand ii spun de treaba... Timpul le rezolva pe toate Nu am imbatranit chiar asa de tare.. |
nu ai imbatranit chiar asa tare, dar totusi nu ai mai venit la intalniri. Poate reusesti maine de la 8.
|
Quote:
Daca nu face el asa ceva este un baiat pe care il cunosc si se pricepe destul de bine la scule.El isi tot repara ce i se strica..... Daca vrei imi lasi PM si vb |
prezent oriunde oricand si la orice ora...numai sa fie
|
1 Attachment(s)
oare am putea sa prindem si noi o vreme apropiata de asta incat sa facem niste poze in parcare acolo?
|
Super poza, apare si una din casele mele si una din masini... o sa-ti cer drepturi de autor... :)
|
Va pupa Paul de departe ...
Baietii s-au gandit ca nu este bine sa ma mai dau cu userul meu si l-au banat ! Noroc ca unii membrii din staff sunt amabili si au incercat sa afle motivul si sa rezolve dar din pacate in nu a fost posibil ! Eu ma dau cu acesta sau oricare altul .. va trag cu ochiul ;) sa va dati seama ca sunt eu si cu asta basta. Nu are rost sa imi prind mintea pentru un simplu suspend pe cont ! Sa traim toti fericiti aici, in mica noastra comunitate virtuala si sa-i lasam pe cei care au lumea la picioare sa abuzeze de ea ! Trebuie sa fi cu o secunda mai destept decat ei intotdeauna! Le doresc sa isi tina cat mai mult timp pamantul sub picioare ! Daca incepe sa se zguduie sa se tina bine de ce au in jur ! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:26. |
- Copyright 2026 4Tuning